Radyo dinlemek için yaşlı işi diyen de oldu eski müzikleri dinlenmek için diyen de. Gün geçmiyor ki müze gezmenin de yaşlı işi olduğunu düşünen de gördüm.
Siz ne dersiniz buna?

Radyo dinlemek için yaşlı işi diyen de oldu eski müzikleri dinlenmek için diyen de. Gün geçmiyor ki müze gezmenin de yaşlı işi olduğunu düşünen de gördüm.
Siz ne dersiniz buna?

Biz Türk toplumu olarak müzelere, tarihe, sanata, kültüre hiç de ilgili bir millet değiliz. Ben birçok yabancı ülkeye gittim. Her gittiğim ülkede vakit bulduğum anda müzelere gidip gezdim. Sadece müzeler değil tarihi yapıları da gidip gezdim, inceledim.
Müze gezmek yaşlı işi değildir. Müze gezmek kültür meselesidir.
Bence zevkli ve ince düşünceli insanların işi, yaşlılıkla alakası yok. Misal her yıl binlerce genç Avrupa’dan sırf tarihi yerleri görmek için geliyor
Hayır, katılmıyorum, bana kalırsa tek neden ilgi meselesi.. Herkes ilgisi olduğu alanlara yönelmeli..
Cevap
5Cevap
Hayır değildir neden olsun.. müzeler gayet güzel tarihi yerlerdir.. sadece sıkıcı olduğu için öyle demiş olabilirler
Ben sıkılıyorum çok eğlenceli değilse.. ama asla yaşlı işi değil saçmalanmış
Hayır hem de hiç alakası yok. Gençler için daha bile iyi hatta.
Olur mu hiç? Ben de gayet geziyorum. Hoş genç de sayılmam ama müze herkes için.
Müze gezmek entelektüel bir davranıştır. Ayrıca araştıran, öğrenmeyi sevendir o kişi.
Hayır değil bu şekilde düşünen hayata baktığı pencereyi sorgulamalı
Hayır yaa öyle bişey düşünmek saçma.
İlgi meselesi, yaş ile alakalı değil.
Hayir tabiiki de ne alaka.
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?