Kültür & Sanat Kızlar soruyor bir kütüphane olsaydı siz hangi tür kitap olurdunuz? ruhu-revann Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kızlar soruyor bir kütüphane olsaydı siz hangi tür kitap olurdunuz? ✨🦋 Kızlar soruyor bir kütüphane olsaydı siz hangi tür kitap olurdunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ben bilim kurgu ya da fantastik kitaplardan olurdum tabi ki de.. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişisel gelişim olabilir. 1 1 Yorumla VuRKaN25 +1 yıl kişisel gelişim ne? Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Simyacı 0 3 Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Tür diyor soruda kitap ismi değil 😄 Alakasız cevap sayalım hemen 😄 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Korku gerilim olayım bari inadına :D Yorumla ruhu-revann +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne kadar şaçma bir soru 0 4 Yorumla ruhu-revann +1 yıl Saçmaysa cevaplamayın, çok zor değil, ben sevmişim de sormuşum, sizi ilgilendirmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tm abla kusura bakma özür dilerim Yorumla VuRKaN25 +1 yıl hakketen bende saçma buldum Yorumla ruhu-revann +1 yıl Saçma buluyorsan cevaplama @VuRKaN25 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben bilim kurgu ya da fantastik kitaplardan olurdum tabi ki de..
Kişisel gelişim olabilir.
kişisel gelişim ne?
Bilinmeyen bir kadının mektubu ✍🏻💭
Roman
Simyacı
Tür diyor soruda kitap ismi değil 😄
Alakasız cevap sayalım hemen 😄
Korku gerilim olayım bari inadına :D
😂😂😂
Ne kadar şaçma bir soru
Saçmaysa cevaplamayın, çok zor değil, ben sevmişim de sormuşum, sizi ilgilendirmiyor
Tm abla kusura bakma özür dilerim
hakketen bende saçma buldum
Saçma buluyorsan cevaplama @VuRKaN25
roman