En çok hangi kelimenin eksikliği hissediliyor yaşantında, hangisini gözünü kırpmadan alırdın?

Rakamlar mutlu edebilir hatta zengin de edebilir. Ama bizi kelimeler kurtaracak.
En çok hangi kelimenin eksikliği hissediliyor yaşantında, hangisini gözünü kırpmadan alırdın?

Rakamlar mutlu edebilir hatta zengin de edebilir. Ama bizi kelimeler kurtaracak.
Kelimelere ve kitaplara verilen paraya kıymamak gerek, karşılıklı iletişim için gerekli bütün kelimeleri satın alırdım.
Fenomenliğiniz hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim. :)
Şu kelimeleri duygusal anlamda duymayalı uzun zaman oldu " seni seviyorum ❤️ seni özledim ❤️ sen hatunum ❤️ bu kelimeleri alırdım
Teşekkür ederim
Bu cümle insanları mutlu etmek için fazlasıyla yetiyor bol bol alırdım.
Cevap
9Cevap
Aklıma gelmiyor, sanırım hayatımda eksikliğini çektiğim kelime yok.
Ben kelime satın almazdım.. bazen sessiz kalmak en iyi davranış oluyor.. zaten kimse anlamadıktan sonra konuşmanın da anlamı olmazdı
Gibi, yalnız veya bari :D Bunlardan biri veya üçünü de alırdım
Üç al bir öde.
Kampanya varsa değerlendirmek lazım, teşekkürler..
Güven.. Aksi kesinlikle mümkün değil.. Zira en çok eksikliğini hissettiğim kelime olsa gerek.. Kimseye güven olmuyor..
bütün güzel kelimeleri.. fenomenliğin hayırlı olsun tebrikler
Teşekkürler.
Eksikliğini hissettiğim kelimem yok ama yeri geldiğinde küfredebilmeyi isterdim. Birkaç kilo verin de denk gelirsem boşluğa savurayım shjjj
"Seviyorum seni. " en çok kullandıgım ama uzun süredir duymadıgım bir cümle
Bilmiyorum. Her seye bilmiyorum deyip gecmek cok rahatlatici ugrascak hicbi sey yok
Bütün güzel kelimeleri alırdım. Şans, bereket, huzur, Teşekkür ederim vb..🙂
Şans, mutluluk, huzur, para.
Anlaşılmak istiyorum kelimesini alırdım rakam da 9 ve 6
Eksik olmayın. Bence bu olurdu
Teşekkür ederim olurdu sanırım
Ne alakası var ! 😅
Dinlemek, dinlenilmek, anlaşılmak ve özgürlük.
Ne zaket😃😂😆
Sus hdjdkkd en çok kullandiklarimdan
Almazdim
Yapabilirsin sözü 😂
Barış
Mânâ
Peki..
Eyvallah
Güven
şükür
Yani
Yani.