Kültür & Sanat Bir şey öğrenirken dinlemeyi mi okumayı mı tercih edersiniz? scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bir şey öğrenirken dinlemeyi mi okumayı mı tercih edersiniz? Dinlemeyi Okumayı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir şey öğrenirken dinlemeyi mi okumayı mı tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 483 cevap paylaştı. Okumayi , dinlerken sadece belli kelimeler arasindan ogrenmek zorundayim gibi. Fakat okurken kafamda istedigim sekle sokup o sekilde ogreniyorum. Okuyarak ogrenmek cok daha basit benim icin. 1 0 Yorumla
balgöz_90 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Dinlediğim kişi işin ehliyse dinlerim diğer türlü okurum 1 0 Yorumla
MҽαCυʅρα Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Okumayı daha çok yapıyorum. Duyarak görerek pekiştirirsem unutmam zorlaşır 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Eskilerin anlattıklarında çok şeyler var ya. 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 315 cevap paylaştı. Öğrenmek en sevdiğim iş ikisinide severim fark etmez benim için. 1 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Okuduğumu bir de dinlemem lazım öğrenmek için. Veya tam tersi 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5b cevap paylaştı. Dinlemeyi. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 774 cevap paylaştı. Okur wrastiririm 1 1 Yorumla Hadiiyani +1 yıl Araştırıp okuyup öğrenmek gerekir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Okumayi , dinlerken sadece belli kelimeler arasindan ogrenmek zorundayim gibi. Fakat okurken kafamda istedigim sekle sokup o sekilde ogreniyorum. Okuyarak ogrenmek cok daha basit benim icin.
Dinlediğim kişi işin ehliyse dinlerim diğer türlü okurum
Okumayı daha çok yapıyorum. Duyarak görerek pekiştirirsem unutmam zorlaşır
Eskilerin anlattıklarında çok şeyler var ya.
Öğrenmek en sevdiğim iş ikisinide severim fark etmez benim için.
Okuduğumu bir de dinlemem lazım öğrenmek için. Veya tam tersi
İzlemeyi komşi
Bu aralar dinleme aşko
Dinlemeyi.
Okur wrastiririm
Araştırıp okuyup öğrenmek gerekir
Dinlemeyi severim