Kültür & Sanat Kitap gibi kızsın ne demek? Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Cevaplar için teşekkür ederim Kitap gibi kızsın ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Moldovyapapatya Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Değerlisin ve çok zeki olduğunu belirtmiş 1 2 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Sen fenomen mi oldun tebrik ederim Yorumla Moldovyapapatya 1 yıl @lila_ruzgar12 zaten değil miydim şaşırdım yeni etiket mi geldi Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Yani oku oku bitmez gibidir 1 0 Yorumla
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzel Siyah uzun saçlı kültürlü mükemmel kızsın demek 😊😅 1 2 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Hahahah öylemiymis Yorumla Maverick__069 1 yıl He öyleymiş 😊 Yorumla
krkmz171755 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Şimdi bu söyleyene de bağlı iki anlamı var birisi çok kültürlüsün bilgilisin diğeride fiziğin iyi manasına bazı bölgelerde söyleniyor. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Değerlisin ve çok zeki olduğunu belirtmiş
Sen fenomen mi oldun tebrik ederim
@lila_ruzgar12 zaten değil miydim şaşırdım yeni etiket mi geldi
Yani oku oku bitmez gibidir
Güzel Siyah uzun saçlı kültürlü mükemmel kızsın demek 😊😅
Hahahah öylemiymis
He öyleymiş 😊
Şimdi bu söyleyene de bağlı iki anlamı var birisi çok kültürlüsün bilgilisin diğeride fiziğin iyi manasına bazı bölgelerde söyleniyor.
Evirip çevirip okuyası var
Uykudan önce okunması gereken..
Bilgili demektir
Çok bilgilisin demek
Her detayın ayrı bir gizem
Kitaba göre değişir
Kitap gibi kız olduğunu ifade eden bir cümle.
Bence boş laf
Okumalık