İlerleyemiyorum ve bir cumleyi yüz kere okudugum halde anlayamıyorum ceviriden kaynakli mi yoksa kitap mı zor yoksa çeviriui yapan mi kötü dbdbjd 265. sayfaya zor bela geldim aylar geçti 😅 408 sayfa kitap da

İlerleyemiyorum ve bir cumleyi yüz kere okudugum halde anlayamıyorum ceviriden kaynakli mi yoksa kitap mı zor yoksa çeviriui yapan mi kötü dbdbjd 265. sayfaya zor bela geldim aylar geçti 😅 408 sayfa kitap da

408 sayfa sana fazla gelebilir..
Ceviriden de kaynaklı oluyor mesela Stefan Zweig kitaplatı almanca olan orjinali ile Türkçeye çevrilmiş olan kitap arasında pek fark yok, aynı anlama cıktıgı kolaylıkla belli oluyor.
Ceviren kişiler ve kitabın sürükleyici olması gerek, bazen ben de de oluyor o ama yine de okuyup bitiriyorum mecbur
Harika bir kitap. İki kez okudum. Eğer sizi zorluyorsa bırakın, başka bir kitaba geçiş yapın ve tekrar buna dönün. Daha kolay idrak edebileceksiniz bu vesile ile.
Cevap
1Cevap
biraz düşündürücü ama anlarsan çok güzel kitap
Anlayamıyorum knk cümleler tuhaf bir şekilde karışık ve zor on kere aynı cümleyi okuyorum ama bilmiyorum yayınla mi alakalı koridor yayınları diyor bunu aldım ama can yayinlari mi alaydım acep
Sesli kitap dinle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?