Tüm dünyanın kültürüne objektif olarak bakarsanız sizce hangi kültür daha iyi? Nerenin kültürüyle büyümek isterdiniz ve neden? (Sadece Türk kültürünü soruyorum azınlıkların kültürünü katmayın)
Türk kültürü güzel
İdare eder
Türk kültürü kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Objektif olarak bakarsanız Türk kültürünü beğenir misiniz?
Arap kültürüyle karıştırmadan (yani İslam etkisini hariç tutarak) bakarsanız Türk kültüründe çocuklara, düşkünlere, güçsüzlere merhamet edilir, özellikle kadın el üstünde (erkekle denk) tutulur. Türk kültürü doğa ile barışık ve bütünleşiktir, doğaya zarar verilmez, doğa yağmalanmaz, talan edilmez, korunur. İslam dini ile gelen Arap emperyalizmi Türk kültürünü özünden koparmıştır.
Türk Kültürü güzel de en sevmediğim kısım akrabalar çok önemli. Akraba ziyareti tamam. Ama her şey elalem ne der, akrabalar ne der diye yapıyorlar. Yurt dışında belki akrabalık kavramı bu kadar güçlü değil ya da daha bireyseller. Her şeyi kendin için yapmak gerek. Elalem ne der diye diye kendi hayatımızı başkalarının dedikleri ile yaşıyoruz. Şu an aklıma bunlar geldi.
Objektif olarak bakarsam cevap veremem. Çünkü tüm dünya kültürlerini en az Türk Kültürü kadar iyi bilmem gerekir. Ayrıca bırak bu siteyi, gezegende böyle biri var mıdır ondan da şüpheliyim.
Acı ben bu ülkede doğmasaydımda başka bir ülkede doğaydım anamın adı Martina babamın adı tomi olaydı ordada öleydim de başıma da bir hac dikelerdi kültürleride adetleride kendilerinin olsun yeter bıktık
Yok öyle bişey almanyadayım devlet dairesine girdik benim hiç işim yok biriyle girdik ne sıra var ne kalabalık kadın bize cay ısmarladı sohbet ediyor gülüyor insan mutlu oluyor buradakiler it köpek gibi yüzüne bakmaz ben daha bağırmadan dövüşmeden hiç bir işimi halledemedim burada kibar olmakla hele hiç tınlamıyorlar onuda denedim ha