Kitap ya da dizi/film farketmez.. sonunda ne olduğu sizin hayal dünyanıza bırakılmış eserleri sever misiniz.. yoksa "sonunu baglayamamislar bu ne simdi havada kaldi hersey" diyen tarafta mısınız?

Kitap ya da dizi/film farketmez.. sonunda ne olduğu sizin hayal dünyanıza bırakılmış eserleri sever misiniz.. yoksa "sonunu baglayamamislar bu ne simdi havada kaldi hersey" diyen tarafta mısınız?
Sonu belirsiz bitince ben de bir şeyler eksik kalıyor sanki.
Sonunu hayal dünyam tamamlamaya çalışıyor ama illa okuyup, görüp tatmin olmam gerekiyor.
Hayır ya. Çünkü ben biraz ara verdiğim her şeyde kendi tahminimi yürütüp ayrı bir senaryo yazıyorum zaten. Ama bunu filmi/diziyi ya da kitabı yarıda bırakınca yani sonu belli bir şeye bağlanmayınca olmuyor. Çünkü insan tahminlerini doğrulamak istiyor ve en azından zihnindeki kargaşa bir sonuca bağlansın, dolaşan tilkiler durulsun istiyor
Benim aslında çok sevdiğim eserlerin başında geliyor. Çünkü kendime göre çok büyük ve sonsuz bir hayal dünyam var. Böylelikle istediğim şekilde hikayenin finalini kendi dünyamda yaratabiliyorum.
Beğenmiyorum pek. çünkü ben zaten şaşırmak istiyorum bu şekilde ise kendim istediğim şekilde sonlandıracaksam anlamı kalmıyor
Aslinda senden aksini düşünüyor olmani beklerdim 😊
Evet ama ben zaten film ne şekilde biterse bitsin kendi hayal dünyam da yine de filmi şekillendiriyorum ☺️
☺ guzelmis..
☺️ teşekkür ederim
Teşekkür ederim :)
Cevap
1Cevap
Bu tarz yapımlar hoşuma gidiyor.. Özgürlük tanıyorlar ve istediğin şekilde sonlandırabiliyorsun..
Hayır hiç sevmem sonu bize bırakılmış yarım kalan kitapları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?