Siz dünyaca ünlü bir sanatçı olsaydınız sizce hangi konularda zorluk çekerdiniz?

#Raskolnikov
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siz dünyaca ünlü bir sanatçı olsaydınız sizce hangi konularda zorluk çekerdiniz?

#Raskolnikov
Her yerde tanınmış olmak. Hayranlarının olması. Her an gözleniyor olmak. Sürekli magazinlere çıkma tehlikesi. Özel hayatında rahat bırakılmamak. Sürekli darlanmak.
"Fotoğraf çektirebilir miyiz?"
"İmza verebilir misiniz?"
Evinize kadar takip edilmek. Saplantılı hayranlar. Kötü ortamlara sokulmak istememek. Uyuşturucu gibi. Ruhunuzu şeytana satmak zorunda kalmak. Ünlü olmak için yataktan geçmek zorunda kalmak.
Kore'de ünlü iseniz sevgili yapmanız da yasak. Sevgiliniz ancak hayranlarınız olabilir. Aman bir sevgili yapın, halk nasıl linç ediyor. Sanırsın onlarla sevgili olacak.
Özel hayata rahat rahat müdahale edebileceklerini düşünüyorlar bazı insanlar. Hakkında olur olmadık haberler çıkıyor. Ben bunlara asla tahammül edemezdim.
Teşekkürlerr
Ricalar
Ben ünlü olmak istemem.
Göz önünde bulunmak, şan ve şöhrete sahip olmak, tanınmak, bilinmek, hayran kitlesine sahip olmak istemem. Bunlar beni, ben olmaktan çıkarır.
Tek bir hatanın affı olmaz. Her yerde kameralar, seni dakika dakika çeker. Özel hayat diye bir şey kalmaz.
Ben ünsüz olmayı daha çok seviyorum. 😅
Cevap
4Cevap
Bence dez avantajı yok.. o kadar kolaylığın yanında diğer şeyleri ben eksi olarak görmüyorum. çoğu o kadar rahat hayat yaşıyor ki. hayat gizliliği pek olmuyor ama ona da dayansınlar biraz..
Özel hayatın gizliliği diye bir şey olmuyordur. Hele ki peşinde hata yapsa da gömsem diye bekleyen zihniyetler varsa daha kötü
En ufak bir yanlışın kusurun bile büyüdükce büyür ve bir girdap oluşur
Özel hayatın olmaması, bilip bilmeden konuşan insanlar
Özgürlüğün kısıtlanması
Özel hayatını herkesin bilmesi
Magazinlere yakalanmak
Düzenimin bozulmasından
Özel hayatın olmaması, sürekli göz önünde olmak
Özel hayatının olmaması.
Özel hayat yok
Sahte bir pohpohlanma yuceltilme halı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?