Ortamı görür görmez en çok ne yapmak istediniz burada?

Sensiz hayat tıpkı sonbahar da yapraklarını döken ağaç gibi dıştan bakınca sanat eseri derler ama ağaca sorsan sevincimi kaybettim der.
Ortamı görür görmez en çok ne yapmak istediniz burada?

Sensiz hayat tıpkı sonbahar da yapraklarını döken ağaç gibi dıştan bakınca sanat eseri derler ama ağaca sorsan sevincimi kaybettim der.
Ben zannederim ki böyle bir ortamda her ikisini de yapamam korkudan, kendimi böyle şahane bir ortamda tek başıma hayal etmeye dahi korktum, sağdan soldan kedi, köpek gelse ve ben bir başıma olsam düşünemiyorum, düşünmek istemiyorum, böylesine bir sanat eserinin tadını çıkarmama mani olur korkularım, hayvan fobim. Hayallerimin içinde dahi hayvan fobim oluyor lakin şöyle de düşünebilirim, böyle bir ortamda güvendiğim insanlarla ya da kalabalıklarla olmuş olsam, kitap okumayı yeğlerdim, çünkü böylesine masalsı bir ortama okumuş olduğum kitap müthiş eşlik eder, okumuş olduğum kitabın içinde daha çok hissederim kendimi böyle bir ortamda kitap okursam eğer.
Bana kalirsa kitap okumak daha güzel olabilir, çünkü bir yere oturup kitaba odaklaninca esen yapraklarin sesini duymak çok huzur verici olabilir. Öte yandan müzik dinlerken de güzel manzarayi ve doganin ahenkini izleyebilmek var.
Ben müzik dinlerdim, ama aslında en güzeli bence yürümek... Adımlarımı yerdeki yapraklara bırakarak yürüdüğümde, doğanın ve bastığım yaprakların sesleriyle, ruhum daha çok huzurla dolardı.
Bu ortam da ikisi de olur ama ben şarkı dinlemeyi daha çok tercih ederdim tabi ki de..
Cevap
7Cevap
Evim dışında hiçbir yerde kitap okuyamıyorum. Müzik dinlerdim ben ama kulaklık ile.
Olma mı o dökül n yaprakların üstüne serinip, ağacı sallayan rüzgarı dinlesek, kopan her yaprağın çizgilerini okusak?
Seçimini müzikten yana kullanıyorum. Kitap okurken doğayı izleyemem ama müzik dinlerken izleyebilirim
Detayda ki yazı ayrı güzel. görsel ayri bir guzel.. masalsı bir diyar gibi.. yürüyüş yapmak güzel olurdu..
Hiçbiri. Rüzgarın uğultusu ve ağaçların hışırtısı dinlenilir an'da kalınır. Doğayla bir olunur..
Ben müzik dinlerdim böyle manzaralar her zaman bulunmuyor
Gözler açık şekilde meditasyon yapılabilir ya da düşüncelerle dans edilebilir.
İkisi de olur ama ben müzik dinlemeyi tercih ederdim.
Ayaklarımı yapraklara sürterek yürümeyi tercih ederim.
Kitap okunur, rüzgarın esintisi yaprakların hışırtısı kuşların cıvıltısı eşliğinde
Yapraklara tekme atılır, ezilir, yapraklardan tepecik yapılıp üzerine hoplanır shshjjjj
Ikisi de olmaz ustadim. Sevilen bir insanla el ele yürünür sadece.
Ne okunur ne dinlenir.. Doğanın sesiyle baş başa yürüyüş yapılır..
Kitap okuduğun ortamın güzel olmasının ne anlamı var? Zaten kitaba bakıyorsun. Görmezsin manzarayı
İkisi de olur ama müzik dinlemek daha keyifli gelir bana
Yürümek ve yaprakların üzerine boylu boyunca uzanmak kadar güzel bir aktivite olamaz
Sevgiliyle vakit geçirilebilir, daha çok tercih ederim😊
yaprakların arasında koşup manzarada kaybolmak varken kitap okumak mı hayır
Sadece gökyüzünü seyretmek ve uyumak isterdim
Bu ortamda kitap okunur şimdi
Kendi iç sesim daha iyi dinlenir bence
Yaprakların sesi dinlenir sadece
Yaprakların üstünde yuvarlanmak isterdim.😄
Müzik dinlenir
Müzik ve kitap okunur 😅😅
Fotoğraf çekilir 😍 📸
Yürüyeceksin yavaş yavaş temiz hava ala ala
Kitap okunur