Bugün baya bir alışveriş yaptım. Ve bir sürü de kitap aldım. Kitap almak beni aşırı mutlu ediyor ya. şu kadar beni mutlu eden başka bir şeye daha rastlamadım. Sadece kitapçıya girmek bile beni mutlu ediyor. Bu kitaplar arasında okuduğunuz var mı? Güzeller mi?
MÖK gördümm. Çok güzel bir fantastik seridir. Maral Atmaca'nın kalemi çok kalitelidir. Okurken keyif alacağına eminim. Elzem'e, yani kraliçeme. : ) aşık olacaksın. En güçlü kadın karakterlerden birisi. Karakterlerin olağanüstü güçleri, dostlukları, aşkları, ortaçağı okumak çok keyifli. Gizemin kaybolmadığı bir seri. Dolayısıyla okuyucuyu kendisine çekiyor. Bunların yanısıra aksiyon sahneleri çok heyecanlı. Karakterlerin aralarındaki aşkları okumakta çok güzel. Asil ve Doğa diye bitersin hdjf
Öyle Bir Uğradıma başlamıştım pdf olarak ama yarım kaldı. O da güzeldir. Maral'ın yazdığı kitapların kötü olmaması durumu olamaz haha.
Bitki besleyenler iyi bilir. Bir çiçeğe su verince şarkı söyler, dik duru canlanır ya hani. Kitap alınca bende öyle oluyorum. Toprağına su katılmış çiçek, hayal uçurtmasına binmiş bir çocuk oluyorum. Öyle güzel, hayran olunası ve kitabevlerine koşulası bir his
Bilmez miyiim sadece kitap görsem, güzel bir kelimeye denk gelsem bile bütün gün gülümsetir beni. Geçen kitap fuarına denk geldim 1 saat gezindim durdum karar veremedim bir türlü. Hepsi o kadar güzel ki