Sizce İstanbul mu daha güzel şehir, yoksa Ankara mı? Ben her ne kadar Ankara 'da doğmuş olsam da gönlüm hep İstanbul sevgisi dolu. Şehrin dokusuna, kültürüne, tarihine bayılıyorum gerçekten.
Ankara 'da 15 ay askerlik yaptım İstanbul'a dönesim gelmedi bu kadar düzensiz bu kadar pis bir şehir olamaz... hangi belediye gelirse gelsin farketmez
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İstanbul tabii ki. Karışık, düzensizlik var evet ama yine de İstanbul. Daha bugün şehir dışına çıktım ve İstanbullu damarım tuttu. Her gördüğüm yere İstanbul daha güzel burdan diyip durdum.
İkisi de başkentlerimizden ve önemli yere sahip olduğu için sormuştum. Tüm şehirlerimiz birbirinden güzel aslında. Ankara 'ya da özelliği yok demeyelim lütfen, üzülür şimdi🤣
Önemli olan iç güzelliği, tıpkı kızlarda olduğu gibi. Demek ki Uşak'ı, Afyon'u diğerlerini adam yerine bile koymayacaksın☹️ içi de dışı da güzel değil onların😅
Sıkıntı değil tüm şehirlerimiz birbirinden değerli. İstanbul, Ankara , İzmir, Bursa bunlar zaten kendilerine öz dokuları olan şehirler. Herkesin üzerinde iz bırakan etkileyen şehirlerin farklılıklar barındırmasi kadar doğal bir şey yok. Önemli olan herkesin fikirlerini belirtmesi.