Kültür & Sanat Profiline uygun kitap önermemi ister misin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 152 Yapay Zekaya Sor İstemeyede bilirsin çok şey yapma istersen diye diyorum hani bir kitap önereyim. Profiline uygun kitap önermemi ister misin? Cevapla Öneri Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
Papatiam Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 387 cevap paylaştı. İsterim isterim, hatta sen direkt kitap hediye et bana abi (!) 😂 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Gerçek hayatta da, rüya görürken de, roman okurken de zaman akıp gidiyor. Zamanın dur durak bilmeyen tahakkümü altındayız daima.Afili HafiyeMurat Menteş Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Evet tabi ki de.. game of thrones benzeri olabilir 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Mesele şu ki yarın gene yaşamak gerekecek.İntihar DükkânıJean Teule
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 566 cevap paylaştı. Sırada çok bekleyen kitabım var ama tavsiyeni memnuniyetle almak isterim 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Hatıralar mutlu bir hayatın hatıraları olursa güzeldir; insana güç kapanmış yaraları hatırlatınca acı şeylerdir.Oblomovİvan Gonçarov Esrihbaenl 1 yıl Teşekkür ederim
Artemiss16 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Uzun zaman oldu kitap okumayalı sen öner bn alıp okuyum o vakit 🙈 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Tesadüfen gerçekleşen, planlanmamış her şey kadar güzeldinEve Döner İnsan HepAli Bayam Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Öner bakalım dostum.. Şapkadan ne çıkacak.. 😁😁 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Doğrudur ; kitap okumak karın doyurmuyor. Ancak karnı tok , beyni boş adamlardan çektiğimiz kadar hiç kimseden çekmedik.SerenadZülfü Livaneli Yorumla Need4Read 1 yıl Güzelmiş.. Eyvallah.. Yorumla Soran 1 yıl Eyvallah Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5,6b cevap paylaştı. Evet isterim.. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Anlamak bir gezidir, bir başkasının ülkesinde.Çırpınıp İçinde Döndüğüm DünyaŞükrü Erbaş Yorumla 54srp 1 yıl Teşekkür ederim.. Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,5b cevap paylaştı. bu aralar bir kitap bakma hevesim gelmişti , nasıl da denk düştü dinliyorum 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Verilmiş olan her karar, o anın şartları içinde en doğru olandır.AzilHakan Günday Yorumla lenii 1 yıl konusu içeriği nedir?teşekkür ettim Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim, onu siz bakmalısınız :) Yorumla lenii 1 yıl olsun bakalım Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 482 cevap paylaştı. Yaaa, isterim, istemem mi, çok isterim lakin geç kalmışım. Hangi kitabı tavsiye edersiniz bana? 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Olur isterim 2 2 Yorumla Soran 1 yıl İçimde onu kaybetmiş gibi değil, asıl şimdi bulmuş gibi bir his vardı.Kürk Mantolu MadonnaSabahattin Ali Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Teşekkürler 🍀 Yorumla
albertinesimonet Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Öner bekliyorum 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Gövdesi kötüleştikçe ruhu da mı kötülüyor ne insanınAsılacak KadınPınar Kür Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ah geç kalmışım 😒 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Kadının konuşanından değil, susanından kork.Susan kadın artık tanımadığın bir kadındır.PikoruaHalil Horlu Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl ricalar Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Vay be ne güzel soru öner hemen bekliyorum 🤩 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama insanoğlu aptal olmasa bile dehşetli nankördür.Yeraltından NotlarFyodor Dostoyevski Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Söze bak ya 🤩 on numara öneri teşekkür ederim 🤗 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Olur alalım bir öneri 1 1 Yorumla Soran 1 yıl “Konuşmak tehlikelidir, içte biriken sözcükleri boşaltmak. Hele konuşmayı bir kere unutmuşsan.”Yürekte BukağıTomris Uyar
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olur. Aşk olmasın ama🙂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl En önemlisi de kendine güvenmek zorunda olduğunu öğrenmişti.BülbülKristin Hannah Yorumla
_siyahtann Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Selam, Önerebilirsiniz 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Aklım ya da kalbim. Bu savaşı yalnızca biri kazanabilirdi.Öfke KralıAna Huang Yorumla _siyahtann 1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim Yorumla
Amywine_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İsterim tabi ki.. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl " yani, sevdiği ve sevildiği sürece hiçbir kadın yaşlanmaz."Theo'ya MektuplarVincent Van Gogh
Croxine Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 81% 1 yıl oluurr hem bi bakarım seversem okurum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne kimsenin önünde eğil, ne kimseye dil dök.Yüzyıllık YalnızlıkGabriel Garcia Marquez Yorumla
denizmanzarasiiii Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Olur 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Ah Tanrım, yaşamak ve insan olmak ne zor!İşin Aslı, Judit ve SonrasıSandor Marai Yorumla
Nazendee10 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olur😌 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Bir kadın birdenbire günlük tutmaya başlamışsa, ya aşık olmuştur ya terkedilmiştir.Suzan DefterAyfer Tunç Yorumla Nazendee10 1 yıl 🌸🫶 Yorumla
BmwMM Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl var mı şöyle aksiyonlu, heyecan verici şeyler? (İlgi alanım arabalar) 0 0 Yorumla
sugarrirem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Olurrr😊 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Nefret edebileceğiniz düşmanlarınız olsun fakat hiçe sayacağınız değil; düşmanınızla gurur duymalısınız.Böyle Söyledi ZerdüştFriedrich Nietzsche Yorumla
VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Ay tabi kiii 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Yorgun filan da değilsin, huzursuzsun, bu ayak-kapanlarla dolu dünyada adım atmaya korkuyorsun, o yüzden sürekli iki ayağın birden havada.Milena'ya MektuplarFranz Kafka Yorumla VEGA0 1 yıl Çok teşekkür ederimm ne güzel okuduğum bir kitap denk geldi 🌸 Yorumla Soran 1 yıl Çok rica ederim Vega. Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Oluurrr 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yara sıcakken acımaz, hemşireciğim. Hele bir kere soğumaya başlasın.ÇalıkuşuReşat Nuri Güntekin Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Çok isterim😊 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Tek istediğim kimseye yük olmadan yaşayıp gitmek.Gazap ÜzümleriJohn Steinbeck Yorumla Kaunis 1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim 😇 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hıhı olur 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bütün dünya sana karşı da olsa ben gene senin yanındayım.Çekiç ve GülEmrah Serbes Yorumla Degisik_-_ 1 yıl 🙏✨🎈 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olur. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl ... bazı gerçekleri kavramaya başladığını hissediyordu.Pal Sokağı ÇocuklarıFerenc Molnar Yorumla
Kaotikkedi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aa isterim. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Kabul edelim: Yaşamlarımız sefil, yorucu ve kısa.Hayvan ÇiftliğiGeorge Orwell Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 681 cevap paylaştı. Söyleyiniz 1 1 Yorumla Soran 1 yıl ... insanoğlu daima insana muhtaçtır.Saatleri Ayarlama EnstitüsüAhmet Hamdi Tanpınar Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 652 cevap paylaştı. İsterim 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Hiçbir iyilik cezasız kalmaz.AforizmalarOscar Wilde Yorumla Suvenir 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl İsterim :) 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Bu hayatın ötesinde bir hayat yoktu ona göre; hayat o anda ve oradaydı, sonrasıysa sonsuz kör karanlıktı.Martin EdenJack London Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Ricalar. Yorumla
daisy___ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet lütfen 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Kırgınlığımı kontrol etmeyi, sabırsızlanmamayı ve bir şeylerin olmasını beklemeyi öğreniyorum. Sanırım büyüyor ve olgunlaşıyorum.Algernon'a ÇiçeklerDaniel Keyes Yorumla daisy___ 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İsterim 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum, kimi derin yaralar okunmaz kalp ağrısı kırgınlıklarım...Kimi eski hatıra ecza dolaplarında saklı mırıldandıklarım...MırıldandıklarımMurathan Mungan Yorumla bayannc 1 yıl İlk defa duyuyorum Yorumla bayannc 1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim Yorumla
Birrperiii Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Yaa çok hoş soru : ) merakla bekliyorum ben de 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Her engel, hayat koşullarımızı iyileştirecek bir fırsattır.Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir HayvandırAhmet Şerif İzgören Yorumla Birrperiii 1 yıl Profilime çok uyduğunu söyleyemiycem ama yine de teşekkürler 🌸 Yorumla
Premuroso Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Olurr 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Onlar aşık olmalarına rağmen birbirini anlamayan insanlardandı.Perili EvCharles Dickens Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 931 cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla Soran 1 yıl - Evlenmeyi düşünmüyor musun?Bana felaketten söz etme!!!Ramses - Ebu Simbel'in KraliçesiChristian Jacq Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Tabii 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Bütün hayatım ayıklamakla geçti, gene de bitiremedim süprüntüleri atmayı.Korkuyu BeklerkenOğuz Atay Yorumla Bilmiyom_ya 1 yıl Teşekkürler 💫 Yorumla Soran 1 yıl Ricalar Yorumla
Akangözyaşı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl olur sevinirim.. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Bazen de şarkılar anlatır bizi. Sanki yıllardır tanıyormuş gibi.Söylenmemiş ŞarkılarCanan Tan Yorumla Akangözyaşı 1 yıl Çok teşekkür ederim.. Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim. Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 668 cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla Soran 1 yıl "Zaman nasıl da geçiyor, daha yakın zamanda burada mutluluk içinde yaşıyorduk."KörlükJosé Saramago Yorumla
Eslemm18 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Olurr edin 1 2 Yorumla Eslemm18 1 yıl Önerin* Yorumla Soran 1 yıl Nasıl da rahatlamış yüreğin!Aydınlanmış düşünceli yüzün!FaustJohann Wolfgang Von Goethe Yorumla
MichaelCorleone__ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Olur 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Hepimiz çocukluğumuzu yitirmiştik. Hepimiz büyüktük, büyük ve hüzünlü.Şeker PortakalıJosé Mauro de Vasconcelos Yorumla MichaelCorleone__ 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim 😇 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 634 cevap paylaştı. Olur tabii 1 1 Yorumla Soran 1 yıl ne zaman diyeceğiz birbirimize günaydın?RengahenkCan Yücel Yorumla
Valera_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Olur 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Gözyaşının bile görevi varmış; ardından gelecek gülümseme için temizlik yaparmış.Ben Tutsağım Yüreğinde SeninHalil Kanargı Yorumla
Venüstengeldimm Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Evettt 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Biz bu çağın fiyakalı kaybedenleriyiz.Dublörün DilemmasıMurat Menteş Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Olar 1 1 Yorumla Soran 1 yıl bin rüyayı bir tek rüyada gördüm.Temmuzun On SekiziKemal Varol Yorumla
zehrabbakzisi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Önerin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bu dünyada en güçlü olduğumuzu zannettiğimiz şeylerle sınanıyoruz.Âşıklara Yer YokTarık Tufan Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 418 cevap paylaştı. Evet lütfen 🤗 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sevgi yalnızca konuşulan sözlerde soluk alır.Üç Büyük UstaStefan Zweig Yorumla u Aybuke6 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🌸 Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Önerin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar vahim görünürse görünsün, hiçbir durum umutsuz değildir.Elveda HaziranSarah Jio Yorumla
İzafiDüsünceler Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Olur. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Birbirini hiç anlamayan insanlar, birbirini biraz anlayan insanlardan daha iyi anlaşır.Eski Karım Uzaya GidiyorBahadır Cüneyt Yalçın Yorumla İzafiDüsünceler 1 yıl Teşekkür ederim. ✨ Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim. Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 392 cevap paylaştı. Tabi olur.☺ 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ve evi artık uykusu olmuş bir insanın yanında ben, Kinyas, o kadar uzağım ki dönülecek mekânlara.Kinyas ve KayraHakan Günday Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Eveyttt 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Gidersem istikbalimi kaybedecektim, fakat durursam aklımı...DeğirmenSabahattin Ali Yorumla isimsizdiss 1 yıl Okucam nasipse Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Olur isterim 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Daha garibi var: Gülme son haddine varınca gözyaşlarıyla karışır. Yorumla Soran 1 yıl DenemelerMontaigne Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% 1 yıl İsterim 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Onca insanın arasında bir tek o yoktu, anlıyor musun?Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig Yorumla
tugce082000 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Olur öner 🤨😂🍬 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Büyük insanlar, büyük acılar çekmek zorundadırlar.Suç ve CezaFyodor Dostoyevski Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,7b cevap paylaştı. Olur ya 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kendimle konuşurken bile onun hoşuna gitmeye çalışıyordum.Tehlikeli OyunlarOğuz Atay Yorumla birsuskuncicek 1 yıl İlginc Yorumla
sessizvehuzurluu Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Önerin. 😊 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İyiyi, “güzel ve yüksek şeyleri" ne kadar çok anladıysam, o kadar derinlerine battım, sıkıştım kaldım içlerinde.Yeraltından NotlarFyodor Dostoyevski Yorumla sessizvehuzurluu 1 yıl Çok severim🙏 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 834 cevap paylaştı. Olur abi 1 4 Yorumla Soran 1 yıl "Her şey ben araya girmeden olup bitiyordu. Kaderim benim fikrim alınmadan yazılıyordu."YabancıAlbert Camus Yorumla Semih6934 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran 1 yıl can Yorumla Semih6934 1 yıl ☺️🙏 Yorumla
Nazarolsamdeğmemsana Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Olur 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Kendini kandırmadan yaşanamıyor bu köhnemiş, bu yorulmuş dünyada. 'Dünya' demişim. Dilim sürçtü. 'Kuyu'dur o.Sokaktaİsmail Kılıçarslan Yorumla
Sincapi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet isterim 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Zaten çevremiz bir sürü düş kırıklığı ve zorlukla dolu.Oliver TwistCharles Dickens Yorumla Sincapi 1 yıl 🥀🍂🌾 teşekkür ederim Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim. Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl güzel olur 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hiç kimse hayattan yara almadan kurtulamıyordu.11. KatJane Casey Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Isterim 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Her insan, diğeri için derin ve olağanüstü bir sırdır ve bu olağanüstülük bazen ürpertici de olabilir.İki Şehrin HikayesiCharles Dickens Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Profilimle bağdaştıramadım🥲 yinede teşekkürler💫 Yorumla Soran 1 yıl :) Bağdaştırırsın merak etme. Rica ederim Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Olağanüstü sırlar ve ürpertici durumlar🥲 hiç benlik değil. Sorun karşımdakinin anlamak istemeyişine göre değişir Yorumla Soran 1 yıl Belki karşınızda olan birinden mütevellit. Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Karşımda son zamanlarda gizlenmek isteyen biri oldu 😊ben bunu ona yormak istiyorum. İyi günler Yorumla Soran 1 yıl 🤷♂️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İsterim isterim, hatta sen direkt kitap hediye et bana abi (!) 😂
Gerçek hayatta da, rüya görürken de, roman okurken de zaman akıp gidiyor. Zamanın dur durak bilmeyen tahakkümü altındayız daima.
Afili Hafiye
Murat Menteş
Evet tabi ki de.. game of thrones benzeri olabilir
Mesele şu ki yarın gene yaşamak gerekecek.
İntihar Dükkânı
Jean Teule
Sırada çok bekleyen kitabım var ama tavsiyeni memnuniyetle almak isterim
Hatıralar mutlu bir hayatın hatıraları olursa güzeldir; insana güç kapanmış yaraları hatırlatınca acı şeylerdir.
Oblomov
İvan Gonçarov
Teşekkür ederim
Uzun zaman oldu kitap okumayalı sen öner bn alıp okuyum o vakit 🙈
Tesadüfen gerçekleşen, planlanmamış her şey kadar güzeldin
Eve Döner İnsan Hep
Ali Bayam
Öner bakalım dostum.. Şapkadan ne çıkacak.. 😁😁
Doğrudur ; kitap okumak karın doyurmuyor. Ancak karnı tok , beyni boş adamlardan çektiğimiz kadar hiç kimseden çekmedik.
Serenad
Zülfü Livaneli
Güzelmiş.. Eyvallah..
Eyvallah
Evet isterim..
Anlamak bir gezidir, bir başkasının ülkesinde.
Çırpınıp İçinde Döndüğüm Dünya
Şükrü Erbaş
Teşekkür ederim..
Rica ederim
bu aralar bir kitap bakma hevesim gelmişti , nasıl da denk düştü dinliyorum
Verilmiş olan her karar, o anın şartları içinde en doğru olandır.
Azil
Hakan Günday
konusu içeriği nedir?
teşekkür ettim
Rica ederim, onu siz bakmalısınız :)
olsun bakalım
Yaaa, isterim, istemem mi, çok isterim lakin geç kalmışım. Hangi kitabı tavsiye edersiniz bana?
Olur isterim
İçimde onu kaybetmiş gibi değil, asıl şimdi bulmuş gibi bir his vardı.
Kürk Mantolu Madonna
Sabahattin Ali
Teşekkürler 🍀
Öner bekliyorum
Gövdesi kötüleştikçe ruhu da mı kötülüyor ne insanın
Asılacak Kadın
Pınar Kür
Ah geç kalmışım 😒
Kadının konuşanından değil, susanından kork.
Susan kadın artık tanımadığın bir kadındır.
Pikorua
Halil Horlu
Teşekkürler
ricalar
Vay be ne güzel soru öner hemen bekliyorum 🤩
Ama insanoğlu aptal olmasa bile dehşetli nankördür.
Yeraltından Notlar
Fyodor Dostoyevski
Söze bak ya 🤩 on numara öneri teşekkür ederim 🤗
Olur alalım bir öneri
“Konuşmak tehlikelidir, içte biriken sözcükleri boşaltmak. Hele konuşmayı bir kere unutmuşsan.”
Yürekte Bukağı
Tomris Uyar
Olur. Aşk olmasın ama🙂
En önemlisi de kendine güvenmek zorunda olduğunu öğrenmişti.
Bülbül
Kristin Hannah
Selam,
Önerebilirsiniz
Aklım ya da kalbim. Bu savaşı yalnızca biri kazanabilirdi.
Öfke Kralı
Ana Huang
Teşekkürler
Rica ederim
İsterim tabi ki..
" yani, sevdiği ve sevildiği sürece hiçbir kadın yaşlanmaz."
Theo'ya Mektuplar
Vincent Van Gogh
oluurr hem bi bakarım seversem okurum
Ne kimsenin önünde eğil, ne kimseye dil dök.
Yüzyıllık Yalnızlık
Gabriel Garcia Marquez
Olur
Ah Tanrım, yaşamak ve insan olmak ne zor!
İşin Aslı, Judit ve Sonrası
Sandor Marai
Olur😌
Bir kadın birdenbire günlük tutmaya başlamışsa, ya aşık olmuştur ya terkedilmiştir.
Suzan Defter
Ayfer Tunç
🌸🫶
var mı şöyle aksiyonlu, heyecan verici şeyler? (İlgi alanım arabalar)
Olurrr😊
Nefret edebileceğiniz düşmanlarınız olsun fakat hiçe sayacağınız değil; düşmanınızla gurur duymalısınız.
Böyle Söyledi Zerdüşt
Friedrich Nietzsche
Ay tabi kiii
Yorgun filan da değilsin, huzursuzsun, bu ayak-kapanlarla dolu dünyada adım atmaya korkuyorsun, o yüzden sürekli iki ayağın birden havada.
Milena'ya Mektuplar
Franz Kafka
Çok teşekkür ederimm ne güzel okuduğum bir kitap denk geldi 🌸
Çok rica ederim Vega.
Oluurrr
Yara sıcakken acımaz, hemşireciğim. Hele bir kere soğumaya başlasın.
Çalıkuşu
Reşat Nuri Güntekin
Çok isterim😊
Tek istediğim kimseye yük olmadan yaşayıp gitmek.
Gazap Üzümleri
John Steinbeck
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 😇
Hıhı olur
Bütün dünya sana karşı da olsa ben gene senin yanındayım.
Çekiç ve Gül
Emrah Serbes
🙏✨🎈
Olur.
... bazı gerçekleri kavramaya başladığını hissediyordu.
Pal Sokağı Çocukları
Ferenc Molnar
Aa isterim.
Kabul edelim: Yaşamlarımız sefil, yorucu ve kısa.
Hayvan Çiftliği
George Orwell
Söyleyiniz
... insanoğlu daima insana muhtaçtır.
Saatleri Ayarlama Enstitüsü
Ahmet Hamdi Tanpınar
İsterim
Hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Aforizmalar
Oscar Wilde
Teşekkür ederim
Rica ederim
İsterim :)
Bu hayatın ötesinde bir hayat yoktu ona göre; hayat o anda ve oradaydı, sonrasıysa sonsuz kör karanlıktı.
Martin Eden
Jack London
Teşekkürler
Ricalar.
Evet lütfen
Kırgınlığımı kontrol etmeyi, sabırsızlanmamayı ve bir şeylerin olmasını beklemeyi öğreniyorum. Sanırım büyüyor ve olgunlaşıyorum.
Algernon'a Çiçekler
Daniel Keyes
Teşekkür ederim
Rica ederim
İsterim
Biliyorum, kimi derin yaralar okunmaz kalp ağrısı kırgınlıklarım...
Kimi eski hatıra ecza dolaplarında saklı mırıldandıklarım...
Mırıldandıklarım
Murathan Mungan
İlk defa duyuyorum
Teşekkürler
Rica ederim
Yaa çok hoş soru : ) merakla bekliyorum ben de
Her engel, hayat koşullarımızı iyileştirecek bir fırsattır.
Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır
Ahmet Şerif İzgören
Profilime çok uyduğunu söyleyemiycem ama yine de teşekkürler 🌸
Olurr
Onlar aşık olmalarına rağmen birbirini anlamayan insanlardandı.
Perili Ev
Charles Dickens
Olur
- Evlenmeyi düşünmüyor musun?
Bana felaketten söz etme!!!
Ramses - Ebu Simbel'in Kraliçesi
Christian Jacq
Tabii
Bütün hayatım ayıklamakla geçti, gene de bitiremedim süprüntüleri atmayı.
Korkuyu Beklerken
Oğuz Atay
Teşekkürler 💫
Ricalar
olur sevinirim..
Bazen de şarkılar anlatır bizi. Sanki yıllardır tanıyormuş gibi.
Söylenmemiş Şarkılar
Canan Tan
Çok teşekkür ederim..
Rica ederim.
Olur
"Zaman nasıl da geçiyor, daha yakın zamanda burada mutluluk içinde yaşıyorduk."
Körlük
José Saramago
Olurr edin
Önerin*
Nasıl da rahatlamış yüreğin!
Aydınlanmış düşünceli yüzün!
Faust
Johann Wolfgang Von Goethe
Olur
Hepimiz çocukluğumuzu yitirmiştik. Hepimiz büyüktük, büyük ve hüzünlü.
Şeker Portakalı
José Mauro de Vasconcelos
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim 😇
Olur tabii
ne zaman diyeceğiz birbirimize günaydın?
Rengahenk
Can Yücel
Olur
Gözyaşının bile görevi varmış; ardından gelecek gülümseme için temizlik yaparmış.
Ben Tutsağım Yüreğinde Senin
Halil Kanargı
Evettt
Biz bu çağın fiyakalı kaybedenleriyiz.
Dublörün Dilemması
Murat Menteş
Olar
bin rüyayı bir tek rüyada gördüm.
Temmuzun On Sekizi
Kemal Varol
Önerin
Bu dünyada en güçlü olduğumuzu zannettiğimiz şeylerle sınanıyoruz.
Âşıklara Yer Yok
Tarık Tufan
Evet lütfen 🤗
Sevgi yalnızca konuşulan sözlerde soluk alır.
Üç Büyük Usta
Stefan Zweig
Teşekkür ederim 🙏🌸
Önerin
Ne kadar vahim görünürse görünsün, hiçbir durum umutsuz değildir.
Elveda Haziran
Sarah Jio
Olur.
Birbirini hiç anlamayan insanlar, birbirini biraz anlayan insanlardan daha iyi anlaşır.
Eski Karım Uzaya Gidiyor
Bahadır Cüneyt Yalçın
Teşekkür ederim. ✨
Rica ederim.
Tabi olur.☺
Ve evi artık uykusu olmuş bir insanın yanında ben, Kinyas, o kadar uzağım ki dönülecek mekânlara.
Kinyas ve Kayra
Hakan Günday
Eveyttt
Gidersem istikbalimi kaybedecektim, fakat durursam aklımı...
Değirmen
Sabahattin Ali
Okucam nasipse
Olur isterim
Daha garibi var: Gülme son haddine varınca gözyaşlarıyla karışır.
Denemeler
Montaigne
Teşekkürler
İsterim
Onca insanın arasında bir tek o yoktu, anlıyor musun?
Gece Yarısı Kütüphanesi
Matt Haig
Olur öner 🤨😂🍬
Büyük insanlar, büyük acılar çekmek zorundadırlar.
Suç ve Ceza
Fyodor Dostoyevski
Olur ya
Kendimle konuşurken bile onun hoşuna gitmeye çalışıyordum.
Tehlikeli Oyunlar
Oğuz Atay
İlginc
Önerin. 😊
İyiyi, “güzel ve yüksek şeyleri" ne kadar çok anladıysam, o kadar derinlerine battım, sıkıştım kaldım içlerinde.
Yeraltından Notlar
Fyodor Dostoyevski
Çok severim🙏
Olur abi
"Her şey ben araya girmeden olup bitiyordu. Kaderim benim fikrim alınmadan yazılıyordu."
Yabancı
Albert Camus
Teşekkür ederim
can
☺️🙏
Olur
Kendini kandırmadan yaşanamıyor bu köhnemiş, bu yorulmuş dünyada. 'Dünya' demişim. Dilim sürçtü. 'Kuyu'dur o.
Sokakta
İsmail Kılıçarslan
Evet isterim
Zaten çevremiz bir sürü düş kırıklığı ve zorlukla dolu.
Oliver Twist
Charles Dickens
🥀🍂🌾 teşekkür ederim
Rica ederim.
güzel olur
Hiç kimse hayattan yara almadan kurtulamıyordu.
11. Kat
Jane Casey
Isterim
Her insan, diğeri için derin ve olağanüstü bir sırdır ve bu olağanüstülük bazen ürpertici de olabilir.
İki Şehrin Hikayesi
Charles Dickens
Profilimle bağdaştıramadım🥲 yinede teşekkürler💫
:) Bağdaştırırsın merak etme. Rica ederim
Olağanüstü sırlar ve ürpertici durumlar🥲 hiç benlik değil. Sorun karşımdakinin anlamak istemeyişine göre değişir
Belki karşınızda olan birinden mütevellit.
Karşımda son zamanlarda gizlenmek isteyen biri oldu 😊ben bunu ona yormak istiyorum. İyi günler
🤷♂️