Kültür & Sanat Günlük tutan var mı🪭? Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Yiğenimin yazdığı mini günlükler şaka mı yaw jsjshsj"Günlük rutinim" diye bir başlık atmıştı jsjsjsçok komik valla jsjjsjsjsjbu kağıtlara nedense o kadar çok güldüm ki Günlük tutan var mı🪭? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5,6b cevap paylaştı. Lise dönemlerimde günlük tutmuştum ve seneler geçmesine rağmen hala saklarım.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Hayır maalesef günlük tutmam. 0 0 Yorumla
BİLALİm0138 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evet her gün kaç kişi öldürdüğümü nasıl öldürdüğümü yazıyor suçlular günlük tutmazlar 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Tutuyorum ama düzensiz şu an baya. Tekrar düzene oturtmak istiyorum. 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Hayır her gün aynı şeyleri yazacak kadar sabırlı değilim 😂🤣 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Oyy ne kadar da güzel anlatmış.. 😅 Bence çok güzel bir şey çocuklar için.. 0 0 Yorumla
Wuass Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl Varda pek günlük değil hackerlik işleri falan bir kere tuttum ondan sonra yazamıyorum sıkıcı geliyor planlama kaç kez yaptım ama hiç birine uymadım 0 0 Yorumla
InciQasimova Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl kardesimde böyle yazıyo ya sjjsj 1 1 Yorumla Bilmiyom_ya 1 yıl Jsjsjs Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. O yaşları geçtik gayri. 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet yazıyorum. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 827 cevap paylaştı. Nasip olmadı hiç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Lise dönemlerimde günlük tutmuştum ve seneler geçmesine rağmen hala saklarım..
Hayır maalesef günlük tutmam.
Evet her gün kaç kişi öldürdüğümü nasıl öldürdüğümü yazıyor suçlular günlük tutmazlar
Tutuyorum ama düzensiz şu an baya. Tekrar düzene oturtmak istiyorum.
Hayır her gün aynı şeyleri yazacak kadar sabırlı değilim 😂🤣
Oyy ne kadar da güzel anlatmış.. 😅 Bence çok güzel bir şey çocuklar için..
Varda pek günlük değil hackerlik işleri falan bir kere tuttum ondan sonra yazamıyorum sıkıcı geliyor planlama kaç kez yaptım ama hiç birine uymadım
Anlık tutuyorum, daha keyifli :)
kardesimde böyle yazıyo ya sjjsj
Jsjsjs
Günlük tutuyorum tavsiye ederim
O yaşları geçtik gayri.
Nasıl da tatlı🌸 çok eskiden tutardım.
Gülünecek bir şey değil takdir etmen gerekiyor
Hiç tutmadım
Evet yazıyorum.
Tutmuyorum
Meselaa😊
Nasip olmadı hiç