Kültür & Sanat Beden ve Tükenmez Kalem…? Soulforged Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar,Ofiste uzun saatler geçirmek kimi zaman çok sıkıcı olabiliyor. Böyle durumlarda bazen elimizdekilerle yetinmeyi bilmeliyiz. Benim elimin altında ise 3 renk tükenmez kalem vardı… Birşeyler karaladım…Görüş ve beğenilerinize sunarım… Beden ve Tükenmez Kalem…? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. gayet başarılı 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu işi biliyorsun gadası 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Çizim yeteneğin fazlasıyla iyi zaten. Bu da güzel bir resim olmuş. 1 0 Yorumla
Üye38394 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sanatçı olsana ofiste ne işin var. Yeteneğe baksana 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bro sen varya aşırı libidosu yüksek bir adamsındır.Bende aynı yetiye sahibim oradan biliyorum. 1 0 Yorumla
Uzunince_birol_dayım Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Bu kadar yetenekliysen kendi atölyeni aç hocam 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Güzel çizmişsin. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,6b cevap paylaştı. Eşsiz bir yetenek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
gayet başarılı
Bu işi biliyorsun gadası
Çizim yeteneğin fazlasıyla iyi zaten. Bu da güzel bir resim olmuş.
Sanatçı olsana ofiste ne işin var. Yeteneğe baksana
Bro sen varya aşırı libidosu yüksek bir adamsındır.
Bende aynı yetiye sahibim oradan biliyorum.
Bu kadar yetenekliysen kendi atölyeni aç hocam
Cidden sen mı yaptın hacım
Güzel çizmişsin.
Eşsiz bir yetenek