Kültür & Sanat Arkadaşlar sizce ben nereliyim? külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar gelsin tahminler bu sefer ciddi cevapliycam Güncellemeler1 yıl Gdgdd Güncellemeler1 yıl Bilemezsinizzz Arkadaşlar sizce ben nereliyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Bulgaristan göçmeni. 0 0 Yorumla
Mysterious1712 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Çanakkale-Denizli-Aydın 3'ünden birisin bence, net :) 0 1 Yorumla külllkedisi 1 yıl Değil Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Çok tanıdık bi yüzün var. Ama tahmin yürütmek zor. 0 2 Yorumla külllkedisi 1 yıl Nasıl tanıdık Yorumla s LastGuest 1 yıl Yani tanıdığım biriymişsin gibi Yorumla
HACKSOZ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Türkiyedense edirne degilse ya yunanistan ya Bulgaristan 0 5 Yorumla külllkedisi 1 yıl Şükür doğru bilen birisi doğulu kürt falan diyorlar Yorumla HACKSOZ 1 yıl Ben kafkas derdim basta ama balkan taraflarına daha cok benzettim hangisi dogru edirne mi yoksa yunan-bulgar mı? Yorumla külllkedisi 1 yıl Bulgaristan gocmeniyim Yorumla HACKSOZ 1 yıl Suriyeli kürt dedikleri zaman alındın mı kajskdkdkfk Yorumla külllkedisi 1 yıl Evet gfgfdh Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 443 cevap paylaştı. Yarı Rus gibisin 😂 Sakarya diyorum 1 1 Yorumla külllkedisi 1 yıl Hayir Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bursa, edirne göcmen tipi 0 1 Yorumla külllkedisi 1 yıl Doğru Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Doğulu demek geldi içimden nedense.)) 0 2 Yorumla külllkedisi 1 yıl Alakam yok kimse anlamıyor antropolojiden Yorumla YesılYankeeı 1 yıl İçimden öyle geçti söyledim. ))) şimdi kalkıp senin resmini ince eleyip sapıklar gibi bakmaya gerek yok bence.))) Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çorum olabilir mi? Çorum? Yozgat? Çankırı? Bayburt? 0 1 Yorumla külllkedisi 1 yıl Hayir Yorumla
Salçalıkalça Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Çorumlu tipi var sende çok pis 0 2 Yorumla külllkedisi 1 yıl Hayir Yorumla Salçalıkalça 1 yıl Hakkari? Yorumla
devomevo Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Malatya cismxaşcmsşcm 0 1 Yorumla külllkedisi 1 yıl Hayır kjxjxd Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Seni sevenler nereli ise oralı değilsin! 0 0 Yorumla
Bilinçbey Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sen ciddi olmayı başaramazsın. Suriyelisin. 0 0 Yorumla
Klozet_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hmm kedi diyor gözler de renkli gibi e Van cevap 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Anladik yeter ikidebi ayni şeyi soruyon 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Suriyelilere benziyon ödmdldf Yorumla külllkedisi 1 yıl Çok komik bir daha olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle ama dkdkksd Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl arnavut ya da artvin gürcü 0 18 Yorumla külllkedisi 1 yıl Hayir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl adana😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kıl kedisi.. romansın ozaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Los Angeles 😅 Yorumla külllkedisi 1 yıl Hayirrr Yorumla Cevap sahibi 1 yıl söle be😣 Yorumla külllkedisi 1 yıl Ppyr balta tahmin yürüt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tam kıl kedisisin.. rus? Yorumla külllkedisi 1 yıl Değil kardeşim değil niye herkes Rus diyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl antalya Yorumla külllkedisi 1 yıl Batıya gel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Manisa ya da Balıkesir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kıl kedisi.. son olarak Bursa diyeceğim Yorumla külllkedisi 1 yıl Bulgaristan göçmeni macirim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl obi çante diyorum sana o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😀 ben de tirnova'lıyım. kökenim Yorumla külllkedisi 1 yıl O ne demek 😄😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tirnova'da sınıra yakın güzel bir Bulgar kasabası Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 634 cevap paylaştı. Bulgaristanlı mı 1 0 Yorumla
Seninkollarinda Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 92% 1 yıl Rize 0 1 Yorumla külllkedisi 1 yıl Alakasi yok Yorumla
dumankarası0 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kürt sjzhsjwj 0 1 Yorumla külllkedisi 1 yıl Kürtle alakam yok Yorumla
Asiadam209 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Karadeniz 0 1 Yorumla külllkedisi 1 yıl Hyr Yorumla
amahaayır Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Türk Ukrayna karışımı 0 1 Yorumla külllkedisi 1 yıl Hyrr Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 633 cevap paylaştı. Belçika 0 4 Yorumla külllkedisi 1 yıl Hyrr Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Kırcaali cikcan diye korkuyom 🤗 Yorumla külllkedisi 1 yıl Doğru oraları Yorumla m MarllboroRed 1 yıl 95 Kırcaali gocmeniyim 😄😄 Yorumla
selayilayda Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl İzmir 0 2 Yorumla külllkedisi 1 yıl Cıks Yorumla selayilayda 1 yıl Bilemiyorum Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 547 cevap paylaştı. Bulgar 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bulgaristan göçmeni 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 415 cevap paylaştı. Kenya 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 588 cevap paylaştı. Gayseri 0 1 Yorumla külllkedisi 1 yıl Cıks Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Doğulu gibisin 0 2 Yorumla balviski6 1 yıl Sen Yorumla külllkedisi 1 yıl Alakam yok Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Trabzon 0 0 Yorumla
Kuzeys_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Artvin 0 5 Yorumla külllkedisi 1 yıl Cıks Yorumla Kuzeys_ 1 yıl Niğde Yorumla külllkedisi 1 yıl Cıkssss Yorumla Kuzeys_ 1 yıl Nevşehir Yorumla Kuzeys_ 1 yıl Bildim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Bulgaristan göçmeni.
Çanakkale-Denizli-Aydın 3'ünden birisin bence, net :)
Değil
Çok tanıdık bi yüzün var. Ama tahmin yürütmek zor.
Nasıl tanıdık
Yani tanıdığım biriymişsin gibi
Türkiyedense edirne degilse ya yunanistan ya Bulgaristan
Şükür doğru bilen birisi doğulu kürt falan diyorlar
Ben kafkas derdim basta ama balkan taraflarına daha cok benzettim hangisi dogru edirne mi yoksa yunan-bulgar mı?
Bulgaristan gocmeniyim
Suriyeli kürt dedikleri zaman alındın mı kajskdkdkfk
Evet gfgfdh
Yarı Rus gibisin 😂 Sakarya diyorum
Hayir
Bursa, edirne göcmen tipi
Doğru
Doğulu demek geldi içimden nedense.))
Alakam yok kimse anlamıyor antropolojiden
İçimden öyle geçti söyledim. ))) şimdi kalkıp senin resmini ince eleyip sapıklar gibi bakmaya gerek yok bence.)))
Çorum olabilir mi? Çorum?
Yozgat? Çankırı? Bayburt?
Hayir
Çorumlu tipi var sende çok pis
Hayir
Hakkari?
Malatya cismxaşcmsşcm
Hayır kjxjxd
Seni sevenler nereli ise oralı değilsin!
Ben biliyorum 😁 bizdensin beya 😇
İzmir tabiki
Sen ciddi olmayı başaramazsın. Suriyelisin.
Hmm kedi diyor gözler de renkli gibi e Van cevap
Anladik yeter ikidebi ayni şeyi soruyon
Suriyelilere benziyon ödmdldf
Çok komik bir daha olsun
Öyle ama dkdkksd
arnavut ya da artvin gürcü
Hayir
adana😀
kıl kedisi.. romansın ozaman
Los Angeles 😅
Hayirrr
söle be😣