Biraz da kitaplardan bahsedelim. Her şeyi abartırken onlardan bahsetmemek ayıp olur.

Ben en son İnsanların Dünyası'nı okudum. Gerçi daha bitmedi
Biraz da kitaplardan bahsedelim. Her şeyi abartırken onlardan bahsetmemek ayıp olur.

Ben en son İnsanların Dünyası'nı okudum. Gerçi daha bitmedi
Boş Oda kitabını okuyorum. Gizemli bir kitap. Baş karakter kızımıza biraz zor katlanıyorum fakat psikolojik olarak iyi olmadığı için, aldığı saçma kararları görmezden gelerek okumaya devam edeceğim.
Kitabın türü nedir?
Birden fazla öykü vardı içinde Tomris Uyar, kitabın adı Yürekte Bukağı. Tavsiye ederim, insanı durup düşündürüyor. Bir hüzün vardı her öyküde, okursanız daha iyi anlarsınız. 🙂
Bakayım ona da teşekkürler
En son ölüler konuşamaz okudum çok güzeldi
Bir kızın cinayetini çözmeye çalışıyorduk
Hiç beklenmedik biri öldürmüş
Baya güzel di
Çöpten kitabı okuyorum o kadar ben ki tadını çıkarıyorum. her şey sorgulanır mı, sorguluyor işte.
Adı çok dikkat çekici bir ara bakmam şart olduu
Gerçekten bende öyle açtım da tanıştım
Kalın bi kitap mı? Kısaysa sarmayabilir de
200 lerde sayfa sayısı ben kitap oku uygulamasından okuyorum, burada sahaflar nerdedir daha çözemedim.
Eline alıo okumak daha güzel ya online oldu mu ciddi kalamıylrum ben unutuluyor 🥺 ama sayfa sayısı iyi baya bi ara bakmam şart oldu
Teşekkür ederim 😌
Rica ederim
Cevap
5Cevap
En son Dr. Gwen Adshead ve Eıleen Horne'nin "Tanıdık Şeytan" kitabını okudum ve şu an bu kitabı okuyorum..
Kitabın ufak bir tanıtımını istesem?
kitap muhteşem kuantum dünyasının kapılarını açarak bilinç ve bilinçaltının ne olduğunu öğreterek öz güveninizi kazanmanızı, fobilerinizden kurtulmanızı, ilişkilerinizdeki sorunları düzeltmenizi, sağlık ve bereket dolu bir yaşam sürmenizi sağlayacaktır. Sizlere gerçek uyanışı getirecek ve bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
Kuantum Düşünce Yöntemi kitabının ikizi sanırım ona benzer geldi içeriği, teşekkürler
Benim en son okuduğum kitap yüzüklerin efendisi tabi ki de.. hatta filmlerini de çok seviyorum oldukça..
www.instagram.com/.../?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Fragman burada :) dilerseniz takip edebilirsiniz
Gece Yarısı Kütüphanesi - Matt Haig ve
Yaşam bilgeliği üzerine aforizmalar - ARTHUR SCHOPENHAUER
fragman için kusuruma bakmayın. Çok uykum var.
Marcus aurelius
"Kendime düşünceler"
kişinin kendi dünyasını şekillendirmesi ile ilgili
Dr. Jekyll ile Bay Hyde'ı okudum. Biraz geç kalmış bir okumaydı ama olsun geç olsun güç olmasın :) Beğendim epey.
Ben en son ikigai okudum. Herkesin okuması lazım. Geleceğin, sevdiğin şeylerle ilgili bi kitap.
2. kez okuduğum
İnsanlar arasında Maksim Görki
Kitap bana gore ait hissetme ihtiyacına ve ait olamama psikolojisini ait bir durum analizi.
Analizleri severim okunmaya değer olduğu kesin
İçsel huzur iyi bir yaşamın kapısını açar okuyorum şu an ✨️
O kadar katıldım ki size...🎈 kitapların yeri gerçekten tozlu raflar olmamalı... Bende en son nar ağacını okudum...
Kesinlikle
“Vampir Günlükleri 1" okudum. şu an 2 deyim. Fragmanını yaparım ama okumak istersin diye yapmayayım.
Vampire diaries mı? Hani dizisi çekilen?
Evet o
Siyah Kan... bitmedi ama az kaldı. Kanımın çekildiğini hissettim bazı bölümlerde...
Nasıl bir kitap?
Olumlu düşünmekle alakalı.
Kitap adını da alsam
Bilinçaltının gücü -Joseph Murphy
Bir çöküşün hikayesi
Bir kadının yaşadığı içsel yalnızlığı anlatıyor
Teşekkür ederim
Agnostisizm ve İlahi Tragedya
En son Körlük kitabını okudum
Ayırr yapmam
Neden
Sohbet ederken sorsaydım cevaplardın ama bi anda sorunca okuduğunukitabı diyemezsin doğru mu anladım?
Beden dili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?