Kültür & Sanat Askerler neden koca koca adımlarla ayaklarını yere vurarak yürürler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Amacı nedir bunun? Güncellemeler+1 yıl Cevaplar için teşekkür ederimm. Askerler neden koca koca adımlarla ayaklarını yere vurarak yürürler? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tarihmeleği101 Takip Et FenomenYoda Yaş: 20 +1 yıl Düşmanın gözünü korkutmak , cesur olduğunu belirtmek amacıyla yapılan spesifik bir eylem. 1 0 Yorumla
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sol Sol Sol Sağ Sol , Sol Sol Sol Sağ Sol , Sol Sağ 1-2 Sol Sağ 1-2 , Yürüyüş kararı sayılacak say , Ne - Mutlu - Türküm - Diyene , Ne - Mutlu - Türküm - Diyene , 0 0 Yorumla
Tarık124464666 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ne çektim zamanında uygun adımdan Temmuz sıcağında tören adım yürüyordum birde ben ayaklarımın altı kizariyodu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İzlemesi çok keyifli olsa da cefasını yaşayan biliyor giahdkan Yorumla Tarık124464666 +1 yıl 1 saatlik tören için 3 ay eğitim gördük biz Yorumla
Akfgnc Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Askerlik ritüeli bu.Düzenli bütün orduların yapması gereken bir şey. 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 363 cevap paylaştı. Düşmana korku vermek için.. 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 317 cevap paylaştı. düşmanı korkutmak🧸 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Düşmanın gözünü korkutmak , cesur olduğunu belirtmek amacıyla yapılan spesifik bir eylem.
Sol Sol Sol Sağ Sol , Sol Sol Sol Sağ Sol , Sol Sağ 1-2 Sol Sağ 1-2 , Yürüyüş kararı sayılacak say , Ne - Mutlu - Türküm - Diyene , Ne - Mutlu - Türküm - Diyene ,
Ne çektim zamanında uygun adımdan Temmuz sıcağında tören adım yürüyordum birde ben ayaklarımın altı kizariyodu
İzlemesi çok keyifli olsa da cefasını yaşayan biliyor giahdkan
1 saatlik tören için 3 ay eğitim gördük biz
Askerlik ritüeli bu.
Düzenli bütün orduların yapması gereken bir şey.
Yeri ve arşı titretmek için
Düşmanı korkutmak, güçlü ve cesur olduğunu göstermek
Düşmana korku salmak için
Düşmana korku vermek için..
düşmanı korkutmak🧸