Kültür & Sanat Ne sıklıkla Kur’an okuyorsunuz? Karamazovablalar Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Selamun aleyküm, yeni bir anket daha 😄 Her gün Haftada birkaç defa Ayda yılda bir/ çok nadiren Müslüman değilim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl “Kim, Rahmân’ın Zikri’ni görmezlikten gelirse, biz onun başına bir şeytan sararız. Artık o, onun ayrılmaz dostudur.” (Zuhruf, 36) Ne sıklıkla Kur’an okuyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Okumuyorum. 0 0 Yorumla
MrMarston Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Neredeyse her hafta Türkçe mealini okuyorum. şu an fetih suresindeyim, hatim etmeme az kaldı. 2 3 Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Allah kabul etsin hocam Yorumla MrMarston +1 yıl teşekkür ederim. Yorumla Karamazovablalar +1 yıl “Amin” Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Düzenli olarak her gün. Mealine de bakıyorum ama tefsir kitabı da bulsam fena olmaz. Bir ara ilim için kitap alışverişine çıkıcam sanırım 1 6 Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Kuran yolu tefsiri güzel. Taberani de öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tebarani hadislerin çoğunu söyleyen kişiydi dimi? Yorumla Karamazovablalar +1 yıl En çok hadis rivayet eden ebu hureyre onunla karıştırdınız sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tirmizi'ydi tamam benim hatam evet 🙈 bakayım bunlara da çok teşekkür ederim Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Rica ederim Allah ilminizle amel edebilmeyi nasip etsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl amin Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Canım ne zaman okumak isterse. Allah Teâlâ tüm Kur'an okuyan Müslüman kardeşlerimin okuduğu Kur'an-ı kabul etsin 🤲🏻 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Salı Perşembe akşamları ve cuma günü özellikle farklı bir isim yoksa 1 0 Yorumla
Lanetli_kek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Okudum bitti artık tekrar tekrar okumuyorum 0 0 Yorumla
Ahmttrkl Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Ogrenmeye calisiyom ins. 1 5 Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Nerden hocam YouTube mu Yorumla Ahmttrkl +1 yıl you tube uygulamalar evdede esim yardim ediyo Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Allah ilmiyle amel edebilenlerden kılsın hocam Allah sizden de eşinizden de razı olsun. Amin. Yorumla Ahmttrkl +1 yıl Amin insallah Allah sendende razi olsun Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Amin Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 501 cevap paylaştı. Ben ger gün okuyorum 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Çok nadir 1 2 Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Her gün ks’de soru cevaplıyorsunuz ama maşallah Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Evet tıpkı senin gibi. Yorumla
doesn-t_exist Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayatımda hiç okumadım 0 1 Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Allah nasip etsin hocam Yorumla
marco_polo Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl cok az 1 30 Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Her gün ks’de soru cevaplıyorsunuz ama maşallah Yorumla marco_polo +1 yıl evet dogru Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Vakit ayırmak isteyen ayırıyor Yorumla marco_polo +1 yıl haklisin evet ama iste ayiramiyorum Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Hmm Yorumla marco_polo +1 yıl sen hep kiliyormusun Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Evet Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Elhamdulillah evet yani Yorumla marco_polo +1 yıl 5 vakit mi Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Evet elhamdulillah. Soru namaz değil yalnız Yorumla marco_polo +1 yıl kapalimisin Yorumla Karamazovablalar +1 yıl ? Yorumla marco_polo +1 yıl tesettürlümusun Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Neden Yorumla marco_polo +1 yıl seni bekliyorum Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Ne yapayım Yorumla marco_polo +1 yıl merak ettim de Yorumla marco_polo +1 yıl kapalimisin sormustum Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Sana ne Yorumla marco_polo +1 yıl yoksa karacarcaflimisin Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Sana ne ki Yorumla marco_polo +1 yıl hmm kac yasindasin Yorumla marco_polo +1 yıl neden sustun ne yapyiorsun Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Biraz daha diretirsen engel yiyeceksin Yorumla marco_polo +1 yıl sen cahilmisin kac yasindasin ki 12 13 mü Yorumla marco_polo +1 yıl kapali carcaflisin ama utaniyorsan kapan ma Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Sana ne abi kimsin sen Yorumla marco_polo +1 yıl burdan biriyim yaaa senin gibi bir insan 27 yasindayim tekirdagdan Yorumla Karamazovablalar +1 yıl Sormadım Yorumla marco_polo +1 yıl benim icin insan ol yeterlidir ama sana bir soru sordum gayet cevabini verseydin neden diyorsun sanana ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Okumuyorum.
Neredeyse her hafta Türkçe mealini okuyorum. şu an fetih suresindeyim, hatim etmeme az kaldı.
Allah kabul etsin hocam
teşekkür ederim.
“Amin”
Düzenli olarak her gün. Mealine de bakıyorum ama tefsir kitabı da bulsam fena olmaz. Bir ara ilim için kitap alışverişine çıkıcam sanırım
Kuran yolu tefsiri güzel. Taberani de öyle
Tebarani hadislerin çoğunu söyleyen kişiydi dimi?
En çok hadis rivayet eden ebu hureyre onunla karıştırdınız sanırım
tirmizi'ydi tamam benim hatam evet 🙈 bakayım bunlara da çok teşekkür ederim
Rica ederim Allah ilminizle amel edebilmeyi nasip etsin
amin
Canım ne zaman okumak isterse. Allah Teâlâ tüm Kur'an okuyan Müslüman kardeşlerimin okuduğu Kur'an-ı kabul etsin 🤲🏻
Sık sık elhamdulillah
Salı Perşembe akşamları ve cuma günü özellikle farklı bir isim yoksa
Okudum bitti artık tekrar tekrar okumuyorum
Ogrenmeye calisiyom ins.
Nerden hocam YouTube mu
you tube uygulamalar evdede esim yardim ediyo
Allah ilmiyle amel edebilenlerden kılsın hocam Allah sizden de eşinizden de razı olsun. Amin.
Amin insallah Allah sendende razi olsun
Amin
Ben ger gün okuyorum
Her gün, namazların ardından.
Geçen gün hepsini okudum
Çok nadir
Her gün ks’de soru cevaplıyorsunuz ama maşallah
Evet tıpkı senin gibi.
Hayatımda hiç okumadım
Allah nasip etsin hocam
cok az
Her gün ks’de soru cevaplıyorsunuz ama maşallah
evet dogru
Vakit ayırmak isteyen ayırıyor
haklisin evet ama iste ayiramiyorum
Hmm
sen hep kiliyormusun
Evet
Elhamdulillah evet yani
5 vakit mi
Evet elhamdulillah. Soru namaz değil yalnız
kapalimisin
?
tesettürlümusun
Neden
seni bekliyorum
Ne yapayım
merak ettim de
kapalimisin sormustum
Sana ne
yoksa karacarcaflimisin
Sana ne ki
hmm kac yasindasin
neden sustun ne yapyiorsun
Biraz daha diretirsen engel yiyeceksin
sen cahilmisin kac yasindasin ki 12 13 mü
kapali carcaflisin ama utaniyorsan kapan ma
Sana ne abi kimsin sen
burdan biriyim yaaa senin gibi bir insan 27 yasindayim tekirdagdan
Sormadım
benim icin insan ol yeterlidir ama sana bir soru sordum gayet cevabini verseydin neden diyorsun sanana ne
Ayda 1-2