Hayat hikayeniz kitap olarak yazılsaydı eğer kaç sayfadan oluşurdu? Okuyan kişi sıkılmadan okuyabilir miydi?

Hayat hikayeniz kitap olarak yazılsaydı eğer kaç sayfadan oluşurdu? Okuyan kişi sıkılmadan okuyabilir miydi?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benim hayatım 0 sayfa olurdu. çünkü yazılmaya değer bir şey görmüyorum. daha çok hiç başlamamış bir hayatı temsil ederdi
Uzun olur, bölum bölum farklı yerler insanlar olur kendi hikayem ayrı, yollarımin kesiştikleri ayrı ilgi uyandırır dram acı keder hersey olur içinde pek içacı bir kitap olmaz bence
Kitap olmazda belki bir tanıtım broşürü olurdu. Oda çeşitli ülke ve memleketlerde ömrümün bir bölümü geçtiği için.
Sayfalarca olmaz diye düşünüyorum. Sağlam bir özeti bile yeterince etkili ve vurucu olacaktır bana göre.
Dahi derecesinde zeki ama ruh hali gidişleri yüzünden deli sayılabilecek , kendine aşık etmekten ve aşık olan kişiye acı çektirmekten keyif alan bir insanın hikayesi sence kaç sayfa tutar?
500-600
Hayat hikayemden sıkılırdım. Ben sıkılıyorsam başkası da sıkılır. Başka hayat hikayeleri yazmayı tercih ediyorum.
Bu eleman ne yaşamış beee olurdu okuyan. Kısa özet geçsek 3-4k sayfalık kitap 😀
4 ciltlik bir kitap.. Hey maşallah :D
Hayatımın tamamı değil bir de özeti
Allah güzel anıların devamını nasip etsin :d
Daha henüz bitmemiş bir kitap olurdu çünkü daha hikayem tam olarak başlayamadı.
Tek sayfayı bırak tek cümlelik... Doğdu; yaşayamadan öldü...
Her yaşı bir sayfa sayarsak 22 sayfa olurdu herhalde.
Kitabın yazarına bağlı. Net bir sayfa veremem ömrümden haberim yok
Sayfa sayısını bilemicem ama okuyan kişi hayattan bıkardı
flyer kadar ince olurdu
700 vardır ya net
632 sayfa.
Bilmem baya olur heralde
700-800 yeterli gibi şimdilik.
Sadece 1 sayfa
500-400
500 😀
Bir sayfa