ruhsal bunalım yaşıyorum şu anda kitap çok akıcı ama olayların içinde ben varmışım vesanki cinayeti ben işlemişim gibi hissettim.
Kişi, mekan tasvirleri çok iyi sizin düşünceleriniz neler
ruhsal bunalım yaşıyorum şu anda kitap çok akıcı ama olayların içinde ben varmışım vesanki cinayeti ben işlemişim gibi hissettim.
Kişi, mekan tasvirleri çok iyi sizin düşünceleriniz neler
Okumanız için en önemli sebep bana göre dünyanın en büyük yazarının kitabı olması ve yazarın en iyi romanı olması... Sanki kitabı okumuyorsunuz da orada Petersburg da olayları siz yaşıyorsunuz... İnsanları tanımak özellikle birden fazla karaktere sahip olan insanları anlayabilmek için harika bir kitap. Romanın kahramanı Raskolnikov aynen bu tip bir insan.. Uzun sözü kısası okuyun ve ne demek istediğimi anlayın...
Zaten bizleri etkileyen olay örgüsü, güçlü karekterler, kurgu, betimlemeler.. kitapta yok yok ;)
Ölü Canlar’ı okudum..
O zaman sana üç öğün aç karnına Dostoyevski yazıyorum :)
Kesinlikle.. doğru seçim
Kafka da bakabilirsin/ Dönüşüm
Aynen öyle.. Bu yol Oğuz Atay’a gider gibime geldi. Onca kitaptan sonra
Hadi bakalım.. keyifli okumalar dilerim
Onu en son oku. Acele etme ama bunalımdayken asla okuma :)
Okumaz mıyım. Gün olur asra bedel ;)
Beyaz Gemi’yi okumamıştım. Tez zamanda okurum
Bakalım. Okuyacağım söz :)
Anlaştık 👍
Cevap
6Cevap
Okudugum ilk klasik kitapti. Uzun zaman gecti ustunden, konusunu unuttum Raskolnikov un adini unutmadim.
Bir defa basladim yarida kaldim yine basladim cinayetin oralarda kaldim beni çok sıkıyor onun yüzünden aliskanligimida kaybettim
Okumadım keşke kitap okuma alışkanlıüım olsa
Bunları okudum. Sabahattin ali çok severdim üniversitede neredeyse her kitabını bitirdim ama üniversiteden sonra kpss çalışmaktan kitap yüzü görmek istemiyorum. Suç ve ceza kaldı.
Keşke keşke. İstek kalmadı gerçekten. İçimizdeki. şeytan favorilerimden biriydi eskiden😅
Dönüşümü okumamıştım. Konusunu biliyorum yalnızca okumak istediğim o kadar kitap birikti ki. Koşullar yüzünden kitap okumaktan soğudum umarım siz gibi alışkanlık kazanabilirim tekrar
Ben de teşekkür ederim 😇 iyi geceler
Okumadım valla
Ah be Raskolnikov...
Güzel kitap
Okumadım
Okumuştum
okumayan mi varmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?