NARUTO SERİSİNİ BİLEN BİR BAKI VERSİN BEYA?

Ben bu lanet naruto serisini yeni keşfettim ve bitirdim sinirli üzgün mutluyum ve özlem duyuyorum narutu-naruto shipudden çok iyiydi geçmişi gösteren bölümleri ileri sara sara 1.5 haftada 2 seriyi de bitirdim 1. si narutoyla sakuranın evlenmesi yerine narutoyla hiç yakışmayan hinatanın ve sakurayla hiç yakışmayan sasukenin evlenmesi en sinirimi bozan kısımlar oldu 2. si obitoyla çocukluk aşkının ismini unuttum kavuşamaması çok sinirimi bozdu 2. si boktan boruto serisinin var olması ve bu seride narutonun ve arkadaşlarının değersizleştirilmesi sinirimi çok bozdu boruto isimili aptal karakter de hiç ısınamadım hinatayla evlenince ortaya da ancak böyle bir çocuk çıkabilirdi ama kız çocukları tatlı onu biraz sevdim narutonun o eski benliğini kaybetmesi sakurayla artık hiç atışmamaları bir arada bile gözükmemeleri beni çok üzdü narutodan devam edilmesi çok daha mutlu ederdi beni 3. sü obitonun rinle kavuşamaması çok üzücü ve sinir bozucuydu rinle sakuraya aşık oldum zaten ama ikisi de harcanmış 2 süper sevimli karakter seriyi bu kadar çabuk bitirmem beni üzdü baya keşke daha yavaş izleseymişim ilk defa anime izledim onda da en iyi animeyi izlemişim maalesef daha iyisi olacağını hiç sanmıyorum moralim bozuk birileri bana teselli edici bir şeyler söylesin lütfen neden böyle oldu !

NARUTO SERİSİNİ BİLEN BİR BAKI VERSİN BEYA?