Kültür & Sanat Kitabın 2. bölümü okumaya ne dersin 🤌? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Soru cevaplamak sıkıcı oldu artık kitap okuyalım 🤌 Güzel okuyucular kafanız karışmasın hasret denilen karakter bir erkektir 😊 Güncellemeler1 yıl Site kitabı kabul etmiyor Kitap ismi intikam yazar ismi kahraman Tazeoğlu 😊 Kitabın 2. bölümü okumaya ne dersin 🤌? Cevapla Erkek Soruları Güzellik Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. güzelmiş okudum 0 0 Yorumla
mahir5555 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl kitabun adı nedir merak ettim en çok ta neden karekter hasret ismini vermiş onu merak ettim 0 0 Yorumla
Sextingelrahatla123 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl sonra ne oldu 1 6 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Devamı sonra soru olarak atılır 🤌 Yorumla Sextingelrahatla123 1 yıl bekliyorum Yorumla sozsuZzaman 1 yıl İyi okumalar 😊 Yorumla Sextingelrahatla123 1 yıl teşekkürler bize de bekleriz :) Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla Sextingelrahatla123 1 yıl iyi günler Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Saçma sapan bir kitap 0 2 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Bende ne zaman gelip yorum yaparsın da canımı sıkarsın diye bekliyordum 🙄 Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Adını bile duymadım böyle kitanin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Cok guzel kahraman tazeoglunun bu kitabını nasıl kacırmısım tesekkurler guncelleme için 0 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Owww çok iyiydi anaa 0 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Devamını atarım okursun 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
güzelmiş okudum
kitabun adı nedir merak ettim en çok ta neden karekter hasret ismini vermiş onu merak ettim
sonra ne oldu
Devamı sonra soru olarak atılır 🤌
bekliyorum
İyi okumalar 😊
teşekkürler bize de bekleriz :)
Teşekkürler 😊
iyi günler
Saçma sapan bir kitap
Bende ne zaman gelip yorum yaparsın da canımı sıkarsın diye bekliyordum 🙄
Adını bile duymadım böyle kitanin
Cok guzel kahraman tazeoglunun bu kitabını nasıl kacırmısım tesekkurler guncelleme için
Bu iyiymiş bacımsu
Hepsini okuyan var mı acaba
Owww çok iyiydi anaa
Devamını atarım okursun 😊
Güzelmiş