ben Romanya çünkü hayatımda unutamayacağım ve hep özleyeceğim 4 ay geçirdim. Peki ya siz?
Cevabın nedir?
Tatil & Seyahat konusunda 316 cevap paylaştı. Kuzey Kore, Güney Kore, Laos, Vietnam, Kenya ve İsrail gitmek istediğim ülkeler.
Şu ana kadar gittiğim ülkelere 5 üzerinden puan verirsem:
Karadağ: 4
Hırvatistan: 3
Estonya: 5
Afganistan: 2
Lübnan: 4
Suriye: 5
Hollanda: 3
Yunanistan: 4
Bosna Hersek: 4
İsviçre: 3
Almanya: 4
Gürcistan: 302 Yorumla
En İyi Cevaplar
Peleş Şatosunu Ziyaret Ettinmi Braşov'da Dolaştın Mı ya da Bran Kalesine Çıktın Mı :D Ya Sinaia Sibiu Shigsuara :D
https://www.youtube.com/watch?v=ZP2nKrhEU68
Bence - Tayland Phuket Bileti Aldık Mart Kısmetse :D03 Yorumla
hiç gitmedğim yerler var listemde
Uzakdoğu: İnsalar-Şehir-portreler
Güney Afrika :Safari ve doğa fotoğrafçılık deneyimler
Küba : renkler ve müzik
Brezilya : Carnaval ve 4mevsım sıcak için
listemdekı en lerım hem gıtmeyı ısteyıp gecenyıkdan lısteme uzakdoğu ve afrıka eklı04 Yorumla- +1 yıl
Beğendim ancak eksik anlatmişsin
Güllerin Duvağı diye bir kitap okumuştum, Amerikayla alakalı güzel seyler yani amerika hep özgür bir ülke olarak bilinir ya. Özgürlüğü, özgür olmayı çok isterim ve severim...
02 Yorumla- +1 yıl
Siyahlari rahatça öldürme özgürlüğü var
Beyaz adamın
Evet Özgür bir ülke yani
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
71Cevap
+1 yılDubai ye gitmek istiyorum nedense çok merak ediyorum yükseklik korkumu yenmek için özellikle :)
Portekiz e gitmek istiyorum ziyaret etmek istediğim bazı yerler var
Ve son olarak Suudi Arabistan - Qatif e gitmek istiyorum görmem gereken biri var :)02 Yorumla- +1 yıl
evet güzel bir yer olduğunu hep duydum ve araştırırken gördüm ama ben daha çok Ourem deki Fatima ya gitmek istiyorum inşallah olur ya :)
+1 yıljaponya ya gitmek isterdim :D :D :D
ama tamamen atom bombalarının atıldığı yerleri falan görmek için :D :D :D
japon kızlara filan ilgi duyduğum yok :D :D :D
tarih gezisi olacak benim yaptığım :D :D :D00 Yorumla
+1 yılÜlkemi? Bizim Koskoca Karadeniz'imiz Varken Onların Ne Amerikası Ne Çin'i Yerimizi Alabilir.
Çayımız, Horonumuz, Hamsimiz, Karadenizimizin Hırçınlığı Yeter.02 Yorumla- +1 yıl
Kapalı kutu gibi sadece bunlarla mı bir ömür sürelim. Biraz ufkumuzu açmak, başka yerleri görmek, yeni kültürler öğrenmek kötü bir şey değil. Bende Karadenizin tam göbeğinde oturuyorum ve Karadenizde gezmediğim Rize-Artvin-Gümüşhane kaldı. Ama hayatımızı ne bir Karadenizle nede bir Türkiye ile kısıtlamamalıyız.
- +1 yıl
ben İstanbul'da oturuyorum. oraları görmeyi nasıl istediğimi bilemezsin
+1 yılGüney fransa
Normalde nefret ederim fransadan da fransizlardan da orda malesef orda yasayan türklerden de haz etmem
Ama güney fransa o kadar güzel insanlari o kadar neseli ki insanin ayrilmayasi geliyor13 Yorumla- +1 yıl
Tamam nefret agir oldu belki ama ne biliyim kücüklük tramvasi diyelim @modest86
+1 yılRomanya Brasov güzel bir şehirdi güzel anlılarım var:) Avurupanın çoğuna gittim Avusturalya ya gitmek isterim
04 Yorumla- +1 yıl
:) çok var öylesi.. Ben Brasov a hayran kaldım siania bükreş iasi falanda güzel ama o tarihi dokusuyla brasov büyükeyici
- +1 yıl
orası da güzeldi :) hepsini gezdim ama benim ruhuma hitap deen yer brasov
+1 yılHollandaya gitmek isterim ( gay degilim) cok begendigim bir ulke, bir kere adamlar suyun ustune kurmus sehri, helal olsun..
15 Yorumla- +1 yıl
Sahiden çok güzel bir yer hollanda hele amsterdam yozgatlı teyzelerle dolu şaşkınlığa uğratirlar insanı :)
- +1 yıl
Aynen oyle, tam taksiye binecekken baska bir taksinin yanasip diger taksinin tamponuna, abi gelin ven gotureyim diye bagirmasi, diger taksicinin buna bozulup baska dilde biseyler demesine karsilik olarak "indirtme l*n beni asagi devam et diye sinirli sinirli eliyle git git yapmasi :D minik bir turkiye yapmislar :D
- +1 yıl
hahha çok iyi anılar ya :D
- +1 yıl
bir sabah uyandım çıktım hostelden gidiyorum öyle giriyorum her yere uzaktan baktım pazar gibi bir yer daha da yakınlaşınca bir baktım pardesülü teyzeler yaklaştım yanlarına dedim:
+ Teyze bura hep böyle Türk mü?
- Yavrim bu ne gii? bu ne gi? boğün tadil yoksa hep dolu buralar.
- Sen nerede kalıyorsun bakayım?
+ Şurada hostelde teyze.
vs. vs. gitti öyle muhabbet. tam giderken bir pazarcı gel elma vereyim sana dedi. - +1 yıl
Hahahaha kücük turkiye :D:D
ben ülkeye değilde Pangea adlı kıtaya gitmek isterdim hani bir aralar dünyanın barış içinde hep birlikte yaşadığı bir kıta, hani parçalara ayrılıp savaşlar çıkartmayan ilk ve tek kıta
00 Yorumlakuzey kore çok kapalı bir yer orada neler oluyor çok merak ediyorum... bunun dışında japonya, fransa, g. kore, rusya
02 Yorumlaarabistan japonya mısır küba peru, mistik seylere meraklıyım yoksa doga olarak memleketımden guzel yer yok, japonyayı cok ıstıyorum mesela
10 YorumlaAmerika çünkü orda yabancılık çekmem. orda esmer çok ondan :D
01 Yorumlafindandiya çünkü kişi başı gelir 35 bin dolar ve vergiler avrupanın düşüğü... gelir vergisi yüzde 9.. kurulsam vergi yüzde 10... tüketim vergisi her ne olursa olsun yüzde 5...
00 Yorumla
+1 yıluruguay. hatta imkanım olduğu zamanda vatandaşlığınıda alacağım..
09 Yorumla- +1 yıl
Allah allah merak ettim doğrusu ciddi misin?
- +1 yıl
evet oldukça güzel memleket. hatta türkiyeden 1000 kat daha iyi. vatandaşı olmakta diğer ülkeler gibi zor değil.1200 dolar maaş ve bulaşıcı hastalığının olmaması yeterli. rahat anlaşmak içinde ispanyolca öğrenmem gerek.. tek sıkıntı olabilecek durum evlerinde ısıtma sistemi yok ve kışın 1 ay falan üşürüm herhalde o kadar.. zaten mevsimde ılıman. şurayada bir bak derim. onedio. com/haber/uruguay-a-yerlesmek-icin-23-sebep-268144
- +1 yıl
maaş açıkçası düşük hayat ucuz olsa gerek. ancak bizim buradaki samimiyeti ve yemekleri bulamayacağından emin olabilirsin
- +1 yıl
neden bulunamasınki onlarda insan burdan oraya giden bir gezgin bile 10 tane falan arkadaş bulmuş ordan. bulunabilir yani. yemek konusunuda eğer yenilikçi değilsen kendin halledebilirsin. bazı şeyler türkiyeye göre ucuz tabi viski 23 tl imiş genel olarak 2000-3000 ile oldukça iyi bir yaşam geçirebilirsiniz deniyor.
- +1 yıl
eğer ciddiysen ve gideceksen konuşmak isterim seninle
- +1 yıl
kesinlikle ayrıca rusya ve 1-2 ülke haricindeki her yere vizede yok. şu an önümdeki tek engel ygs-lys buradan veterinerliğe yardırmam şart diğer türlüsü ya hayal olacak ya zor ya da alavere ile falan :DD
- +1 yıl
olsun abi türkiyede o da yok. en kötü ihtimal bir kriz daha yaşanırsa ilk gideceğim yer orası olur. zaten olursa türkiyede kaos yaşanır muhtemelen
Norveç , hoşuma gidiyor.
Fransa, Aşıklar şehridir ki çok güzel.
Ukrayna, Kadınları mükemmel :)))02 Yorumladaha türkiyeyi tam olarak gezemeden ve araştıramadan yurt dışını gezmek saçma.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOuuvv bu soru çok zor çünkü ben her yeri gezmek istiyorum ama hadi ilk üç yapayım, Güney Afrika, Sri Lanka ve İtalya olsun. (yine de hala tüm dünyayı gezmek istiyorum)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZaman bol da yeteri kadar para yok ama umudum var, simdiye kadar pek cok yer gezdim bundan sonra da gezebilirim insallah :))
+1 yılİtalya. Mimarisi, kültürü, mutfağı her şeyiyle merak ediyorum. bir de erkekleri tabi😜
04 Yorumla- +1 yıl
Venedik'i gittim gördüm
Çok kalabalık
Ve bir albenisini de göremedim - +1 yıl
İtalya hakkında şunu diyebilirim. Ülkece sakin italyan halkı. Normal bir hayatları var hepsinin. İtalya hani biz yaz aksamlari kapı önünde kola çekirdek yapıyoruz ya italyada bu iki kat zevkle yapılır
+1 yılKudüs , Mekke ve Medine ' ye gitmek isterdim. He birde neden bilmem Rio ' ya karşı bir sempatim var hani götüren olsa yok demem:D
13 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah teşekkürler:D
- +1 yıl
Kudüs ü ben de çok istiyorum.
+1 yılhmm Hindistan, tabi yaşanıcak yer değil de görmek isterdim Bollywood takıntımdan dolayı sanırım:D
07 Yorumla- +1 yıl
aynen şehir tam bir kaos ortamı ama kim bilir bir hintliyle tanışıp falan... sustum tamam:D
- +1 yıl
birincisi Kanada'nın Amerika'dan ayrı bir ülke olması bile saçma:D İkincisi Hintliler Türklere daha yakın gibime geliyor:D ayrıca o müzikalleri filmleri gelsin Kanadalılar da yapsın canıma minnet.. Tamam sanırım artık Bollywood izlememeliyim, kusura bakmayın:D
- +1 yıl
hmm cevap verip vericeğime pişman olmuş gibiyim:D pekiii o zaman cevabı Amerika NY olarak değiştirelim. Sebep: Yine kaos ve pislik şehri olarak adlandırılan bu şehirde hayatımın en iyi, en eğlenceli, en çılgın dönemini yaşayabileceğimi düşünüyorum. Mantıklı hiçbir yani yok ama o hayatı yaşamak istiyorum. Bu kadar:D
+1 yılgüney kore, japonya
seneye başvurucam kore için bakalım hayırlısı :D07 Yorumla- +1 yıl
asya kültürüne merakım var o yüzden. Çin'i de listeye alacaktım fakat o kalabalığa gelemem ben :D
- +1 yıl
inş :)
- +1 yıl
Çin mi aman diyim uzak durun.
- +1 yıl
Bknz. Youtube a yazınız Çinde lagimdan yemeklik yağ yapımı
- +1 yıl
izlemiştim. gidersem yemeklerine gitmem zaten :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtın beni Güney Kore ye olmaz mı? Ben hayatımda o kadar yakışıklı ve yakışıklı olmalarına rağmen kibar oldukları bir ülke görmedim. O kadar ki yine yurt dışına çıksam başka ülke yerine oraya giderim o derece :D
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKore de o konu da çok sıkı. Adamlar sistemi kurmuş huzur içinde yaşıyorlar valla...
+1 yılİtalya ya gitmek isterdim çünkü İtalya da Liverpool ya da İtalya maçı izlemek gibi bir hayalim var.
02 Yorumla- +1 yıl
Bencede italyada izlemeyi tercih ederim şubatta İstanbul'da da liverpool maçı var ama gidemiyoruz uzaktayım malesef
+1 yılHindistan! İnançlarını , o usta-çırak ilişkilerini incelemek çok keyifli olur.
00 Yorumla
+1 yılvalla ben cok ulke gordum ama hayatımda turkıyeden sonra yasayacagım tek ulke kanada derım
00 YorumlaBarcelona/Ispanya
Barcelona insanini, kulturunu, tarihi eserlerini, Gaudi'yi cok merak ediyorum. Mutlaka gidicem ✈04 Yorumla- +1 yıl
Barselona ispanya nin en güzel şehri belki de. istesen de sokaklarında kaybolmazsin. Öyle bir şehir düzeni var. Bizim istiklale benzeyen istiklal caddesinin 2 katı büyüklükte bir caddeleri var. La rambra içinde bir pazar var ki en çeşit deniz ürünlerini görmek mümkün. Barselona eğlenceye çok düşkün bir şehir bilhassa turist yoğunlugundan bakılınca. Gece Kulüpleri her yerde ve cok hareketli bi4 şehir. Görülmesi gerek
- +1 yıl
evet ben bir gezginim şimdiye kadar 10 ülke gezebildim yolun başındayım.
+1 yılBen ucan halida dunyanin etrafini turlamak istiyorm :)) haha
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKiz arkadasim rus ve evlenmeyi dusunuyorum. sirilsiklam da asigim.. rusyaya gidecegimve oraya yerlesecegim.. ki en cok da oraya gitmek istiyordum zaten..
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl-Küba
-Arjantin
-İspanya
-İtalya
-Avusturya
-Fransa
-Japonya
-Güney Kore00 Yorumla
+1 yılİtalya, Floransa. Her metrekaresi sanat dolu bir şehir.
02 Yorumla- +1 yıl
Floransa... dondurmasi müthiş. Ve tabi michalengelo tepesi. Gün batıminda o manzara..
güney afrika. çünkü orada bir zamanlar yerleşmiş olan beyazlar var. ve onlar tropikal iklimin etkisiyle esmerimsi avrupalılar olmuşlar, ayrıca hayatta çok ucuzmuş
00 Yorumla2 Sene Sonra ABD'ye Temelli Gidiyorum
---
Japonya - Arjantin (Buenos Aires) - Amerika Kıtasındaki Adalar02 Yorumla
+1 yıl(K) Kıbrıs (TC) Azerbaycan
Kıbrıs güzel derler herşeyi ile hayat güzelde okıyor doğalda
Azerbaycanda Anadolulu Türklerine ilgi daha fazla oluyor diyor arkadaşım00 YorumlaGörmek istediğim birçok ülke ve kültür var fakat şu sıralar Avrupa'yı çok merak ediyorum.
00 YorumlaJaponya çünkü bilmiyorum orada beni çeken bir şey var
00 Yorumla
+1 yılAmerika çünkü memleketimi çok seviyorum ve cok ozledim
01 Yorumla
+1 yılİNGİLTERE'ye gitmek istiyorum kısmetse üniveresteyi orada okuyacagım
03 Yorumla- +1 yıl
eğitim sonuçta :)
amerika, neden diye soracak olursan özgür bir ülke, her nekadar dış politikası canavar olsada içeride bir özgürlük var insan hakları var
02 Yorumla- +1 yıl
avrupada yaşanmaz mesela almanya kurallar ülkesi, ırkçılıkda almış başını gitmiş, amerika öyle değil her milletten kişi var insanlar relax amerikaya kaçak olarak git suça bulaşmadığın sürece ses çıkarmazlar sana polisler falan, en önemlisi bireysel silahlanma hakkı var, marketten sakız alır gibi istediğin silahı kolaylıkla alabiliyorsun bin takla attırıp süründürüp dünyanın parasını almaya çalışmazlar silah için
Gizli Üye(36-45)+1 yılIspanya var 4 hafta sonra gidiyorum ama otobusle :/
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe 3 gunu 14 saatcik ama olsun cook uzun bir sure ben sevmem uzun araba yolculuklarini. 3 bucuk saatlik ucak bile beni bayiyor.
Cevap sahibi+1 yılFransadayim. Neyse gece yola cikacagiz okulla yol boyunca uyurum artik.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİngiltere Almanya Moldova ve Fransa'ya gittim ama Prag ı görmek istiyorum çok güzel biyermiş.. Kuzenim gitti ordan biliyorum..
02 Yorumla- +1 yıl
Prag masal gibi bir şehir. Avrupada 3 şehir var ki bunlar masallardan çıkmış gibi. Fransa'da colmar Belçika'da brugge ve çek Cumhuriyeti nde prag. Ben prag ve brugge a gittim sırada colmar var.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bende gidicem
Doğu Türkistan orda kardeşlerimiz aç susuz savaşırken biz burada boş işlerle uğraşıyoruz oysaki bizimde gidip savasmamız gerek
00 Yorumlanorveç norveç norveççç sırf kuzey ışıklarını görmek için bile gidebilirimmm
02 Yorumla
+1 yılhatunları için miami tarih için mısır huzur ıcın kanada ya da norvec
02 Yorumla- +1 yıl
tayland fuhuş yuvası ben paralı ılıskılere karsıyım :)
- Tatil & Seyahat konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılTR nin heryerini gezebilmeyi çok isterdim. . . :(
Özellikle KARADENİZ...00 Yorumla İngiltere olabilir, yaşam standartları gayet yüksek.
04 Yorumla- +1 yıl
İngiltere çok pahalı 1 pound 4 lira ediyor. ve hava koşulları hep yağmurlu. Bizim Fethiye ingiliz dolu.
- +1 yıl
yani tabi canım yaşam standartı yüksek bu yüzden diyoruz zaten. ben manchester a gidecektim planlar değişti gitmedim. ama gidilirse çok rahat yaşanabilir
Japonya çünkü çünkü hep izlediğim animelerin vatanı vede rameni güzel oluyor insanlarıda ayrı samimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslina bakarsan prag a gitmek isterim gitmisimde ama hayallerimin sehri londra sanirim hic gitmedim
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen :/
Abd çünkü çok kızla konuşuyorum ordan.. Sanal alem üzerinden :D
00 YorumlaBirezilya ya gitmek isterdim twerk dans izlemek için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTekrar Paris'e gitmek istiyorum Erasmusumu orda yapmistim ve hayatimin en güzel zamanlariydi. Tekrar o anilarla o sokaklarda yürümek isterim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOradayken inanilmaz zorlanmistim ama o zamanlardan geriye guzel anilar kaliyor iste şimdi tekrar gitsem de daha bilincli gezsem
Suudi Arabistan benim eski kiz orda ama umre veya hac icin gitmek isterdim..
01 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun ne güzel
Amerika, neden ama Bılmıyorum çocukluğumda hep gitmek istemişimdir.
00 YorumlaIstediğim her ülkeye gttim bir canada amerika kaldı
00 YorumlaTürk yurtlarına çünkü orası bizim geçmişimiz ve mekke Medine gül Kokulu Peygamberimden izler var
01 Yorumla
+1 yılil dışına çıkamıyoruz biz adam ülke diye hey yavrum hey ah şu fakirlik o. O
02 Yorumla- +1 yıl
haklısın be önemli olan o hayalin peşinden koşabilmek. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılJaponya nedeni ise kültürünü seviyorum ve iga müzesini merak ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılulkeyi dunyayi bosver İstanbul da isen merkezdesin
01 YorumlaRusya ya gitmek istiyorum, çok sıcakkanlı bir ülke. s
00 Yorumla
+1 yılİngiltere / Chelsea / Filmimi çekmek için.
15 Yorumla- +1 yıl
yok sadece 3 senaryom var amatörce yazdım öyle işte.
- +1 yıl
eğer çok isteseydin yapardın demek ki o kadar istemiyorsun.
+1 yılİskoçya ve İrlanda :)
09 Yorumla- +1 yıl
Hahah :) Hayır erkeklerinin genelde yakışıklı olduğu doğrudur ve de geleneksel olarak önemli günlerde etek giydikleri, ama ben bir ülkeye erkekleri için gitmem. Çok güzel ülkeler orası. Manzara olsun tarihi olsun :)
- +1 yıl
Dünya turu tabii kalbimdeki ama önce bu ülkeleri görmek isterim. Tabii bir de Koredeki Jeju adasını. :)
- +1 yıl
Zaten bahsettiğim Güney Kore. Ülkesine bir ülke gibi davranmayanı ben ülke saymam. Misal Kuzey Kore.
Jeju adası Güney Koreye bağlı. :) - +1 yıl
Beğendim güzel tercihler
- +1 yıl
Güzeldir herhalde :)
Amerika ve Brezilya en çok merak ettiğim yerler :)
13 YorumlaBrezilya. Umarım bir gün gerçek olur.
01 Yorumla- Devamını Gör (80)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem