• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kültür & Sanat

Birlikte bir. oyun oynayalım mı?

Hekimhanımmm
Hekimhanımmm Takip Et
Xper 5 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Birlikte masal yazalım. Ben başlatıyım. Yorumlarda devam ettirelim.
-bir varmış bir yokmuş. Çok güzel bi ülkede, çok tatlı Bi çift varmış...
Birlikte bir. oyun oynayalım mı?
Çift Soruları Oyun Soruları Yorum Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • LoneWolf_0705
    LoneWolf_0705 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Birbirlerine çok saf ve kalpten duygular besliyorlar mış. Adam içinde yatan karanlığı kadına olan aşkıyla bastırmayı öğrenmiş. Gün geçtikçe içindeki canavarın sesini duymaz olmuş. Her dolunayda canavara dönüşmesi gerekirken aşkının gücü ve koruma iç güdüsü ile dönüşümlerini kotrol etmeyi öğrenmiş. Çok geçmeden eşinin çocuğuna hamile olduğunu duymuş, dünyada ki en mutlu adam olmuş ancak mutluluğu uzun sürememiş. Bir gün adam çocuğunun doğumunu uzaklarda ki sürüsüne haber etmek için yola çıkmış. Bu sırada eşinin hamile olduğunu öğrenen kasaba halkı ve din adamları canavarın kasabadan uzaklaşmasını fırsat görüp evlerini basmış. Kadını cadılık ve bir kurt adamın çocuğuna hamile olmakla suçlamışlar. Kadını hapsedip, o da içindeyken tüm evi yakmışlar. Adam kasabaya mutlulukla dönmüş...

0
    7 Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Gördükleri karşısında şok olmuş. Yaşadığı üzüntü artık duygularını bastırmaya yetmiyormuş. Tüm köy adamı izliyormuş o esnada dönüşüme engel olamamış. Koca Bi kurta dönüşmüş ve enkaz halde olan evi içine girmiş. Gördükleri karşısında büyülenmiş. Karısı baygın halde yerde yatıyormuş. Kül olan evde karısına hiçbir şey olmamış. Hayretler içinde kalan kurt köylülere fark ettirmeden karısını alıp ormanın derinliklerine kaçmış. Ama hala bunun nasıl mümkün olacağını düşünmeden edemiyormuş

Yorumla
    • LoneWolf_0705
      LoneWolf_0705
      +1 yıl

Adam, baygın eşini ormanın enderinlerinde bir mağaranın içine götürmüş. Mağaranın içinde yaşayan ulu kurtlar yavaşça karanlığın içinden çıka gelmişler. Baygın eşine ve adam merak içinde bakarken bir yanda da onları kokluyorlar mış. Bir anda göz bebekleri büyüyen kurtlar kuyruk sallama onların etrafında dönüp neşe içinde ulumaya başlamışlar. Adam kurtlarda saldırganlık sezmeyince, dönüşümü sırasında yırtılan pantolonunu çekiştiren kurdu mağaranın içine doğru takip etmiş. Mağaranın içinde ilerledikçe karanlık kayboluyormuş. Mağaranın içinde bir saat kadar kurtları takip etmiş. Mağaranın tepesinde ki açıklıktan içeriye giren dolunay ışığı her tarafı aydınlatıyormuş. Kurtlar, rahat ve güvende olmaları için onları inlerine getirmiş. Adam güvende olduklarını hissedince onları buraya getiren kurda teşekkür edercesine başını eğmiş. Bu sırada eşi kendine gelmiş. Adam kolları arasında bir kıpırtı hissedince sevinç içinde ağlayarak eşinin kendine geldiğini görmüş. Kadın etrafında olup biteni anlamaya çalışırken, eşi onu kavramış ve öyle bir sarılmış ki kadın nefes almakta güçlük çekmiş. Adam bir yandan ağlıyor, bir yandan eşinden özür diliyor ve nasıl hayatta kalabildiğini anlamaya çalışıyormuş. Kadın yaşananları eşine anlatmış. Kendisinin cadılar arasında son derece nadir olan ve milyon yılda bir doğan alev ve lav ejderi, güneşin çekirdeğinden doğan Ejder Fafnir'in kanından geldiğini eşine anlatmış. Ateş ve lav ona zarar veremez, hatta onları dilediği gibi yönetebilirmiş.

Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Adam bunca yıl bunu nasıl farkedemediğine şaşırmış. Ama düşündüğü tek şey eşinin ve çocuğunun kurtulmuş olmasıymış. Kasabaya dönmemeye karar vermişler. Bi arada olmaları onlar için en önemli şeymiş. ..

Yorumla
    • LoneWolf_0705
      LoneWolf_0705
      +1 yıl

Aradan yıllar geçmiş, çocukları Cerberos dünyaya gelmiş. Annesinin ejder babasının ise kurt kanını taşıyan bu minik bebek dönüşümü sırasında babasından farklı olarak etrafa ateşler ve ışık saçıyormuş. Kafasının üstündeki ve ön patilerinde ki tüyler ise alevler içinde yanıyormuş. (Sonu sana bırakıyorum, uzun oldu. 😂)

Yorumla
    • LoneWolf_0705
      LoneWolf_0705
      +1 yıl

Aylar yerine yıllar yazmışım 🤦

Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Çok güçlü Bi aile olmuşlar artık. Kendilerine ait ve kimsenin onları yargılayamayacağı Bi yerde huzur içinde yaşamaya devam etmişler..
      Baya iyi oldu. Teşekkürler

Yorumla
    • LoneWolf_0705
      LoneWolf_0705
      +1 yıl

🤜🤛

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

"... bu çift, herkes tarafından sevilen, büyülü bir bahçeye sahipmiş. Bahçelerinde her türlü meyve ve sebze yetişirmiş, hatta bazıları sadece bu bahçede bulunan özel türlermiş. Ancak bir gün, bahçenin en değerli bitkisi olan ışık çiçeği kaybolmuş. Bu çiçek bahçeye sihirli bir ışık saçıyormuş ve tüm bitkilerin büyümesine yardımcı oluyormuş. Çift, çiçeği bulmak için büyük bir maceraya atılmaya karar vermiş..."

1
    5 Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Bu macera onlar için zorlayıcı olacakmış. Bunun farkındalarmış. Ama bahçelerinin devamlılığı için bunu göze almak zorundaymışlar. Bu çiftin özel ve büyülü Bi araçları varmış. Onları istedikleri şeye doğru yönlendirebiliyormuş. Ama bu yönlendirmeler her zaman doğrudan olmuyormuş. Hazırlıklarını yapıp yola konulmuşlar. Araç onları çok uzak Bi kasabaya getirmiş. Bu kasabada sadece büyücüler bulunuyormuş...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kasabaya varınca, çift kendilerini tamamen farklı bir dünyada hissetmiş. Büyücüler kasabası, renkli dumanlar ve tuhaf, parıldayan ışıklarla doluymuş. Her köşede bir sürpriz, her sokağın sonunda bir macera varmış. Çift, ışık çiçeğini bulmak için kasabadaki en bilge büyücüye gitmeye karar vermiş.

Bilge büyücü, onları sabırla dinledikten sonra, ışık çiçeğinin, karanlık bir ormanın derinliklerinde, zamanın unuttuğu bir tapınakta saklandığını söylemiş. Ancak bu yolculuk sırasında, sadece cesaret ve zeka değil, aynı zamanda kalplerinin saflığı da test edilecekmiş. Çünkü ışık çiçeği, sadece gerçekten iyi niyetli olanların yaklaşmasına izin veriyormuş.

Çift, bu zorlu sınavı aşmak için içlerindeki en derin gücü ve sevgiyi bulmak zorundaymış. Yol boyunca, gizemli yaratıklarla karşılaşmışlar, büyülü bulmacaları çözmüşler ve karanlık ormanın tehlikelerini aşmışlar. Her adımda, birbirlerine olan bağlılıkları ve cesaretleri daha da güçlenmiş.

Sonunda, tapınağın gizli odasına ulaştıklarında, ışık çiçeği karşısında büyülenmişler. Çiçek, onların saf niyetlerini hissetmiş ve ışığını tekrar bahçelerine taşıma izni vermiş. Çift, ışık çiçeğiyle birlikte dönüş yolculuğuna çıkmış, ve bahçeleri bir kez daha eski ihtişamına kavuşmuş.

Bu macera, çifti sadece bahçelerini kurtarmakla kalmamış, aynı zamanda aralarındaki bağı da pekiştirmiş. Artık biliyorlarmış ki, birlikte her zorluğun üstesinden gelebilirler ve bahçeleri, bu sevgi ve birliktelik sayesinde daima büyümeye devam edecekmiş.

Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Yaaa çok güzel oldu. Teşekkürler. 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

benim için de güzeldi. Dm'ye gelsene seni yakından tanımak istiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

gizliden çıktım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Dünyadan arınmış, yaşamak için tek umutları olan hayallerinin ışığında, dağın eteklerinde geçimlerini bir kaç hayvanları ile küçük butik bir bahçeden biçtikleri ekinlerle sağlıyorlarmış. Onlardan bir ışık yılı uzakta yaşayan iki erkek çocukları ile hasret içinde yaşamlarını sürdürüyorlarken,

0
    3 Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Bi gün oğullarını çok özlediklerini fark etmişler. Ve onları ziyaret etmeye karar vermişler. Ama onlara nasıl ulaşacaklarını bilmiyorlarmış

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynı kentte kendilerine bile bu derece uzak ve yabancı olduklarından habersiz düşmüşler yollara. Ama nasıl bir yol, tek pusulaları Özlem olan yaşlı çiftin hasrete olan bağlılıkları engel tanımamış. Nereden geldiklerini dahi bilmezlerken nereye gittiklerinden bihâberlermiş

• Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Ama içlerinde yeşermiş olan umuda sarılmışlar. Küçük Bi at arabaları varmış. Ve onlar gibi yaşlı Bi atları...
      Evden çıkalı saatler olmuş ve yol dümdüz ilerliyormuş. Bi yerde mola vermeye karar vermişler. Atın da dinlenmeye ihtiyacı varmış.

AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

8

Cevap

• Gncdelikanlıı
    Gncdelikanlıı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Victoria nin çok sevdiği Edward in krallığında çok büyük bir ejderha yaşarmış ejderha her yıl olduğu hanedan kanından olan bir kurban istermiş yoksa ejderha Edward in krallığını yok etmekle tehtid edermiş

0
    6 Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Edward artık bu olaydan çok sıkılmış. Buna Bi son verme vakti gelmiş. Ejderha için güzel bi plan kurmaya başlamış.

Yorumla
    • Gncdelikanlıı
      Gncdelikanlıı
      +1 yıl

Yanına çok güvendiği ve çocuklukları birlikte geçen Josef ve Carl ile birlikte ejdarhaya doğru yola koyulmuslar

Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Bunların kimsenin bilmediği büyülü güçleri varmış. Bunca zaman ejderhaya karşı kendilerini böyle koruyabilmişler. 4 ü birleşip cansız Bi varlığı hareket ettirebiliyorlarmış. Akıllarındaki planda bununla ilgiliymiş. Ama onlara gerçek Bi insana çok benzeyen Bi oyuncak bebek gerekiyormuş. Tüm oyuncak ustalarını gezmeye başlamışlar.

Yorumla
    • Gncdelikanlıı
      Gncdelikanlıı
      +1 yıl

Bu oyuncak bebek öyle bir şey olmaliymiski ejderhayı yenebilsin. Cadılar diyarında bulunan Köln köyünde meşhur bir oyuncak ustası varmış ama buraya gitmek için önlerinde bulunan karanlık büyülü büyük ormanı geçmeleri gerekiyormuş.

Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Tabiki bu onları asla durduramazmış. Bunu yapabileceklerine inanıyorlarmış. Yanlarına gerekli eşyalarını alıp yola koyulmuşlar. Karanlık ormanla ilgili Bi kaç rivayet duymuşlar. O ormandan geri gelen olmamış.

Yorumla
    • Gncdelikanlıı
      Gncdelikanlıı
      +1 yıl

Karanlik ormana geldiklerinde onları yerle gök arasında kocaman ağaçlar ve dalları karşılamış önce ağaçlar engel olmaya çalışmış önlerini kesmiş ve Carl i sarmasiklariyla yakalamış

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

O çift bir kasaba da yaşarmış iki tane de dünya tatlısı kızları varmış

0
    7 Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Kızlardan biri çok haylaz diğeri ise daha uslu Bi kızmış. Bi gün birlikte oyun oynamaya çıkmışlar...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Haylaz olan kız kardeşini ormana götürmüş ve burada oyun oynamak istediğini söylemiş kız kardeşi bunun çok tehlikeli olduğunu söylese de haylaz abla ikna etmiş ve ormana doğru yol almışlar

Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Giderken yerde daha önce hiç görmedikleri Bi çiçek fark etmişler. Ve bu çiçekler Bi yol çizer gibi ormanın derinliklerine doğru ilerliyormuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Uslu kız çiçeklerden birine basmış basmasiyla yere çakılması bir olmuş.

Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Bunların büyülü olduğunu anlamışlar. Çiçekler artık geri dönmelerine izin vermiyormuş çiçekleri takip etmek zorunda kalmışlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Takip etmişler, uzun takip sonunda çıkmaz bir yola girmişler. Karşılarına bir cadı çıkmış ve onlara uzun tırnaklı korkunç ellerini uzatmış

Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Kızlar çok korkmuş. Bu ormanda Bi cadının varlığından Bile haberleri yokmuş. Ama köylülerin bu cadı hakkında konuştuklarını durmuşlar daha önce. Cadı çiçeklerin sahibi olduğunu ve onlara zarar verdiklerinden dolayı kızları da bu çiçeklerden birine çevireceğini söylemiş. Bi çiçeğe zarar verdiklerinden kızlardan kendi aralarında birini seçmeleri gerektiğini söylemiş...

Yorumla
  • Richgeziyor
    Richgeziyor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Kadin sarisin uzun boylu uzun bacakli. gunun birinde dere kenarina inmis camasir yikamak icin

0
    17 Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Eşi de ona yardım etmeye gitmiş. Diğer köylülerle karşılanmışlar ve sohbet etmeye başlamışlar

Yorumla
    • Richgeziyor
      Richgeziyor
      +1 yıl

Kadin derede camasirlari yikarkn kocasi sofrayi kurmus koy ekmegi beyaz peynir domatrs bi sise raki ve bardagini cikwrmis

Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Çok örnek alınacak Bi aileymiş bunlar (!), karısına sofranın hazır olduğunu seslenmiş.

Yorumla
    • Richgeziyor
      Richgeziyor
      +1 yıl

Cok acikmislar istahla yemklerinibyerkn adam rakiyi yudumluyormus raki bardagi tazelendikce adam guzellesiyor

Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Kadın durumu fark edince çamaşırları toplayıp eve gitmeye karar vermiş. Durumdan çok rahatsız olmuş

Yorumla
    • Richgeziyor
      Richgeziyor
      +1 yıl

Adam dur hanim acelen ne bak hava cok guzel sofra guzel bu acrlen ne demis. daha ben yuzucem

Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Kadın kocasını bırakıp eve doğru yürümeye başlamış

Yorumla
    • Richgeziyor
      Richgeziyor
      +1 yıl

Adamda sove sove ortaligi toplayip pesinecdusmus. hanim ne bu aceln evde bekleyeninmi var

Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Hanım kızmış. Bi sürü işim gücüm var. Hala içme derdindesin. Bıktım senin içmelerinden. Bi işin ucundan tut artık diye bağırmış

Yorumla
    • Richgeziyor
      Richgeziyor
      +1 yıl

Acelesi ne ya yarin yapariz. sende hep is hep is hic gozun bni gormuyor

Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Bu masaldan çok Türk dizisine doğru gidiyo🤣

Yorumla
    • Richgeziyor
      Richgeziyor
      +1 yıl

Behcet nacar zerrin egeliler 🤣🤣

Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Hahahaah the end...

Yorumla
    • Richgeziyor
      Richgeziyor
      +1 yıl

Bir sonraki masalda gorusmek dilegi ile🤣

Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Görüşürüz. Umarım daha yaratıcı fikirlerle gelirsiniz😊

Yorumla
    • Richgeziyor
      Richgeziyor
      +1 yıl

Daha erkn saatte sana inanilmaz ayak uydururjm ama saat malum 😅

Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

👍👍

Yorumla
  • muratcannn45xxx
    muratcannn45xxx Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Çok mutlu oldum ben bu soruda

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çok güzel bir oyun muş

1
    0 Yorumla
  • coolantalyalı07
    coolantalyalı07 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Sonra malliklarindan sefalet içinde ölmüşler

0
    5 Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Hahahahaha kötü Bi son oldu... the end.

Yorumla
    • coolantalyalı07
      coolantalyalı07
      +1 yıl

Memleketin hali bu maalesef. beyinsizler yüzünden varlık içinde yokluk çekip nallari dikecekler

Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Aslında masal demiştim. Hayal gücümüzü geliştirmek amaçlı. Ama olsun realistlik de önemli.

Yorumla
    • coolantalyalı07
      coolantalyalı07
      +1 yıl

Masallar geeceklerin hayalle yoğrulmasidir

Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Onlara hikaye denir. Masal gerçekleşmesi mümkün olmayan olaylar serisidif

Yorumla
  • Aserehehadejetejebe
    Aserehehadejetejebe Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Sorun muhtemelen kalkar

0
    1 Yorumla
    • Hekimhanımmm
      Hekimhanımmm
      +1 yıl

Neden

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Uyudun mu oyuna devam mı ☺️

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Senle hayır

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Birlikte bir. oyun oynayalım mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir oyun oynayalım mı? 20 cevap verildi
Bir oyun oynayalım mı? 10 cevap verildi
Bir oyun oynayalım mı? 25 cevap verildi
Bir oyun oynayalım mı? 15 cevap verildi
Oyun oynayalım? 24 cevap verildi
Haydi oyun oynayalım var mısınız? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hiç sizi sarhoş eden biri oldu mu?
  • Özel sektörde veya devlette ne gibi zorluklar yaşıyorsunuz?
  • Uyku saatleriniz düzenli midir?
  • Bir duruşunuz var mı, ne istediğinizi bilir misiniz?
  • Kalbinizi mi daha çok dinlersiniz mantığınızı mı?
  • İlişkiler eskisi kadar kalıcı mı?
  • Saf mısın, uyanık mı?
  • Aşk mı, intikam mı?
  • Folik asitiniz düşük mü?
  • Seçtiğiniz sayıya göre şarkı göndereyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨