Kültür & Sanat Puzzle yapmayı sever misiniz? siriuswoman Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2000 lik aldım dün başladım Seviyorum sabır öğretiyor Siz uğraşır mısınız böyle? Yapan var mı? Puzzle yapmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kaybolan o tek ve en önemli parçayı seviyorum. Sonradan unutulmasını, bulunduğu zaman da bu neyin nesiydi diyip bir köşeye atılmasını.. 0 0 Yorumla
Papatiam Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 387 cevap paylaştı. Seviyorum. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,6b cevap paylaştı. 500 parcalk aldm yapana kadar canım çıktı 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Sevemedim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaybolan o tek ve en önemli parçayı seviyorum. Sonradan unutulmasını, bulunduğu zaman da bu neyin nesiydi diyip bir köşeye atılmasını..
Seviyorum.
500 parcalk aldm yapana kadar canım çıktı
Severdim.
Sevemedim.
Hiç sevmem
Bitirince ne yapacaksınız