Yanlış anlamayın. Kürtler'in hiç biri Atatürk'ü sevmiyor. Demiyorum. Sevenlerine de rastladım. Ama tanıdığım Kürtlerin çoğu Atatürk'den nefret ediyordu.
olur mu öyle değerlidir Atatürk kimse kimseyi sorgulamasına gerek yok önemli olan bizim birliğimizi bütünlüğümüz için bizler için geleceğimiz için hangi lider birşeyler katmışsa kendine yakışanın değerini yüce Allah verir ben daima saygı duyarım bizler için güzel şeyler düşünen koruyan gerektiğinde güzel şeyler katan lider ve liderlere öncelikle Ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin diyor hayattaki liderlerimizede yolu her daim açık olsun ve hayırlı işlere vesile olsun dilerim saygılar 🙏🙋♂️
Zaten kurtulus savasimiz baslarken bile doguda hem ermeni devleti hem kurt devleti kurma hedefleru vardi. Milli cemiyetlere karsi kurulan dusman cemiyetlerden birisi kurt teali cemiyetidir mesela. Seyh said isyani gibi Turkiye'nin musul gibi stratejik bir yeri kaybetmelerine sebep olmuslar, bunlari bir yana birakin zaten kurtulus savasimizin aleyhine fetvalar yayinlayan cogu din adami zaten doguda bulunuyor. Ataturk olarak sinirlandirmayalim, genel olarak cumhuriyet, bagimsizlik dusmanliklari var (di cogunun dedelerinde) ondan dolayi atadan deden miras bir nefretleri ofkeleri var. E tabii tekke ve zaviyeler gibi illegal butun islerin ortulerek yapildi yerleri de kapatinca Atam, bunlarda bi dusmanlik olustu. Yani cumhuriyeti Ataturk yerine Ismet Pasa da kursaydi Kazim Karabekir de kursaydi yuksek ihtimalle ona dusmab olacaklardi.
Ben çok saygı duyuyorum kürdüm çünkü Atatürk çok felaket zeki biri siz bakmayın Kürtlerin sevmiyorum dediğine emin olun Atatürk’ün ne kadar önemli bir komutan bir lider olduğunu hepsi biliyor
Atatürk demek aydinlanmak demektir Atatürk herkes anlamaz bilemez bilmek istemez Atatürk çok iyi anlamak öğrenmek istiyorsaniz Andrew Mangonun kitaplarını okuyun
Yahu HDP ile kolkola yürüyorlar. İstanbul'da Kürt yok sizin dediğinize göre. Kılçıksız Tüm Kürtler oy verdi ekoya. Antalya, Mersin, Adana, İzmir hep aynı.
Ak Parti'ye oy versinler demiyorum. Keza AKP'li değilim. Amma ve lakin Malum Parti'nin terör sempatizanlarını içinde barındıran, bireyleri malum örgüte teşvik ettiği de apaçık ortada.
Çünkü siyonist bir ingiliz uşağıdır türk lükle alakası bile yok Kuranı inkar etmiş İslami inkar etmiş camileri ahıra çevirmiş kadınların kapanmasını yasaklamış Kürt lere verdiği özerklik sözünü tutmamış aşağılık biridir türkiye de türk yokk turkler moğollara benzeyen bir ırktır gözleri çekiktir çin den kaçmıştır ne yazıktır bu dönme siyonist laz cerkez rum gürcü yunan yahudi herkesi muhacirlerin hepsini türk leştirdi zamanla türk gibi davranmaya başladılar osmanlı zamanı türk denince anadilu insanı yere tükürürmüş işte ülkeyi böyle kurdu atanız
Sabiha Gökçen, Dersim'de Kürtleri bombaladı. İsmet İnönü de büyük zulumler yaptı. Mustafa Kemal zaten kürtleri hiç sevmez. Kürler, Mustafa Kemali neden sevsin ki?
@onnumara_ seni değil, sen sıradan bir vatandaşsın. Çağlar boyunca yanlış fikirlere maruz kalan bir neslin son halkası. Benim bahsettiğim kişiler sizlere Atatürkü kötüleyen, Kürdistan hayali aşılayan bu ülkeyi bölmek isteyen, anarşi çıksın diye bekleyen dış güçlerin misyoner ajanları. Bu taa senin ailenden bile öncesine dayanan bir strateji. Senlik bir olay değil yani. Sen ekilen bir tohumun neticesisin sadece.