Hayalistikte okuyorum ama ara verdim. Kafam toparlansın benim seriye devam edeceğim. She's Hopeless. Çocuk okuldaki zengin kıza babaannesinin isteği ile korumalık yapıyordu gizlice ve para karşılığı.
Hayır iş yüküm yoktu. Sadece iletişim nedir bilmeyen bir patrona sahiptim. İletişim kuramayınca da ben yaptığım her hata için kendini suçlayan ve aptal olduğumu düşündüğüm bir ruh haline girmiştim.
Orası öyle o bu şekilde davranınca bende (ilk iş tecrübemdi) tuhaf bir şekilde içime kapandım. Adam yüzüme bile bakmıyor, sürekli oflayıp pofluyor. Sıkıntı bende beceremiyorum deyip sessizce boyun eğdim gibi...
Vodafone bayii işletiyordu abisi ile birlikte. İki dükkanları vardı. O yeni açılan dükkanı yönetiyordu. Sevip sevmediğini bilemem ama orada kiminle karşılaşsam o herkese karşı öyle deyip duruyorlardı.
Türkiye'deki çevirmenler ücretsiz çeviri yapıyor ve hırsız siteler var serileri alıp kendi sayfalarında paylaşıyorlar bu şekilde çoğu yarıda kalıyor ama Senin sevdiğin Shojo serilerinden baya var idare eder seni
Shojo Kadınlar için yapılan Romantik ve Başrolü genelde kadın olan serilerdir. Shonen genelde Ana karateri erkek olan aksiyon Macera fantastik temalı serilerdir. İsekai ise Japon animlerinde başka bir dünyaya Reankarne olmaya verilen isimdir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayalistikte okuyorum ama ara verdim. Kafam toparlansın benim seriye devam edeceğim. She's Hopeless. Çocuk okuldaki zengin kıza babaannesinin isteği ile korumalık yapıyordu gizlice ve para karşılığı.
Seni anlıyorum kısa bir süreliğine çalıştığım sırada kafa dağıtmak için okumak istediğim mangalar beni acayip sıkıyordu.
Manga sıkmıyor. Aksine güzel de kafam dinlenmemiş. Eskisi kadar haber de okuyamıyorum mesela.
Ben çalışırken fazla stres altındaydım o yüzden o aralar mangalar bile kafamı dağıtmama yetmiyor gibiydi.
Çok mu zor işin?
Hayır iş yüküm yoktu. Sadece iletişim nedir bilmeyen bir patrona sahiptim. İletişim kuramayınca da ben yaptığım her hata için kendini suçlayan ve aptal olduğumu düşündüğüm bir ruh haline girmiştim.
Burada suç senin değil ki. Patron iletişim kuramamış sonuçta.
Orası öyle o bu şekilde davranınca bende (ilk iş tecrübemdi) tuhaf bir şekilde içime kapandım. Adam yüzüme bile bakmıyor, sürekli oflayıp pofluyor. Sıkıntı bende beceremiyorum deyip sessizce boyun eğdim gibi...
Adam bu işi neden yapıyor ki o zaman? Ailesi mi başına getirdi acaba? Severek yapmıyor sanki.
Vodafone bayii işletiyordu abisi ile birlikte. İki dükkanları vardı. O yeni açılan dükkanı yönetiyordu. Sevip sevmediğini bilemem ama orada kiminle karşılaşsam o herkese karşı öyle deyip duruyorlardı.
Bence severek yapmıyor işini.
😢😢bu en sevdiğim di tabikide okurum benim canlarım özledim onları 🥺🥺🥺
Bunu bende çok seviyorum. Çizimler falan çok güzel adeta kusursuz yapılmış.😍❤️
Evet 😌😌😌😌en sevdiğim
Çok ta güzel di allahım 😍😍😍😍🥰🥰🥰
Evet epey iyiydi özellikle son bölümler çok güzel gelişti. Şok üstüne şok yaşadım.😅
Aynen en yaa öldu sandım ağlamaya hazırdım 😂😂😂
Ben esmer theoncuyken bir anda ethancı olmaya başladım. Hakikatler ortaya çıkınca😂
😂😂😂😂😂
Webtoon veya manhwa okurum
Bende bende türleri pek ayırt etmiyorum.
Okuyacak seri kalmadı bu ara🫤 hepsini okudum
Onu geçtim site ile alakalı bir sorun var galiba çeviri yapmıyorlar.😶
Nereden okuyorsun bu aralar eski siteler saldı kendini düzgün çeviri yok
şu an asurascans'ta bir sürü yarı kalmış hikaye var. Başta sezon finali sanıyordum ama kendileri çeviri yapmıyormuş.
Asura saldı kendini🤦🏼 Webtoon hattından oku ya hayalisten
https://webtoonhatti.net/bitmis-seriler/
The song of thedeor ve The Beast Tamed by the Evil Woman bu iki seriyi dört gözle bekliyorum ki çeviri yapılsın. Başka sitede var mı bilmiyorum 🤷🏻♀️
Sanmıyorum boşuna umutlanma
Sağol link için. Senin attığın linke de baktım aynı yerde kalmış. Yabancı sitelerde devam ediyorlar ama🫠
Türkiye'deki çevirmenler ücretsiz çeviri yapıyor ve hırsız siteler var serileri alıp kendi sayfalarında paylaşıyorlar bu şekilde çoğu yarıda kalıyor ama Senin sevdiğin Shojo serilerinden baya var idare eder seni
Bu arada o kadar okudum ama isekai shojo shoun nedir hiç bakmadım😅
Merak ettim ama uğraşamayacak bir moddaydım hep
Shojo Kadınlar için yapılan Romantik ve Başrolü genelde kadın olan serilerdir. Shonen genelde Ana karateri erkek olan aksiyon Macera fantastik temalı serilerdir.
İsekai ise Japon animlerinde başka bir dünyaya Reankarne olmaya verilen isimdir
Ahh çok teşekkürler çok güzel oldu bu bilgilendirme.😍
Şu disqus'un sorunu ne oturumum var ama yorum bile yapamıyorum. Ordan takipleşseydik güzel olurdu.
Disqus nedir? İstek attım ben
Asurascans'ta yorum yapabilmek için oturum açman gereken sohbet platformu.
Asurascans dan okuma son 6 7 ayda seri güncellemiyorlar düzgün
https://manga-tr.com/duyurular.html
Attığım linkteki çevirmen alım sitelerine gir bak güncel seriler oralarda
Tamam teşekkürler bakıyorum hemen.
Rica ederim iyi okumalar☺️
Çok sağol bende takibe aldım.😊
Eskiden okurdum şuanda sarmıyor.
Hayır okumam.
manga Ner de satılıyor onu bile bilmiyorum
Satın almana gerek yok. Webten okuyabilirsin.😊 Google ya da hangi tarayıcı kullanıyorsan oraya manga oku yazdığında karşına çıkar türler.
Okumam dinlerim 😬