Kitap araştırmam bitti ve konusuna karar verdim 😂😂?

Aslında 3 aydır babamla konuşuyordum ve hiç yayınlama diyordu yaz ama kendine başka insanlar yazıp ne yarayacak sana dedi

Sonra ben pes etmedim ve ara sıra konuştum ve yazdığım hikayeri hergun gösterip bak baba ne yaz dim falan filan bugün babamı çok gururlanırdım ve buyuzden bende babam cok mutluyken ardan sıvışırım dedim babamın amcası da vardı bende konuyu açtım ve beni destekledi ve babamda o zaman sen yaz ben basarim dedi. bende çok mutlu oldum çünkü bütün her şey hazırdı yani konusu falan

Konusuna gelcek olursak

• Komedi
  • Macera
  • Aşk ve romantik
  • Gerilim ve gizem

ve bi ön söz gibi bir şey anlatacağım size yani bu bir taslak daha ama olsun 3 arkadaş internet üzerinden tanışır ve herkes bir ülkede ikamet eder ama hiç bir birlerini görmemelrine rağmen yinede tanışmak isterler ve uzun zamandır arkadaş kaldıktan sonra.

3 nünde hayti pek iyi gitmiyordu ve biri tatile gidelim hemde tanışmış oluruz der.

Ve burada bırakıyorum sonuç ta gizem dedik merak demek ve biraz merak edin

Bu üç arkadaş umarım gerçekten tanışırız

@sonsuzaman

@beneklibulut

Ve ben varım buhikâyede 😂😂😅😅

Neyse devam ediyorum ask nerde dicek siniz oda sır kalsın 😂😂😉😉

Biraz yazım hatalarım var bende farkındayım biraz acelem var çünkü şarjim yok ve umarım okunuyor dur normalde böyle önemli bir şeyi defalarca ya da çok dikatli yazmaya çalışırım ama zamanım kısıtlı 😔😅😅😅🙏🙏🙏

Güncellemeler
+1 yıl
@sonsuzzaman
Güncellemeler
+1 yıl
Iyi geceler 😴😴😴
Kitap araştırmam bitti ve konusuna karar verdim 😂😂?