Bu bir sorudan ziyade, ricadır.
Kimi sanat için soyunmayı kabul ederken kimi “yok artık!” diyebiliyor. İkisi de kabul edilebilir. Ama neden sanat için kimse giyinmiyor? Neden sanata kendini kimse adapte etmiyor? Neden vaktimiz yok sanata bu kadar?

Bu bir sorudan ziyade, ricadır.
Kimi sanat için soyunmayı kabul ederken kimi “yok artık!” diyebiliyor. İkisi de kabul edilebilir. Ama neden sanat için kimse giyinmiyor? Neden sanata kendini kimse adapte etmiyor? Neden vaktimiz yok sanata bu kadar?
İnsanlar kendine faydalı olan her şeye karşı bir mesafe koyarlar. Sanatta bunlardan biri maalesef. O insanlarla bu kadar iç içeyken nasıl oluyor da insanlar ondan bu kadar kaçıyor anlam veremiyorum. Güzeli ve estetiği bu kadar severken bunun sanatın en önemli etkeni olduğunu görmezden geliyorlar sanırım.
Keşke sanat için dolu dolu giyinsem. Kostümlerle iç içe olmak istiyorum. Bir sürü giyinebilirim. Hiç sıkılmadan, bıkmadan. Günde yüz'ü aşkın giysi değiştirebilirim. Yarın kaf Dağında bile bulunabilirim. 😄 Her şey sanat için 😃
💯💯💯💯💯💯
Cevap
11Cevap
Zaten insan sanatı bahane ederek soyunmamalı. Sanatçı, Neşat Ertaş misali sanata ve dinleyicilerine saygıdan ceketini çıkarırken bile saygı ile izin istemeli. Asıl sanat budur, asıl sanatçı budur. Aksini iddia edenin sanat ile hiçbir ilişkisi yoktur.
Ben sanat için bir çok şey yaparım ama soyunmak bunlardan birisi değil. giyinmek konusu da anca böyle eski çağlar da ki kıyafetler falan olacaksa olur
Giyinirim de soyunurum da ama tabiki sadece bir kisi görüp beni cekebilir bende onu cekerim. 📸
O zaman sanat olmuyor.
Neden ki?
İlla herkese reklam mi etmek gerekiyor. Ben kendi kendime sanatla uğraşıyorum kimse bilmeden görmeden.
Sanat toplum içindir. Reklam bu olmuyor.
Hiçte bile ben her şeyimi göstermiyorum (çektiğim fotoğrafları kast ediyorum) 🙂↔️🙂↔️🙂↔️
Tamam 😂
Kocamın fotoğrafını çekince de sanat olur benim için sadece 🤓
🎥🎥
Sanat bile artık sadece belli bir zümreye hitap ediyor.
Maalesef.
Sanattan anlayan kesim artık farklılaştı, o yüzden de sanatında hüküm sürdüğü alan da değişti. Belli bir kesime-topluluğa hitap ediyor, maalesef.
Soyunmak ve soyunanı izlemek daha cazip geliyorsa insanlara. Zaten böyle diye diye bir nesil helak oldu.
Aklıma bu geldi direkt
Nasıl bir giyiniş olduğuna bağlı açık saçık saçma sapan bir şey ile ilgim olmaz
Sanat için belli başlı şeylerin yapılmasına okeyim ama çok uç noktalara hiç girmem.
Giyinmem de soyunmam da sanat bence giyinebilir ya da soyunanılabilir bir şeyden çok daha fazlası 💅
Bilmem ama ben bana yakışanı üzerine alırdım
Soyunmak yokmu artık 🤪
Artık devir değişti
Tüh ya😀
Olabilir yani soyunmaktan iyidir 😂
Töbest.😂
Giyinmekte bi sanat 😊
Asla soyunmam. Giyinme, giyinirim edepli ise.
Edep için giyinilir!
Ne giyeceğime bağlı.
Giyinmem