Kültür & Sanat John Green'i nasıl buluyorsunuz ? gezegeninizdenbirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor John Green'i nasıl buluyorsunuz? Yazarlığı nasıl sizce?Aynı Yıldızın Altında efsanesi'nin yazarı. John Green'i nasıl buluyorsunuz ? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. tanımıyorum 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Birçok kitabını okudum. Yazdıkları hem etkileyici hem de kalıcı izler bırakıyor insanda. Onun için sevdiğim bir yazardır. 0 4 Yorumla gezegeninizdenbirisi +1 yıl Aynı Yıldızın Altında kitabı haricinde başka okunmasını tavsiye ettiğiniz Türkçe'ye çevrilmiş hangi kitapları var? Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Kağıttan Kentler kitabı da çok güzeldir. Tavsiye ederim. Yorumla gezegeninizdenbirisi +1 yıl Teşekkürler Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Rica ederim Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aramıyorum ki bulayım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
tanımıyorum
Birçok kitabını okudum. Yazdıkları hem etkileyici hem de kalıcı izler bırakıyor insanda. Onun için sevdiğim bir yazardır.
Aynı Yıldızın Altında kitabı haricinde başka okunmasını tavsiye ettiğiniz Türkçe'ye çevrilmiş hangi kitapları var?
Kağıttan Kentler kitabı da çok güzeldir. Tavsiye ederim.
Teşekkürler
Rica ederim
Aramıyorum ki bulayım