Ben kitap yazmayı ve yaşadıklarımı kurguyla birleştirip buraya aktarmaya çalışıyorum, tekrar tekrar başlasamda kendimi daha iyisini yapabileceğime inandırıp çöpe atıyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen bir at belki düzgünce eleştiri yapanlar çıkar
Ya kurgulayıp atmıştım bi ara, arkadaş çok Oğuz Atay vari olmuş dedi ben de farklı bir tarzda yazmaya karar verdim. Oğuz Atay sevdiğim bir yazardır ama kimseye de benzemek istemem
İllaki bir benzerlik çıkacaktır bu detaya takılma bence 🙂
Denerim 😂
Merakla bekliyorum 🙂
Wattpad adresimi verebilirim istersen
Yazarım belki bugün yarın
Olur yaz bakayım
Hephaistos7 olması lazım uzun saçlı bir halim vardı şu ankine göre
Tamamdır 🙂👍
Buldum seni ama hiçbir yazı yok
Dedim ya sildim diye ama atarım yarın birkaç sayfa, sen öyle deyince benim de atasım geldi
😂😂😂 tamam
😂😂
Ne tarz seversin
Mesela en çok sevdiğim kitaplar Oliver Twist, kürk mantolu Madonna, Sergüzeşt
Kürk mantolu madonna ve sergüşti okudum Sabahattin Ali’nin tüm eserlerini okudum en sevdiğim 3 yazardan biridir. 1. Oğuz Atay 2. Dostoyevski 3. Sabahattin Ali. Kafka ve Çehov gibi isimleri de severim ama genel olarak ilk 3 bu. Oliver twist’i daha geçen kitapçıda alacak oldum vazgeçmiştim onun yerine Dorian Gray’in portresi ve Korkuyu Beklerken’i aldım 😂😂
Yer altından notlar, gülünç bir adamın düşü bunları da severim benim de sevdiğim yazarlardan dediğin kitapları bilmiyorum bir bakıp geleyim bekle 😂
Suç ve Ceza’yı oku dosto’dan mükemmeldir. Okumadıysan Dickens’den İki Şehrin Hikayesi de tavsiyemdir
Bekliyorum 😂😂
Dorian gray in portresi ilgimi çekti 🤣 korkuyu beklerken daha karamsar bir izlenim bırakmış olsa da ona da bakmak isterim 🙂
Ikisini de okudum önerdiğin kitapları ama baya bir zaman geçti üzerinden o kadar çok merak ettiğim kitap film var ki hangi birine yetişeceğim ömrüm Yeter mi buna 🤣🤣
Ben iç açıcı şeyler okumam pek. 2 gün önce bitirdiğim Pandora’nın Kutusu diye bir kitap vardı yazarı Osamu Dazai gerçek hayatta da 4 defa intihari denemiş, akıl hastanesine kaldırılmış ve 4. Son intiharında ölmüş biri 😂
1000Kitap diye bir uygulama var kullanıyor musun
Ben kitapla butunlesiyorum onun için ard arda okumam bu türden kitapları
Evet kullanıyorum
Ben de ard arda okumak istemezdim ama acı dediğimiz duygu daha gerçekçi geliyor o yüzden daha çok seviyorum
Mertcetinn kullanıcı adım
Hakan gunday ın kinyas ve Kayra kitabı bu da enfes bu yazarı bilir misin tam senlik gibi geldi 😂
Hakan Günday’dan * diye bir kitap var onu okumuştum Kinyas ve Kayra’da alacak oluyorum hep ama fiyatı görünce diyorum ki o fiyata başka kitaplarda alabilirim 😂
Ama okuyucam onu da 😂
Pıc kitabını okumuştum Hakan günday’ın
Ben seneler önce almıştım şimdi gerçekten pahalı bu arada 1000kitaba 2019 yılında aktif kullanıyormuşum yıllardır sadece bakmak için girmişim 😂😂 iyi oldu konuştuğumuz
1000kitap kadar eğlenceli platform çok az ya. Resmen orada dolaştıkça yazacak çok şeyim var gibi bir düşünceye kapılıyorum.
Ben de bi ara kapattım ama yine açtık geri 😂
😂😂 valla hedef de koydum bakalım 😂😂
100 kitap okuyabilecek misin cidden 😂
Umudum bu yönde bakalım 😂😂 senin hedefin kaç
25 koydum ben. Kitapları sindire sindire okumayı seviyorum, şu an Martin Eden okuyorum 382 deyim. Ben karakterlerin iç dünyalarında gezmeyi seviyorum, biranın acısını mesela gözümü kapatıp hissetmeye, resmetmeye çalışıyorum. Çok hoşuma gidiyor. Ondan ağır ağır okuyorum
*birinin acısını ahshhas
😂😂 bende 50 yapayım bari biraz abartı oldu sanırım 😂😂
Biraz mı ahzhahsh benim bulunduğum çevrede insanların toplamı hayatlarında 100 kitap okumamıştır
😂😂 bu konuda yalnız değilsin 🤣
:)
zina
Bunu yapmak isteyip yapmıyorsan ya çok dinci birisindir ya da çok fazla borcun vardır ahdhah
borcum yok :D
Dine çok bağlısın o zaman
çok olmasa da var bir bağım
Benim dinle neredeyse hiç bağım yoktur, öyle bir borcum da yok ama sağlam ahlaki kurallarım var ondan dolayı doğru bakmıyorum
Sevgili
Neden olmuyor peki
Var ya şaka yapıyorum 😂
Hshahhhahdhsh komik