Arkadaşlar öncelikle belirteyim, ben bu zamana kada resim resim kursundan ya da bir yerden eğitim almadım. Tamamen kendi çabalarım ile denemelerim sonucu yapmaya çalıştığım bir tuval oldu Bu benim ikinci realistik insan, ikinci tuval ilk yağlı boya denemem :')
Güzel olmuş illah eğitin alman gerekmiyor benim abim kendi imkanları ile cezaevinde ressam oldu iki tane segi acti eşe dosta yapiyor öyle ticari amaçlı degil
Bu azmini sevdim, kendi kendine ilerleyebilmen çok güzel kolay değil :) ama biraz yardım almaktan zarar gelmez, senin avantajına olacaktır bu, daha hızlı gelişim sağlarsın :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Başarılı olmuş.
Güzel olmuş illah eğitin alman gerekmiyor benim abim kendi imkanları ile cezaevinde ressam oldu iki tane segi acti eşe dosta yapiyor öyle ticari amaçlı degil
Birazneandertallere benzemiş ama eğitimsiz birine göre ilk çalışmam diyorsun Bence gayet iyi başarılı
Aşko iyi ama şimdi mizah yapmasam olmaz adamın burnu niye laz burnu gibi olmuş fkskdks
Belkide lazdur
O zaman tamam aşko güzel beğendim 😂😂
Ellerine emeğine sağlık gayet başarılı olmuş
Bence gayet başarılı 🌸
Bence gayet iyi olmus daha da gelistirebilecegini dusunuyorumm tebriklerr 💓💓
Birine benzettim bunu ama çıkaramadım 🤔
Herkese benzer
Güzel çizmişsin
Adamin rimeli akmis kanka:)
Kırışıklık o
Peki oyle olsun:)
Eline sağlık muhteşem olmuş
Teşekkür ederim\(^o^)/
Rica ederim 😎
Yeteneğin var devam etmelisin
İlk sefere göre fena değil
Gayet güzel olmuş. Eline sağlık.
İlk denemeye göre çok iyi
Gayet başarılı ilk deneme için.
Güzel kime benzettin
Emeğine sağlık bence çok güzel olmuş
Ilk denemeye gore baya iyi olmus.
Çok iyi olmuş ilk için
İlk denemeye göre muhteşem olmuş
Eline sağlık marulu az olmuş.
İlk deneme için çok güzel olmuş ✨
resmin arkasında ne var :D
Pijamamız aynııı
Çok rahat :'3
Resim kinyas Kayra Vibe veriyo
İlke göre iyi
Teşekkür ederimmm:D
Rica ederim, az daha hevez edip azimli olursan çok başarılı sonuçlar elde edebilirsin sabır gerekli :D
Umarım:)))))
Kucuklugumden beri hep kendi kendime çiziyorum, hiç video falan izlemeden insanları gördüğüm gibi ya da kafamdan figürler oluşturup cizerdim hep:')
Bu azmini sevdim, kendi kendine ilerleyebilmen çok güzel kolay değil :) ama biraz yardım almaktan zarar gelmez, senin avantajına olacaktır bu, daha hızlı gelişim sağlarsın :)
Başarılı 👏👏👏
Teşekkür ederimm
Rica ederim devam et geliştir kendini
Vayy be
:')
Çok güzel olmuş lann
Harika bir yetenek
Çok güzel bunu bil bol denemelisin
Güzel olmuş
Çok iyi 👍🏻
Güzel olmuş
Adam kişniyo