İster kitapların sırasını, düzenini tarif edin. İster şeklini, şemalini. İster boyunu ve kapladığı alanı. Nasıl anlatmak isterseniz artık 📖

En kıymetli şey, bilgidir. Güzel bir müzik de eklemesem olmaz
Bu düş çok güzel..
İster kitapların sırasını, düzenini tarif edin. İster şeklini, şemalini. İster boyunu ve kapladığı alanı. Nasıl anlatmak isterseniz artık 📖

En kıymetli şey, bilgidir. Güzel bir müzik de eklemesem olmaz
Bu düş çok güzel..
Bir odayı kaplayacak derecede büyük bir kitaplığım olsun. Camın önüne bir tane salıncak ortamı aydınlatması için renkli abajurlar vs 😊Eski evimizde böyle bir odam vardı ve huzur buluyordum. Bu tasarımın daha güzelini yeni evimize yapacağım inşallah 😊
Rabbim yardımcın olsun, hayırlısıyla hayalindeki kitaplığı yap inşAllah 🍃
Amin, ecmain 🌹
Çocuklarıma bırakabileceğim en değerli varlık onlar olacağı için, bir dönem sürekli kitaplara yatırım yaptım. Hele ki eski basım takım eserler. Kokusu beni 1960lı yıllara götüren kitaplarım var.
Ben daha çok, okuyup bitirdiğim kitapların olduğu kitaplık isterim. Şimdilik 5-6 raf. Gönül ister ki duvardan duvara olsun. Amin🌺
O da nasip olur inşAllah her kitap ayrı bir koku, ayrı bir ânı bırakıyor insanda. Böyle bi koku demetinin içinde olmak üff Allah'ım nasip et 🥹

bu ikisinin birleşimi bir oda fena olur
Üff çok hoş yahu
Öncelikle kitaplarıma ait bir oda dizayn etme gibi bir hayalim var ona uygun bir koltuk ve kitap okurken yanında kahvemin olmasını isterim o yüzden ona uygun güzel bir sehpa bir L koltukta aslında hoşuma gidiyor böyle hayalim var ve kendim çizip yaptığım bir kitaplık hayalim var.
Yapmak nasip olur inşAllah
Cevap
2Cevap

Bu kuzum
Çok zarif ama bu balım inşAllah nasip olur 🥹
İnsAllah sadece kitaplar ve ben bundan sonra başka bişey istemiyorum
Bir odayi sirf kitaplara ayirmak istiyorum. Bir okuma kosesi yapmak cam kenarinda en istedigim.
inşAllah nasip olur
Insallah sag olun
Küçük bir kitaplığım var ama kütüphanem olsun isterdim bir oda dolusu kitap bir sürü raf..
Tam olarak istediğim gibi bir kitaplığım var, retro.
şu an zaten 700-750 tane kitabım var elimde ve özel kitaplık mevcut
Var bir hayal..
Tez zamanda bu hayali yaşamak nasip olsun 🍃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?