Kültür & Sanat Ne çizeyim anlık fikir verin hele? Yalnız_kurt_ Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kolay bir şey istedik uykumu kaçırdınız yahu Ne çizeyim anlık fikir verin hele? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. evreni çiz 0 0 Yorumla
Bdsmtion Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Quasar çizebilir misin? 0 3 Yorumla Yalnız_kurt_ +1 yıl O ne bakim bi Yorumla Yalnız_kurt_ +1 yıl Güzelmiş de karakalemle onu çizmem biraz zor gibi Yorumla Bdsmtion +1 yıl İki elinde de su dolu kovayla döner merdivenden çıkan adam çizer misin? Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Etrafından bir obje seç onu çiz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Birini çiz, aynadaki yansıması saçını tarasın. 0 2 Yorumla Yalnız_kurt_ +1 yıl Güzel sanatlara da kaydolayım mı abi kolay bir şey dedim ya zhsıdbjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kolayı sonradan ekledin dbhddb🤷 Baktığın açıdan sadece nesnelerin gölgelerini çiz o zaman Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Güzel bı manzara resmi 0 2 Yorumla Ozlem44_ +1 yıl @yolcu3434 kafana göre takıl Yorumla yolcu3434 +1 yıl @Ozlem44_ anlamadım Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 317 cevap paylaştı. figür 0 2 Yorumla Yalnız_kurt_ +1 yıl Çok uzun sürer bitmez hangi parçasını çizeyim burun, dudak, göz? Yorumla bsrtpl +1 yıl burun ve dudak olabilir Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 601 cevap paylaştı. Hamster. 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 381 cevap paylaştı. kurt çiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
evreni çiz
Quasar çizebilir misin?
O ne bakim bi
Güzelmiş de karakalemle onu çizmem biraz zor gibi
İki elinde de su dolu kovayla döner merdivenden çıkan adam çizer misin?
basit kedi çizimi
Etrafından bir obje seç onu çiz
Kucağında bebek tutan bir anne
Birini çiz, aynadaki yansıması saçını tarasın.
Güzel sanatlara da kaydolayım mı abi kolay bir şey dedim ya zhsıdbjd
Kolayı sonradan ekledin dbhddb🤷 Baktığın açıdan sadece nesnelerin gölgelerini çiz o zaman
Güzel bı manzara resmi
@yolcu3434 kafana göre takıl
@Ozlem44_ anlamadım
figür
Çok uzun sürer bitmez hangi parçasını çizeyim burun, dudak, göz?
burun ve dudak olabilir
Çiçek
Hamster.
kurt çiz
At çiz
Davuk
beni çizer misin
beni çiz konan beni