Kültür & Sanat Selam arkadaşlar, bu gün verdiğim röportaj nasıl olmuş? değerli fikirlerinizi bekliyorum🤗@bybrawo teşekkürler kankim🤭? Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor ByBrawo ile röportaj vakti 😊🎤 Güncellemeler1 yıl Oraya yazın🤗🤗🤗🤗 Selam arkadaşlar, bu gün verdiğim röportaj nasıl olmuş? değerli fikirlerinizi bekliyorum🤗@bybrawo teşekkürler kankim🤭? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Okudum oraya da yazdım. Güzel ve eğlenceli bir paylaşım olmuş ✌️👏 1 0 Yorumla
PoleStar5 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl İlk soruyu okuduktan sonra gerisini okumaya gerek duymadım. 1 0 Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl hangi kanalda 2 1 Yorumla Rozes52 1 yıl Şu an teklifler çok değerlendirecem Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 840 cevap paylaştı. Gül gül öldüm Roze reis 😂😂😂 2 2 Yorumla Rozes52 1 yıl Sevindim gülmene🤗 Yorumla Semih6934 1 yıl Teşekkürler 🤗😂 Yorumla
Nefisehanimm Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bizde boş beleş insan röportajı bekliyorduk iyi oldu sağ ol 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 550 cevap paylaştı. ünlü oldun iyice yaa 1 3 Yorumla Rozes52 1 yıl Aldık başını gidiyoruz Yorumla u tenedos 1 yıl yürü yaa kulum Yorumla Rozes52 1 yıl Dalırrrr geliyor Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Bence güzel bi çalışma olmus:)) 1 4 Yorumla Rozes52 1 yıl Teşekkür ederim sen bana hep olumlu yorumlar yapıyorsun 🤍🌹 Yorumla YesılYankeeı 1 yıl Ben cevap verirken genelde içimden geldiği gibi herkese veriyorum :)) farkında olmadan kıracak bir şey yazmiyorsam ne güzel bana :)) Yorumla Rozes52 1 yıl Fark ettim kötü yorumuna denk gelmedim hiç, her zaman mutlu ve güzel enerjide kalman dileğiyle Yorumla YesılYankeeı 1 yıl Hepimize bol pozitif enerji ve neşeli olmalı dileğiyle tüm olumsuzluklara rağmen:)) Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 309 cevap paylaştı. Oraya yazdım git oku😀 1 5 Yorumla Rozes52 1 yıl Okuyacam bi tane fenomen gizliden sallamış ona bakıyordum 🤣 Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Gördüm🙂 Yorumla Rozes52 1 yıl Neyse, korkaklık başka bişey değil Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Kim olduğunu merak ettim ergence yazmış da bana söylersin bi ara Yorumla Rozes52 1 yıl Söylerim Yorumla
salcedo Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 629 cevap paylaştı. İmzalı fotoğraf falan bırakmayı unutmasaydın.. 1 1 Yorumla Rozes52 1 yıl Olabilir neden olmasın Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 423 cevap paylaştı. Ne demek kankim 😂 2 0 Yorumla
Mryty Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Senin yüzünden işsiz güçsüz oldum bir de cıks 😂😂 1 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İnanılmaz itici 1 2 Yorumla Rozes52 1 yıl Teşekkürler Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Rica ederim Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Çok iyi knk 1 1 Yorumla Rozes52 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Komik. Boş zamanınız çok galiba. 0 7 Yorumla Rozes52 1 yıl Tatildeyim evet 🤭🤭 Yorumla Rozes52 1 yıl Hemen gizlendin🤭🤭🤭bayada korkak çıktın sen🤗🤗kendinle karıştırdın beni herhalde tamam üzülme kıskançlığına veriyorum 🤭 Yorumla Rozes52 1 yıl Sana soru açayım sende gör 🤗🤗🤗her kes bilmeli kim olduğunu 🤭 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkes bitişik yazılır. Yorumla Rozes52 1 yıl Farketmez sen olacaklara bak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boş zamanınız çok sanırım demiştim dkdjfı Yorumla Rozes52 1 yıl Doğru düzgün tatilde olduğumu belirtdim, önce açık yazıp sonra gizliden sallamak seninde aciz bi korkak olduğunu ifade ediyor Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Güzel. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Okudum oraya da yazdım. Güzel ve eğlenceli bir paylaşım olmuş ✌️👏
İlk soruyu okuduktan sonra gerisini okumaya gerek duymadım.
hangi kanalda
Şu an teklifler çok değerlendirecem
Gül gül öldüm Roze reis 😂😂😂
Sevindim gülmene🤗
Teşekkürler 🤗😂
Bizde boş beleş insan röportajı bekliyorduk iyi oldu sağ ol
ünlü oldun iyice yaa
Aldık başını gidiyoruz
yürü yaa kulum
Dalırrrr geliyor
Bence güzel bi çalışma olmus:))
Teşekkür ederim sen bana hep olumlu yorumlar yapıyorsun 🤍🌹
Ben cevap verirken genelde içimden geldiği gibi herkese veriyorum :)) farkında olmadan kıracak bir şey yazmiyorsam ne güzel bana :))
Fark ettim kötü yorumuna denk gelmedim hiç, her zaman mutlu ve güzel enerjide kalman dileğiyle
Hepimize bol pozitif enerji ve neşeli olmalı dileğiyle tüm olumsuzluklara rağmen:))
Oraya yazdım git oku😀
Okuyacam bi tane fenomen gizliden sallamış ona bakıyordum 🤣
Gördüm🙂
Neyse, korkaklık başka bişey değil
Kim olduğunu merak ettim ergence yazmış da bana söylersin bi ara
Söylerim
İmzalı fotoğraf falan bırakmayı unutmasaydın..
Olabilir neden olmasın
Ne demek kankim 😂
Senin yüzünden işsiz güçsüz oldum bir de cıks 😂😂
İnanılmaz itici
Teşekkürler
Rica ederim
Çok iyi knk
Teşekkürler
Komik. Boş zamanınız çok galiba.
Tatildeyim evet 🤭🤭
Hemen gizlendin🤭🤭🤭bayada korkak çıktın sen🤗🤗kendinle karıştırdın beni herhalde tamam üzülme kıskançlığına veriyorum 🤭
Sana soru açayım sende gör 🤗🤗🤗her kes bilmeli kim olduğunu 🤭
Herkes bitişik yazılır.
Farketmez sen olacaklara bak
Boş zamanınız çok sanırım demiştim dkdjfı
Doğru düzgün tatilde olduğumu belirtdim, önce açık yazıp sonra gizliden sallamak seninde aciz bi korkak olduğunu ifade ediyor
Güzel
Beynimin bana oynadığı oyun aq
Güzel.
Harika