AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hep ilgimi çekmiştir bir konu. Sayıların da bir dili olduğu.
Evet sayılarda aynı şekilde okunur
Araştırdiniz mi hiç
Biraz okuma şansı buldum. Özellikle Ramanujanın bununla ilgili tespitlerini okumuştum. Sizin ilginizin ve bilginizin kaynağı nedir?
Güzel. benim ilgim var kitap okumuştum bir kaç hocayı dinledim ve pi sayısının hayatın içinde büyük önem taşıdığını anladım hee şey bağlantılı. Ama tabi işini çok iyi yapan üstadlar vardır isimlerin anlami bizdeki görevi amacımız vs
Pi dedin orada kaldım ben. Benim için yeri çok özeldir. Bilinmeyenin inansın ilgisini çekmesi. Belki de yeniden yorumlanmasi gereken bir sayı. Sayıların da kendi dili ve dolayısıyla anlamları var.
Elbette dilleri vardır harfler kadar anlam taşır derindir bazen anlatılmak istenen işte öğrenmek gerekiyor derin bir okyanus bilgi akıyor durmuyor
Sayısal severiz
Sayı mi sadece
Meslek gereği sayılarla iç içeyim daha çok. Fazlasını araştırmadım ama sayılar ilgimi çeket
İlginç ve güzel. Peki sayılar ile iç içe olan birine en sevdiğin sayı ne diye sorsam ne der 😆?
2 der geçerim 😄seninki pi sayısı mı
Bende ikiyi seviyorum 😂
Neden
Sürekli karşıma çıkan sayı. Okul numaralarim vs gücü simgeliyor insan ilişkilerinde yardım edecek potansiyeli olan bir sayı
Sen baya detaylı araştırmış gibisin. Ben sadece doğum günüm diye seviyordum😄
Evet ilgim var her sayının anlamı vardır iki sayısıda güzeldir
Senin bu ilgin de ilginç. Sana neler öğretti sayılar peki
Doğum günlerimiz yılımız bunlar tesadüf değildir. Bir amacımız vardır bu dünyada görevli şifacı öğretmen gibi. Aslında uyarıyorlar sayılar ve korumak için mesajlar bırakıyorlar sayılar aracılığı ile. Dünya yokken sadece söz vardı sözün büyüsü buradan gelir o sözde Kün fe yekün O ol der ve olur Kuranı kerim sayfalarında sayılar vardır yaşam söz ve sayılar üzerine yaratıldı 222 diyelim karşıma çıktı tekrarlanan bir sayıdir ona bakarım sonra kuranı kerim de karşılık gelen ayetin mealine
Ama bu şekilde sadece inanmak istediğin sonuna varmaz mısın
Sonuca
Yola inanmışlarla çıkılır ikna edilmişlerle değil tam benim için olmalı kendimi kendi isteklerimi seçtim mutluyum
Umarım sayılar bir gün seni yanıltıp mutluluğunu bozmaz o zaman
Teşekkür ederim güzel dileğin için Kendine iyi bak her şey gönlünce olsun:))
Teşekkürler senin de
Rabia alga izle