Şöyle korkmayanlar, varlığıma inananların dünyasında Gıcırbey olmak çok fena olmazdı sanki :)

Şöyle korkmayanlar, varlığıma inananların dünyasında Gıcırbey olmak çok fena olmazdı sanki :)

Tek kitaba karar veremeyince napcaz. Aklımda 3 kitap belirdi. Çöpten Kitap-Ali Mert, Zıkkımın Kökü-Muzaffer İzgü, Bizim Sevmemiz Lazım-Servet Saygınoğlu. 3'ü de benden parçalar taşıyor sanki, o kadar benimsediğim kitaplar ki Zıkkımın Kökü daha yarıya gelmeden böyle dedirtti.
Giriş, gelişme ve sonuç yaparız.
Ayrıcalıklı oldu ama yapcak bişey yok. 🤷♀️
Maalesef.
Teşekkürler 😌
🌿
Az önce yorumuna yazdığım yanıtta bu kitaptan bahsetmiştim. 😅 Okunmayı bekleyen onlarca kitabım varken ve pekte vaktim yokken okuduğum kitabı bitirir bitirmez okuyacağım İnşallah. Çok merak ediyorum.
Kesinlikle. 💯
John Fante- toza sor
Simyacı
Cevap
2Cevap
Roberto Bolaño (2666) bu kitap olabilirdi. Kuzey Meksika’dan Nazi Almanyası’na, Stalin’in Moskovası’na, Drakula’nın kalesine ve denizlerin derinliklerine uzanan çarpıcı bir edebi labirente ele aldığı için bu dönemleri görüpte izlem yapmak güzel olabilirdi.
Ulan Murat Menteş hiç okumadım ya her kitabını inceledim ilgimi çekti ama bir türlü alıp okumak kısmet olmadı
Ulan valla büyük kayıp.

bu kitap olurdu 😃😃😃😄😄😄😄😄
Bilemedim hep aynı döngüye hapsolmuş olmucak mıyım sonuçta jsğdlşd
Nurullah Genç,
siyah gözlerine beni de götür , olurduuu🖤
Beni çocuk kitabına hapsetsinler, hep zıplaya zıplaya gezeyim pamuk şeker evlerin sokaklarını 😃😄
Benim ruhum bir kitaba sığmaz..
Kaos teorisi adlı kitap olurdu.
Aylak Adam : Bayan B.
Serenad kitabında Maya olmak isterdim
Konusu ne
Oku! 😂
Hahaha konusunu bilmeden mi 😂
İlgimi çekmesi lazım :)
Korkma Ben Varım’ın her sayfası sürprizlerle dolu.
Aşk, dostluk, intikam, yalnızlık ve şiddetin ustaca harmanlandığı roman, olağanüstü bir enerji saçıyor.
Biraz ilgimi çekti gibi 🤔
Biraz mı🙄
Yani kitap yerine filmi olsa daha çok ilgimi çekerdi 😂
Kolera günlerinde aşk
Okudum ama sevmedim bu kitapı
Neden sevemedin bu kitabı?
Gereksiz
Ok.
Kelebek
Simyacı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?