Son dönemlerde tarihsel olarak birçok yeni keşifler ortaya çıktı. Merakla takip ediyorum bakalım neler olacak. 

Göbeklitepe'ye gitmiştim ve gerçekten güzel bir yer. Orası tarih kokuyor ve ben araştırmayı seviyorum. Gelişmelerden haberdar olmaya çalışıyorum:)
Evet bu konuyu takip ediyorum insan gizemli bir canlı geçmişin ayak izleri atalarımız, herşeyin başlangıcı dinler tarihi ve gerçekler üstünü kazıdıkça hergeçen gün yeni bir bilgi.
Gönül tekin'i dinlemeni tavsiye ederim sümerler ve dinler tarihi ile ilgili tam bir bilgi kaynağı.
Bazen yeni gelişmeler çıkıyor haber olarak karşıma onun dışında takip etmiyorum özellikle biz daha çok Ali Bey Değirmenin peşindeyiz omu arıyor takip ediyoruz 😃
Evet takip ediyorum
Fakat açılmamış çok fazla yapı var yer altında
Hepsinin gün yüzüne çıkarılması gerekiyor
Hepsi bir bütünü oluşturuyor ama neyi
Çok iyi.
Ama evet gizlilik var fakat yinede tamamı açılması şart
Cevap
18Cevap
Canım memleketim. Tabii ki takip ediyorum. 😇
Evet ben takip ediyorum tabi ki de.. hatta evrim ağacının bununla ilgili çok bilgilendirici bir videosu var size tavsiye ederim :)
https://www.youtube.com/embed/ZPc1mZDGXRAhttps://evrimagaci.org/gobeklitepe-neyi-sakliyor-insanlik-tarihi-icin-neden-bu-kadar-onemlidir-8080
Günyüzüne çıkmamış kesfedilecek her şey merak uyandırıcı değil mi. Düşünsene kimler kimler neler yaşadı, ne anılarla göçtü o diyarlardan..
Mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum. Tarihin eski çağlarını yeni baştan yazdıracak kalıntılar olduğunu düşünüyorum.
Evet. Üstelik alanın yüzde sekseni henüz meydana çıkarılmadı. Kim bilir tarihle ilgili doğru bildiğimiz daha nelerin yanlış olduğunu gösterecek bize.
Merhaba,
Hayır, hiç ilgilenmiyorum! 😅
Kendi göbeğim yeterli! 😅
Olursa aşkımın göbeği! 😅
Başka göbek istemem! 😅
Yok haberim yok öyle bir bölge var mı haberim bile yoktu ki
Mutlaka takibimde değerli ve ibretli, ilham verici.
Taşı toprağı altın memleket, kıymet bilinse keşke
Göbeklitepe oldukça önemli biryerimiz ama devlet bunun üzerinde durmuyor buranın kadetraller gibi önem kazanması gerek çünkü ilk yerleşim yeri ve dini tapınak olma ihtimali var ama kimse umursamıyor
Göbekli olan şeyleri genelde takip ederim evet
Evet dikiz aynasına bakarak yazdım sjdjd
şu an ac karnımı doyurmak derdindeyim 😃
İnsanlık tarihinin en güzel içgüdü kanıtı o resimler
Sayende takip edeceğiz sanırım
Değil işte 😘
Bana ne geçmişte yaşayan canım enayi orayı merak eden de gidip gören de ne geçiyor eline aptallık reklam ve pazarlama hilesi
Takip etmiyorum
Takip etmek zorunda kalıyorum.
Dünya tarihine yön veren bir yer
Etmiyorum o beni etsin
Ne var ne yok programnda çıkıyor bazen gizemleri
Etmiyorum doğrusu.
Kendi gelişmelerimi anca takip edebiliyorum :)
Yok hiç takip etmiyorum
Her gün bir videosunu izlerim
Takip etmiyoum
Ne gelismesi nolmus?
Hayır
Hayır etmiyorum
Etmiyorum
Denk geldikçe
Evet en eski yapılardan birtanesi
Nope
Etmiyorum
Umurumda değil