Mesela Fahrettin Cüreklibatur (Cüneyt Arkın) doktor adayı olmasına rağmen sinemaya karşı yeteneği olduğundan oyuncu olmuştu. Amcası Fikret Amca'da doktordu. Yetenekleriniz olabilir önemli olan başarma hissi ve biraz özgüven. Kendinize güveniniz olsun belki de ilgilendiğiniz alanda birgün ülkemizi temsil edersiniz. Daha doğrusu kendi içinizdeki cevheri bir altın madeni gibi ortaya çıkarın 🌹🌹
Herhangi bir dalda yeteneğiniz var mı? Varsa sizi bu dala iten ana sebep nedir?
Evet yetenek varsa çamura, pisliğe bulansa bile değerinin eksilme ihtimali olmayan kıymetli element gibidir fakaaaat... günümüzde nüfusun, aynı kulvarlarda koşanın, sektörel tanıdığının-torpilinin çok bulunduğu gerçeğini unutmamalıyız. Artık elinden tutan, seni kamera ya da mikrofon önüne getirebilecek birileri yoksa eğer, o yetenek kendini eğlendirmekten başka bir işe yaramaz.
Yazmak , özellikle hayal kurup şunu şöyle yapsaydım dediğim bir senaryo mesela film , dizi izlerken bazı yerlerin değiştirilmesi mükemmel olmasını istiyorum
Yazı, yaratıcılık bide gözlem. Resim de vardı da pek ilgilenmediğimden köreldi sanırım. Dil ve müziği de ekleyebiliriz. Bazıları yüzünden edebiyattan da soğumaya başladım ya neyse
Hızı severdim 😂 Artık değil sorumluluklar ağır basıyor, balık tutmak aslında bir yetenek değil bir hobi güzel vakit geçirmek, insanın kendisini dinlemesi için bir fırsat diyebiliriz insan kendine zaman ayırmalı bu önemli.