Kültür & Sanat Sevdiğiniz kitaplar hangileriydi? Hangi tür kitapları okumak hoşunuza gider? Yesil1111 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben, Kendimi keşfetmede bana ilham veren kitapları tercih ederim genel olarakYa siz?🪷📚🕯 Sevdiğiniz kitaplar hangileriydi? Hangi tür kitapları okumak hoşunuza gider? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Fantastik kitapları severim 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Bana bir şeyler kalacağını düşündüğüm her türden kitabı okurum. Tarih, felsefe, kişisel gelişim vs. Belli bir türe bağlı değilim. . 1 0 Yorumla
konuşmayı_seven Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Olasılıksız, mükemmel bir kitap. Tür olarak değişiyor aslında. Tek bir türü sevmiyorum ama edebiyat, tarih falanda değil yani skxkzzkxmdm 0 0 Yorumla
ZENOIN Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Hayatim mateamtik ve fizik okumaktan yana olacak 1 2 Yorumla ZENOIN +1 yıl Knk senden bi ricam olucak şu yorumu siler misin hesabi kapatacağım da bunlar silinmiyor muş benden Yorumla ZENOIN +1 yıl Sen silersin ben gittim knk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fantastik kitapları severim
Bana bir şeyler kalacağını düşündüğüm her türden kitabı okurum. Tarih, felsefe, kişisel gelişim vs. Belli bir türe bağlı değilim. .
Olasılıksız, mükemmel bir kitap. Tür olarak değişiyor aslında. Tek bir türü sevmiyorum ama edebiyat, tarih falanda değil yani skxkzzkxmdm
Hayatim mateamtik ve fizik okumaktan yana olacak
Knk senden bi ricam olucak şu yorumu siler misin hesabi kapatacağım da bunlar silinmiyor muş benden
Sen silersin ben gittim knk
Romanlar ve tarih