Kültür & Sanat 1.52 bir cüce üniversite sınavına girebilir mi? Jdhjdudjd Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bilgisayar mühendisi olabilir miyim? 1.52 bir cüce üniversite sınavına girebilir mi? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl neden girmesin girer elbet. pc mühendiside olabilir iyi bir saksolog da olabilir. 0 1 Yorumla Jdhjdudjd 1 yıl Düzgün konuş züppe Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl 90 altı IQ sahibi pek çok varlığın pek çok alanda varlığını sürdürebildiği canım simülasyonumda pek tabii ki girebilir, girmelidir en doğal hakkıdır. 0 0 Yorumla
Laïcité Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Sınavlarda boy limitleri olduğunu şimdi öğrendim 0 1 Yorumla Jdhjdudjd 1 yıl Yks için diyom ben knk Yorumla
mertᴄan Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 93% 1 yıl Sınava girersin hatta kazanırsın da fakültede sıralarda tahtayı nasıl görecen 0 5 Yorumla Jdhjdudjd 1 yıl 1.10 görmüş ben mi göremiycem la Yorumla mertᴄan 1 yıl Wtf ne bileyim Yorumla Jdhjdudjd 1 yıl En öne geçersem ya da Toto altına minder koyarsam 10 cmde topuklu dedikmi yürüyen tostos olup hayatıma yön veririm Yorumla mertᴄan 1 yıl En öne oturmak için inek öğrencilerle 1v1 kafes dövüşü yapmanız gerekebilir ama salmazlar en önü Yorumla Jdhjdudjd 1 yıl İnek oluruz be sorun yok Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Girebilir üniversite sınavına girmek için boy zorunluluğu yok 0 0 Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Unv sınavı ona gidemeyeceğine göre, evet sınava girebilir 0 0 Yorumla
Dismanio Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Eğitim şarttır arkadaşlar. Bunu bize gösterdiğin için teşekkürler 0 0 Yorumla
16Tolga1989 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl cüce değil ayrıca önemli olan boy değil yaptığın sorular 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Bu kişi sen ya da başkası ise neden eziyorsun? 0 8 Yorumla Jdhjdudjd 1 yıl Ben olm başkasını niye eziyim Yorumla Olgunateş 1 yıl Niye eziyorsun kendini? 8 metre boyun vardı da sen mi kendini budadın? Tiplerimizi fiziksel özelliklerimizi biz Seçmiyoruz Yorumla Jdhjdudjd 1 yıl Ağa kendimi böyle görüyorum yapcak bir şey yok Yorumla Olgunateş 1 yıl Tamam tamam senin dilinden yorum yapalım o zaman. Çok Çok kötüsün Yorumla Jdhjdudjd 1 yıl Dibe çökmüşüm Yorumla Olgunateş 1 yıl Evet hayatın bitmiş senin. Mahvolmuşsun Yorumla Jdhjdudjd 1 yıl Hayatıma geri kalan yerden dipte devam edicem Yorumla Olgunateş 1 yıl Hadi inşallah 🧿 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Yatağından inebilip evden çıkarbilirse girer. 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Niye kapıda 1.52'ler giremez diye tabela mı var? 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 766 cevap paylaştı. Neden girmesin 0 0 Yorumla
king4775 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 52% 1 yıl Oldu 0 9 Yorumla Jdhjdudjd 1 yıl Olmazmı cidden la Yorumla king4775 1 yıl Üni gördüm insan sonuç da hfhfy Yorumla Jdhjdudjd 1 yıl Ne Yorumla king4775 1 yıl Yanı cüce olması hormonel bir durum elinde olmayan bir şey Yorumla Jdhjdudjd 1 yıl Bilgisayar mühendisi olabilir miyim Yorumla king4775 1 yıl Olabilirsin Yorumla Jdhjdudjd 1 yıl Aslında 1.52 cüce olmuyorda ben kendime cüce diyorum Yorumla king4775 1 yıl Kaçsin Yorumla Jdhjdudjd 1 yıl 1.52 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl kilon kaç 0 3 Yorumla Jdhjdudjd 1 yıl Ne bilim la hiç bakmadımki Yorumla Aishalover 1 yıl şişman mısın yani awk Yorumla Jdhjdudjd 1 yıl Değilim herhalde fjkfkfkf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
neden girmesin girer elbet. pc mühendiside olabilir iyi bir saksolog da olabilir.
Düzgün konuş züppe
90 altı IQ sahibi pek çok varlığın pek çok alanda varlığını sürdürebildiği canım simülasyonumda pek tabii ki girebilir, girmelidir en doğal hakkıdır.
Sınavlarda boy limitleri olduğunu şimdi öğrendim
Yks için diyom ben knk
Sınava girersin hatta kazanırsın da fakültede sıralarda tahtayı nasıl görecen
1.10 görmüş ben mi göremiycem la
Wtf ne bileyim
En öne geçersem ya da Toto altına minder koyarsam 10 cmde topuklu dedikmi yürüyen tostos olup hayatıma yön veririm
En öne oturmak için inek öğrencilerle 1v1 kafes dövüşü yapmanız gerekebilir ama salmazlar en önü
İnek oluruz be sorun yok
Girebilir üniversite sınavına girmek için boy zorunluluğu yok
Unv sınavı ona gidemeyeceğine göre, evet sınava girebilir
Eğitim şarttır arkadaşlar. Bunu bize gösterdiğin için teşekkürler
cüce değil ayrıca önemli olan boy değil yaptığın sorular
Elflerde boy varda ne oldu? Orta dünyayı bir hobbit kurtardı
Bu kişi sen ya da başkası ise neden eziyorsun?
Ben olm başkasını niye eziyim
Niye eziyorsun kendini? 8 metre boyun vardı da sen mi kendini budadın? Tiplerimizi fiziksel özelliklerimizi biz Seçmiyoruz
Ağa kendimi böyle görüyorum yapcak bir şey yok
Tamam tamam senin dilinden yorum yapalım o zaman. Çok Çok kötüsün
Dibe çökmüşüm
Evet hayatın bitmiş senin. Mahvolmuşsun
Hayatıma geri kalan yerden dipte devam edicem
Hadi inşallah 🧿
Girerde çıkamaz sanırım
Boy ile ilgili bir kanun mu var
Yatağından inebilip evden çıkarbilirse girer.
Niye kapıda 1.52'ler giremez diye tabela mı var?
Sınavda boyunu mu soracaklar
Sınavın boy sınırı mı varmış
Neden girmesin
boy ile sınavın ne alakası var
Girer biye girmesin de, 152 cüce sayilmaz sanirim
Oldu
Olmazmı cidden la
Üni gördüm insan sonuç da hfhfy
Ne
Yanı cüce olması hormonel bir durum elinde olmayan bir şey
Bilgisayar mühendisi olabilir miyim
Olabilirsin