Kültür & Sanat Hangi kitabı okumaya başlıyim, hadi bekliyorum bakın ayakta kaldım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Seçin birini bekliyorum Güncellemeler+1 yıl Çoğunluk beyaz diş demiş onu okuyorum sonra da babalar ve oğulları okurum Hangi kitabı okumaya başlıyim, hadi bekliyorum bakın ayakta kaldım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Aytmatov Elveda Gülsarı ile başlardım ben. 0 0 Yorumla
puipead13 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Martı ya da veronika ölmek istiyor iki yazarın iKitapları da çok güzel Stefan zweig bir yerden sonra sıkıyor 0 0 Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Beyaz diş herkesin okuması gereken bir kitapmış ben okumadım okumayı planlıyorum 0 0 Yorumla
zodlckc Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Babalar ve oğullar bide cengiz aytamovun kitabinida oku 0 0 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Ermişin Bahçeleri yazık altta ezilmiş 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hahahah onu okumak gelmiyor içimden Yorumla kafeinsiz +1 yıl O halde Zehra diyorum kesin bir şeyler oldu kıza bir dinle derdini. Yorumla Soran +1 yıl Onu da sonra dinlerim hahah çoğunluk ne derse o Yorumla kafeinsiz +1 yıl Tamam o zaman ben de beyaz diş diyorum git biraz it derdi dinle. 🤨 Yorumla Soran +1 yıl Tamam sonunda dediğini yaptırdın shsjdhdj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aytmatov Elveda Gülsarı ile başlardım ben.
Martı ya da veronika ölmek istiyor iki yazarın i
Kitapları da çok güzel
Stefan zweig bir yerden sonra sıkıyor
Beyaz diş herkesin okuması gereken bir kitapmış ben okumadım okumayı planlıyorum
Babalar ve oğullar bide cengiz aytamovun kitabinida oku
Ermişin Bahçeleri yazık altta ezilmiş
Hahahah onu okumak gelmiyor içimden
O halde Zehra diyorum kesin bir şeyler oldu kıza bir dinle derdini.
Onu da sonra dinlerim hahah çoğunluk ne derse o
Tamam o zaman ben de beyaz diş diyorum git biraz it derdi dinle. 🤨
Tamam sonunda dediğini yaptırdın shsjdhdj
Babalar ve oğullar..
Beyaz diş ya da babalar ve oğulları
Beyaz diş
Jack abiyi