Bir insanın sanatçı olması için ne gibi bir yeteneğinin olması şarttır?

#Raskolnikov
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir insanın sanatçı olması için ne gibi bir yeteneğinin olması şarttır?

#Raskolnikov
Sanatçı olabilmesi için çağın çok ilerisinde olmalı, özgünlük, üretkenlik. Barış Manço, Cem Karaca ve Kemal Sunal gibi. Sezen iyi bir müzisyen olabilir ama hiçbir zaman sanatçı olamayacak, sistemin yanlışı ona dokunmadığı sürece sesini kesip oturur.
Gerçek sanatçı, icra ettiği sanatı kendinden bir şeyler katarak bir tık ileriye taşıyan kişidir bana göre. Aksi takdirde taklitten öteye gidemez diye düşünüyorum. Şu şarkıyı bir de ben söyleyeyim, bu resmi/heykeli bir de ben yapayım demekle sanatçı olunmuyor maalesef.
💯
Bir kişinin sanatçı olabilmesi için mevcut hükümetin kapısında kuyruk olmaması sadece sanatı ile konuşulması yaptığı işler ve eserler yıllar sonra da konuşulması
Gerçek sanatçı popüler kültür furyasından uzaktır. O halkın içinden hatta halktan biridir. Eserlerini halkın şanı için icra eder
Cevap
2Cevap
Bir şekilde öyle ya da böyle topluma ulaşmış ya da bir insanın duygularına hitap etmiş kişiye denir bence. ama herkes sanatçı olamaz
İşini yaparken parayı, şöhreti amac değil de sadece arac olarak gören,, ve işine olan sevgi ve saygısını herşeyin üstünde tutan kişiye denir bence
Yaratıcı, duygusal zekası gelişmiş ve dolu bir ruhu olan insana denir.
Toplumun herhangi bir noktasına değinip ve bunu üslubuyla sanatıyla yapana sanatçı denir 😬
Hissetiğimiz şeyleri güzel bir şekilde yansıtan kişilere
Acı çekmesi lazim bir olayla alakali bir sanat yapacaksa ilk once onu yasamasi lazim aci ceken insan olgunlasir olgunlasan insan sanattir
Sezen Aksu Melek Baykal gibi usta oyuncuları ya da şarkıcılara sanatçı denir
Sezen e denir harbi harbi
Sanatıyla topluma örnek olana sanatcı denir
bana.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?