Koleksiyon merakınız var mıdır? Varsa eğer nedir?
An itibariyle kendimi topluyorum😎

Koleksiyon merakınız var mıdır? Varsa eğer nedir?
An itibariyle kendimi topluyorum😎

Kitap ayracı koleksiyonum var ve koleksiyonumda maalesef ki bir çok eksiğim mevcut. Ek olarak model otomobil koleksiyonu yapıyordum şimdi ekonomik sebeplerle ara vermek durumunda kaldım. Ben 36 yaşındayım çocukluğumdan kalma oyuncakları toplamaya çabalıyordum ki oda ekonomik sebeplerle sekteye uğradı. Sürpriz yumurtadan çıkan oyuncaklar koleksiyonum var. Ama artık almıyorum. Eskiden harika oyuncaklar çıkarken şimdi saçma sapan şeyler çıkıyor. Model motorsiklet koleksiyonu denedim beni sarmadı. Puzzle yapıyorum çerçeveletip duvara asıyorum. Kitaplığa kitap önüne konacak fiğürleri topluyorum. Özellikle kitap konulu şeyleri. Örneğin kitap okuyan 2 yaşlı çift gibi figürler. Bir ara kar küreleri aldım çin malı dandik çıktılar dururken suları bitti. Para sorununu aşarsam beymenden orijinal 100 senede geçse suyu azalmayan kar küreleri müzik kutuları planlıyorum. Yılbaşı temalı minik figürler ve pilli ışıklı oyuncaklarıda toplamayı planlıyorum.
Kitap koleksiyonum olsun istiyorum, tepeden tırnağa her yer kitap olsa, ahh otobüs duraklarında da kitaplar olsa, evimin bir odasını kütüphane yapsam, aynı kitaplardan ikişer, üçer olsa.. Şimdilik kitaplığım var lakin ilerde kütüphanem olsun ve aynı kitaplardan fazla fazla olsun isterim, kitaplarım hiç yıpranmasa, kenarları zarar görmese.
Ah kitaplar.. Daha bugün 3 tane aldım.. Sığmıyor ama koleksiyon değil.. Nasip olsun..
Amin, inşallah.. Varlıkları dahi insanı bahtiyar ediyor.
Hamdulillah..
Peçete zaafım var. Dokusunu sevdiğim deseni hoşuma giden peçeteleri ayırıyordum uzun zamandır ekleme çıkarma yapmıyorum ama kulanmaya da kıyamıyorum. Çicek ve düğme koleksiyonlarım da vardı. Bardak koleksiyonu da yapmak istiyorum ileridee.
Özel misafir gelince de mi çıkmayan peçetelerden?
Değer vermek. Mesela benim de kalemlerim var. Asla vermem. Yenisini alırım ama veremem kimseye.
Elbette. En basit kalem bile, dokunmasınlar istiyorum. Ben daha iyisini alırım ona. Ama dokunma, hassasım. Bir kalemi mi esirgiyorsun diyor. Aynı yerden bakmıyoruz ki? He sana göre beş liralık kalemi senden muhafaza ediyorum.
😀😀
Cevap
17Cevap
Hayır koleksiyon merakım yok
Bir ara deniz kabuğu ve taş biriktiriyordum şimdilerde pek kalmadı o merakım.
Taşı bende denedim.. Çok keyifliydi. Sonra hepsini denize döktüm.
Depresyon kötü. Girmeyin bi daha.
Küçükken kıyıdan taş toplardım ilgimi çeken taşları bir ara baya birikti hevesim kalmayınca attım hepsini
Bu taşları niye hepimiz atmışız?
Çocukluk işte şimdilerde olsa sırf o masum günler için bile olsa atmak gibi bir hata yapmazdım..
O yüzden her şey, zamanında güzelmiş. Keşke atmasaymışım bende 🤦♂️
Obsidyen taşı vs o zamanlar öğrenmiştim hep.. işte..
Bu akşamda bunun için dinleriz müzikleri ne yapalım. İyi geceler.
Geceniz güzel olsun..
Koleksiyon yapamam biseyi işlevsiz 2 kez görünce çöpe atanlardanim evim bile bomboş😄😄
Aynı ben :) Kitap dışında dayanamam boş durana :)
Var ya evet 😂😂 çok tuhaf ama Süpriz yumurtadan çıkan oyuncakları biriktiriyorum 😂😂
Sürpriz*
Çok ilginç :) Çok çok mu var :))
Yani çok çok yok ama var 😂😂 hoşuma gidiyor sanırım..
Çok güzel :)
Koleksiyonum yok kendimi toparlayamıyorum koleksiyon nasıl toplayayım
Derneğe üye olun. Kendini toparlayamayanlar derneği. Ben faydasını gördüm
Adresini at gidip üye olayım
Göğe Bakma Durağı’nın yanında.
Tamam bulutlar adresi söyler bulamazsam
✈️✈️✈️
Renkli taş koleksiyonum vardı. Kızım balkondan birer birer atana kadar🤦🏻♀️
Üzdü. :(
Sakız koleksiyonum vardi küçükken sonra ablamlar beni dövüp sakızlarımı benden aldılar
Hayır yok. Bir ara plak topladım da, şimdi bıraktım
Aslında plak ve kahve fincanı ah bir de gittiğim yerlerden magnet biriktirmek var gönlümde ama şu an buna koleksiyon diyemeyiz… 🤭
Eski para, çakmak, karikatür dergileri ve esansiyel kokular. Kitap koleksiyonumda vardı fakat hepsini kolileyip köy okullarına bağışladım.
Para koleksiyonu yapmaya çalışıyordum bi ara yabancı ülkeler eski paralar 60 65 adet e çıkmıştım deprem de kayboldu bıraktım bende
Bi ara taş koleksiyonum vardı hala var duruyor ama ben taş toplamıyorum hevesim yok eskisi gibi
Oje konusunda evet... Takıntım var. Sürekli alıyorum. Hepsini sürmesem bile...:d
Babamın eski para ve pul koleksiyonu vardı. Benim bir merakım yok ama bakması çok güzel 👍
Kart var. Ozel gunlerde yazilanlardan. Kolaj malzemesi ve muhur de.
Koleksiyon olacak kadar kalabalık değil ama model arabalara karşı merakım var. Üç tane model arabam var..
Vay vay çok güzel
Hayran kaldım şu an :) Çok güzel
Valla zahmet olmayacaksa çok isterşm
😀😀 yeminle bunu bekliyordum iyi güldürdün beni
Güle güle kullan 😀😀
Kar küresi koleksiyonum olmasını isterim
İnşallah olur
Merakım el yapımı arabalar ve motorlar çok param olursa koleksiyon yaparım
Bu aralar telefon kılıfı koleksiyonuna taktım 😀
Bende. Ama koleksiyon olarak değil.
Ben farklı taşları toplamayı seviyorum ve farklı ülkelerden gelen taşları da topluyorum
Eşya biriktirmeyi sevmiyorum, kalabalık zihnimi bulandiriyor.
Karikatür dergilerim vardı sonra sattım
hayır koleksiyonlara merakım yok
Tahta esyalar tahta anahtarlik gibi
Dert koleksiyonum var.
Kristalize taşlar topladım
Koleksıyonla aram yok
Para koleksiyonum var..
Egzantrik koleksiyonu yapıyorum
Heykel ve biblo olmasını isterim
bilgilerimi internette paylsşmayı tercih etmiyorum
Güzel anılar koleksiyonum var.
Youk