Ben Matematik (Özellikle istatistik, Trigonometri, Geometri) ve Fizik (Mekanik ve şu aralar elektromanyetizma) ile ilgileniyorum. Bu disiplinlerin ne kadar güzel olduğunu farkettim. Sizlerin var mı böyle üzerinde çalıştığınız alanlar.
İnternetten araştırıyorum. Astrologları takip ediyorum. Hepsi aynı şeyi diyor zaten. Bu şey gibi su yüz derecede kaynar. Evlerin ve gezegenlerin özellikleri belli.
Yazın eğitimini de almayı düşünüyorum. Çünkü kabaca bakabiliyorim. Varsayım yapmak ve matematiksel kısmı yok bende onun içinde astrolog olmak lazım zaten. Astrologlar yıllık tahmin yapar mesela bir kişinin sana uygun olup olmadığını söyler. Kariyerin hakkında bilgi verir. Detaylandırır işi
Dönüşüm yılları, karakter, karmalar, yatkınlıklar, bastırılmış duygular, şanslı olduğun konular. Aile, çevre ilişkileri hakkında bilgi, hoşlandığın insan tipi, dış görünüş, dışarıdan imajın açılardan çok gezegenlere ve evlere bakıldığı ve ufak hesaplamalar istediği için söyleyebiliyorum. Ayrıca evlilik yılları ve eşinle nerede tanışacağına da bakabiliyorum ama baya zaman alıyor o yüzden kolay kolay kimseye bakmam.
En İyi Cevaplar