Anadolunun Doğusuna, ilk gelen Türk kökenli Sümerlerdir. Kürtler ise, bu coğrafyaya Türk kökenli Sümerlerden sonra gelmiştir ve Türklerle aynı ırktan değildir. Kürtler, Hindistan kökenli olup Hindistan'dan gelmiştir. Belgeleriyle, açıklıyorum;
Sümerlerin gelişi, m. ö 4000. Kürtlerin gelişi m. ö 800. Kürtlerden önce araplar gelip, sümerleri yıkmış. Yani, kürtlerden önce geldiğimizden; kürdüstanı kurdurmayız; ilk gelen hak iddia eder.
Türk kökenli Sümerleri, araplar M. Ò 2000 de yıkıyor
Ilk arap Uygarlığı Akad imparatorluğu M. Ö 2100 lü yıllarda, Mezapomtaya'ya Türk kökenli Sümerlerden sonra gelip Sümerleri yıktılar.
Daha sonra Akadları, 100 sene sonra Türk kökenli ilk İskit olarak bilinen Gutlar tamamen yıkıp Hülagü han benzeri büyük temizlik yaptıysa da Sümerler Gutları 100 sene sonra yıkıyor. Son Sümer yüz yılı da böyle başlıyor. 100 sene sonra araplar , kalıcı olarak Mezapomtaya'daki TÜRK varlığına tamamen son veriyor. Eğer Suriyelileri göndermez isek, bizi bekleyen son da bu. Yani araplar, bizi yine köleleştirmek istiyor. 1. Dünya savaşındaki ihanetlerini ise herkes biliyor.
Kürtlerin Gelişi
KÜRTLER M. ö 800 de geliyor. Bu yıllarda, arapların dönemi sona ermiş ve çok zayıflamışlardı. Ancak Mezapomtaya ile yetinmeyen ilk kürt imparatorluğu Medler ve Ahmenişler, Orta Asya ( Türkistana) defalarca saldırıyor. Ama hep kaybediyorlar. Tomris ve Alper Tunga, bu savaşların komutanı idi. 1071 de Güney Doğu yeniden bizim olsa da Osmanlının Kürtçü politikası, azınlıkta kalan kürtlerin, göçlerle çoğalmasına neden olmuştur. Pkka, Yavuz sayesinde kuruluşmuştur. Apo da Yavuzu bu yüzden çok sever ama Özerkliği başlarına yıkan Atatürkten nefret ederler.
Sümerlerin Türklüğüne, Aponun Yavuz sevgisine ve kürt isyanlarına ilişkin kaynaklar yorumlarda. Bu tarihi gerçekler, Atatürk ölene kadar okullarda okutuldu. İnönü ise , kaldırdı. Atatürk tüm bu delilleri ortaya koymak için devasa kazı çalışmaları yaparak Sümercenin Türkçe olduğunu , bizzat Yahudi Sümerolog Profların destekleriyle kanıtladı.
KAYNAKÇA:
1. Bu linkte Sümerce-Türkçe karşılaştırması yapıLmış
https://www.youtube.com/watch?v=LqGadJHd3CQ&ab_channel=SerkanKo%C3%A7%2FKamFilm
2. Sinan Meydanın Atatürk ve Türk tarih tezi kitabı
https://www.kitapyurdu.com/kitap/ataturk-ve-turklerin-sakli-tarihi/241030.html
3. YAVUZUN kürtlere özerklik vermesi hakkında, detay
https://demokratikmodernite.org/16-yuzyilda-osmanli-kurt-iliski-ve-ittifaki/
4. Apo yavuzu, makalesini 178. Ci sayfasında övmüş ve 246. Cı sayfada Atatürke batı ajanı demiş. Oysa ki kendi, böyle..
https://www.academia.edu/19054616/Bir_Halk%C4%B1_Savunmak
5.. Kürt isyanlarına karşı Osmanlının tavizleri ve Atatürkün mücadeleri ile ilgili kitap
https://www.kitapyurdu.com/kitap/ic-isyanlar-ve-seyh-said-isyani/97832.html
6.https://tr.wikipedia.org/wiki/MedlerMedlerin gelişi M. Ö 700 ler gösteriyor. Yani Sümerlerden sonra

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer