7. Oktava Erişmek Ve Tamamlamak Kaç Yıl Sürer?

Aranızda müzikle ilgilenen varsa yardımcı olursa sevinirim. G#2-D#6 aralığında iyi bir ses araligim var ve özellikle vokallerim eğitimsiz birine göre çok güçlü ve kontrollü çıkıyor hatta bir ara eşlik ederken konserde sesi bastırdım gitarist kimden çıkıyor diye aramıştı seyircileri 🤓 ve övgü alan kulağa güçlü gelen vokallerim var. Örneğin taraftar bestelerini seslendirirken kalabalık grupların sesini rahatça bastirabiliyorum ve konservatuvar okuduğumu sanan çok fazla kişi oldu ve opera tıpkı yapay zeka gibi inanılmaz keyif veriyor ve her sesim zorlandığında iyileşme sonrasi tiz aralığı ve ses kalitesi artıyor

Bu tarz bir sesi iyi bir operacı eşliğinde eğitirsem 7. Oktava ulaşmam/tamamlamam ve tam göğüs sesini 5. Oktava kadar çekebilmem ne kadar süre alır? Zor bir hedef olduğunu biliyorum ama gırtlak ve göğüs genişliği, postür kontrolünün buna uygun olma olasılığı var gibi

Güncellemeler
+1 yıl
7. Oktava erişmenin nadir bir şey olduğunu biliyorum whistle register kısmına geçiyor çoğu notası ama geliştirmek istiyorum
7. Oktava Erişmek Ve Tamamlamak Kaç Yıl Sürer?