Ben genellikle Türkçü; gelenek göreneklerine bağlı, Türk tarihine ve siyasetine hakim, ülkem için hayatını verecek birisiyim. Fakat erkek arkadaşım; Milliyetçi değil hatta kendini bir milletten olarak görmeyi reddediyormuş, Türk kültürü ilgisini çekmiyor ya da Türk gelenek göreneklerini kabul etmiyor. Onu belli bir seviyeye kadar kabullendim. Ama Yaşadığı ülkenin temel tarihi olaylarını bilmeyişi aşırı soğuttu. Aşırı Türkçü babanın yıllardır burada yaşayan Kazak Türkü bir kız olarak Ülke tarihine hakim olmaması beni biraz gerdi. Nişanlanmayı düşünüyorduk ama böyle hayat geçer mi? "Türkü önerir misin bağlama ile çalayım" diyorum. Çocuk "ne türküsü diyor." Ben de "Çanakkale vesiare" diyorum. Erkek arkadaşım da "ben Çanakkale bilmiyorum ki" diyor. Sınır noktam bu oldu. Anlayışlı ve saygılıydım. Bana göre farklılıklarımız iyiydi ama bu "çanakkale türküsü ne?" Demek bence Türklükle de ilgili değil. Artık tamamen kültürsüz birisi ile çıktığımı anladım. Ne yapmalıyım? Ne düşüneceğimi şaşırdım çünkü dostlar
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O zaman ayrılın,
2 gündür bu konuyu düşünüyorum
Davul bile dengi dengine. Çocuğuna öğretebilecekmi bunları hayır. Bu yüzden yol göstermelisin. Denginde birini bul.
Böyle düşünüyorum. En azından yeni bilgilere açık olsun isterdim ama kendisi sadece post-modern yapıya uyarak batı etkisinde kalmış. Kendi tarihinden bile soyutlanmış birisine ben eğitim veremem
Kesinlikle.
Sebin gibi kız zor bulunur kıymetini bilmemis Ayrıl demek istemem ama Vatanı Hice sayıcak kıvama geldiyse ayrıl gitsin
İçime hiç sinmiyor ciddi bir ilişki. Ayrılmak da istemiyorum birlikte çoğu şeyin üstesinden geldik. Ama inanın tarihi bilgisi ve kültür seviyesi çok düşük. İlk okula giden çocuklar ülke tarihi hakkında daha fazla bilgiye sahip.
Anladım zor cidden Bilemedim ama Bence olaya Cocuklarimin Babasi olucak Gozuylede bakmalısın biraz da. ...
Kendisine soyle durustluk onemli
Çocuklarımın babası çocuklarıma türk tarihi hakkında bilgi içerikli hikayeler efsaneler söylemek herine kırmızı başlıklı kız okuyacaksa kalsın. Kendini ciddi anlamda geliştirmemiş birisi. Ne sanat dalında ne hayatında zorda kalmadıkça bilgi öğrenmeyi doğru bulmuyormuş. Şayet evlenirsek çocuklarım 12 sene sonra ondan daha bilgili olacak be bu üzücü.
Sende koyu Türkçü cıktın he
Genel olarak insanın yaşadığı sürece öğrenmesi tarafındayım. Kendini bilgiye kapalı hale getiren birisi benim için ideal eş olamaz. Birbirimizden her gün bir şeyler öğrenelim isterim.
Bence biraz da sen Kafanı dinlet yani Bilmiyorum Ama Eskiden bende Asırı hemde Turkculuk vardı ama simdi Yok. Evet Halende Vatanımı Milletimi Ozumden cok severim ama su an Nihilistim de Her sey anlamsiz Ve Durup Bir dusunuce hayat evren yasam Gecmis Gelecek Kader Olasilik...
Anlamsiz bu Ideolojiler...
Son sozum insani anlamak onemli olan sen istedigin gibi olsun diyorsun ama. belki de o bambaska seyler dusunuyor Bence detayli konus guzelce...
Aslında ideoloji meselesini kabulleneli 1 sene oluyor. Sadece küçük çocukların bildiği bilgileri bilmeyişi ve "bilsem ne fark eder" düşüncesi beni hic iyi hissettirmiyor. Yeni şeyler öğrenen, kendini yenileyen bir birey arıyorum. Lakin kendisi sadece işine yaradıkça, zorda kaldıkça bilgi öğreniyor.
Üni felan egitim iş güc bunlar onemli demiyorum zengin olsun bu Ayrımcilik olir ama Kulturlu Belli bir zeka seviyesi olmali nereye kadar...
Minimalist bir yaşam tarzım var. Suanlık üniversite olsa da mezun olunca da alacağım maaş bana yetecektir. Ben pahalı hediye de sevmem, süs püs de sevmem. Ben istiyorum ki birbirimize bilgi aktaralım, sağlıklı beslenecek kadar kazanalım kâfi. Beni bilgisi ile şok etsin mesela bazen. Çünkü ben en basitinden Cumhuriyetin kuruluş tarihini bilmeyen birisine anlatmak istemiyorum
Anladim seni ama onunla mutluysan gormezden gelinir bence
Zor bir sey diyemem bol sans sana
Çok uzun sürmez sizinki
Böyle bir ilişkiyi yürütemem benimle aynı ideolojide olmazsa ben kendimi tam anlamıyla iyi hissedemeyebilirim
Neşet ertaştan ah yalan dünya çal sen
Neşet Üstadın eserleri uzun sap bağlamaya daha çok yakışıyor aslında ama seni mi kıracağım abim
Canın Sağ olsun. Hoş kal 🌹
böyle mankurtları çok arıyor musunuz
İlişkinin başında 29 ekim yürüyüşünde İzmir marşı söyleyerek yürüdüğümüz için en az benim kadar vatan aşkı taşıdığını düşündüm. Sonra öğrendim maalesef
Gizli kürt olabilir
Korkuyorum
Yaşandı...
Soyuma Kürt sokmamaya yemin ettm
Ben yanlışlıkla sokuyordum gerçekten bize ayrımcılık yapıyorsunuz diye ağlıyorlar ama çok tuhaf insanlar asıl kendilerini ayıran kendileri
Öyle
Ne kadar ırkçı dense de benimle aynı ideolojide olan bir insanı istiyorum.
İdeoloji, yaşam tarzı, kültürler vesaire her şey bambaşka bu konuda çok haklısın.