Gökyüzündeki yıldızların dansını izleyen her burcun ruhunu besleyecek bir kitap vardır. Her bir sayfa, burçların gizemli dünyasını keşfetmek için bir yol haritası sunar. İşte burçlar için kitap önerileri:
1) Koç Burcu: Enerjik ve cesur Koçlar, macera dolu romanları ve motivasyon kitaplarını tercih edebilirler. 📚🔥
Öneriler:
•Jack London - Vahşi Doğanın
•William Golding - Sineklerin Tanrısı
2) Boğa Burcu: Boğalar, rahatlatıcı bir ortamda sessizce kitap okumayı severler. Genellikle romantik veya doğa temalı kitaplar tercih ederler. 🌿📖
Öneriler:
•Gabriel Garcia Marquez - Yüzyıllık Yalnızlık•
Khaled Hosseini - Uçurtma Avcısı
3) İkizler Burcu: Meraklı ve iletişimci İkizler, ilgi çekici ve zekice yazılmış kitapları tercih ederler. 📚🌟
Öneriler:
•Markus Zusak - Hırsızın Kitabı
•Anna Jarzab - Tandem (Çoklu Dünyalar Serisi)
4) Yengeç Burcu: Yengeçler, duygusal ve içsel bir yolculuğa çıkmayı severler. Psikoloji veya duygusal romanlar onların favorisidir. 🌙📖
Öneriler:
•John Green - Yıldızlarla Dans
•Dr. Joseph Murphy - Bilinçaltının Gücü
5) Aslan Burcu: Aslanlar, büyük ve etkileyici hikayeleri tercih ederler. Tarih, mitoloji veya epik fantastik kitaplar onları büyüler. 📚🦁
Öneriler:
•Clarissa Pinkola Estês - Kurtlarla Koşan Kadınlar
•Ursala K. Le Guin - Yerdeniz Serisi

6) Başak Burcu: Detaycı ve analitik Başaklar, bilim kurgu veya gerilim türündeki kitapları tercih ederler. 📖🔍
Öneriler:
•Arthur Conan Doyle - Sherlock Holmes Maceraları
•Ahmet Hamdi Tanpınar - Saatleri Ayarlama Enstitüsü
7) Terazi Burcu: Teraziler, dengeyi ararlar. Aşk romanları veya sanatsal eserler onların ilgisini çeker. 📚💕
Öneriler:
•Jane Austen - Gurur ve Önyargı
•Khaled Hosseini - Bin Muhteşem Güneş
8) Akrep Burcu: Akrepler, derin ve gizemli hikayeleri severler. Polisiye veya karanlık fantastik kitaplar onları cezbetmeye yetiyor. 📖🕵️♂️
Öneriler:
•Dostoyevski - Suç ve Ceza
•Stefan Zweig - Olağanüstü Bir Gece
9) Yay Burcu: Yaylar, macera ve keşif dolu kitapları tercih ederler. Seyahat yazıları veya epik seriler onların favorisidir. 🌍📚
Öneriler:
•Jules Verne - Dünyanın Merkezine Seyahat
•J. R. R. Tolkien - Hobbit
10) Oğlak Burcu: Oğlaklar, bilgiye açıktır. Tarih kitapları veya kariyer gelişimi üzerine yazılmış eserler onları tatmin eder. 📖📈
Öneriler:
•Napoleon Hill - Düşün ve Zengin Ol
•Niall Ferguson - Medeniyetlerin Batışı
11) Kova Burcu: Kovalar, yenilikçi ve fütüristik konuları severler. Bilim kurgu veya distopya kitapları onların dünyasına hitap eder. 🚀📚
Öneriler:
•Aldous Huxley - Cesur Yeni Dünya
•George Orwell - 1984
12) Balık Burcu: Balıklar, duygusal ve mistik hikayeleri ararlar. Şiir kitapları veya ruhsal içerikli eserler onları etkiler. 🌊📖
Öneriler:
•Franz Kafka - Dönüşüm
•Canan Tan - Aşkın İlk Gözyaşları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kısmen doğru diyebilirim ve iki kitabı da okudum. :)
Teşekkürler.
Rica ederim, beğenmene sevindim. 😊
4) Yengeç Burcu: Yengeçler, duygusal ve içsel bir yolculuğa çıkmayı severler. Psikoloji veya duygusal romanlar onların favorisidir.
Öneriler:
•John Green - Yıldızlarla Dans
•Dr. Joseph Murphy - Bilinçaltının Gücü
Teşekkürler güzel bir öneri listesi olmuş diyebilirim.
Rica ederim. 😊
Yerdeniz serisini okudum. Gerçekten de bugüne kadar okuduğum en güzel fantastik kitap serisiydi.
Gerçekten muhteşem bir kitap.
Eline sağlık, gerçekten boğa doğru burçlara inanmayan ben şaşırdım doğrusu şu an
Böyle böyle burçlara inandıracağız herkesi 😂
Doğruları görürsem neden olmasın gkhjkjlk
Ben balık kafka severim ama benim gözüm boğa da kaldı.
Gerçekten de canan tanın kıtaplarını cok severim
Burçlara inanmıyorum
Terazi